| Casian76 a întrebat:

Mi-am supărat tare familia acum de sărbători ca plec la prietena mea de revelion (ea a făcut Crăciunul la noi) și ai mei au zis ca vor avea cel mai urat revelion și ca rămân doar cu fratele meu mai mic care nu vrea sa fie singur.
Ce as putea sa fac? Dacă nu merg la iubita mea va plânge iar și relația noastră va fi în pericol.

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Du-te, familia o vei vedea in viata nu dispare peste noapte

| darrio2007 a răspuns:

Din cate stiu ai 19 ani. Ai tot dreptul sa mergi la prietena ta. Ai ei nu s-au suparat cand fata a fost la tine de Craciun? Spune- le asta parintilor tai.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Omiti sa ne zici ce varsta aia... ca daca ai peste 16-17 ani le zici frumos alor tai se se obisnuiasca ca ai si tu viata ta de acum

| darrio2007 a răspuns (pentru suntserios):

Are 19 ani. Asa observ dintr-o intrebare mai veche de a lui.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Asa, si? Familia ta ar trebui sa se comporte mai matur in puii mei. P.S. De ce nu mergeti TOTI undeva? Inchiriati o cabana, ceva, si toata lumea e fericita.

| Andreeush a răspuns:

Parintii tai ar trebui sa inteleaga ca ai dreptul sa faci revelionul la prietena ta.
Parintii prietenei tale s-au suparat cumva ca ea a fost la tine de Craciun?

| SkyPilot a răspuns:

Te duci la iubita. Nu o sa stai o viata agatat de fusta mamei. Craciunul e mai cu familia, Revelionul e mai "in doi" happy
Fratelui celui mic ii faci cadou o jucarie pe care si-o doreste si pe care i-o dai la plecare.
Si ii explici situatia mamei, mai "la sentiment". Mama intelege mai bine astfel de lucruri.

| Emma30555 a răspuns:

Fa ce simți, ce îți dorești cu adevărat, e bine sa fii lângă cine are mai multa nevoie dar cu condiția ca acele persoane sa nu fie egoiste, gândește-te și la tine, familia trebuie sa înțeleagă ca atunci când cresc copiii ei își iau zborul

| Crackman a răspuns:

Eu nu am reusit sa o aduc pe a mea la Craciun ( o sapt dar ma duc de Revelion ) deci na.
Si ai tai au dreptate doar daca ai sub 18, daca ai peste le spui bafta.

| Panamax a răspuns:

Asa cum ea a venit la tine de Craciun acum e randul tau sa te duci de Revelion.
Ai tai trebuie sa se impace cu gandul ca nu poti ramane baiatul mamii la infinit.
Curand o sa-ti iei zborul.Sunt cam egoisti si posesivi daca ti-au cerut sa stai cu ei.Sa nu cazi in capcana lor, ca nu mai scapi curand.
Trebuie sa fii clar si ferm, sa nu te lasi induiosat ca iei teapa.
Am ceva experienta la capitolul asta.

| Vvistula a răspuns:

Mi se pare normal să te duci și tu atât timp cât și ea a fost la tine de Crâciun. Adică ea a putut veni, nu a stata acasă, acum e rândul tău. Așa este cel mai normal. Trebuie să îi faci pe ai tai să înțeleagă lucrul acesta. Nu se poate să se supere din așa ceva.

| WhatABeautifulDay a răspuns:

Explica-le parintilor tai ca esti la o varsta la care toata viata ta nu mai orbiteaza in jurul parintilor.

| Adi88 a răspuns:

Eu zic sa faceti toti revelionul impreuna ca intr-o mare familie fericita. Sa nu se supere nimeni.Lasa sexul pe 1 ianuare ca ai timp.

| Horus35 a răspuns:

Fă ceea ce-ți dorești tu din inimă și nu te lăsa șantajat emoțional.

| Casa a răspuns:

Salut.
Încearcă să vorbești cu familia ta, dacă vor să faceți revelionul împreună și cu familia ei, că cred că vei merge la ei. (acum depinde cât timp sunteți voi doi împreună). Dacă nu sunt de acord atunci spune-le că ți la relația cu ea, și să înțeleagă că vrei ca relația să rămână stabilă și că ai dori să faci revelionul anul acesta alături de ea.
(Cred că ști ca asa cum ea putut sa petreacă sărbătorile cu voi acasă și nu cu familia ei, așa poți și tu, +Că tine la tine dacă a petrecut sărbatorile cu voi, și nu cu familia ei). Succes

| nedeea86 a răspuns:

Hey! Nu stiu cati ani ai, dar indiferent de varsta, imi dai de inteles ca parintii tai sunt mai posesivi. Si probabil vor sa petreci cu ei Revelionul in loc sa te duci la prietena ta. Cum se inteleg ei cu prietena ta? Incearca sa vorbesti cu ei, sa gasiti o solutie de comun acord, sa fie bine atat pentru voi doi cat si pentru parintii tai. happy
Si incearca sa vorbesti deschis cu ei, sa le explici ca acum ai crescut si este perfect normal ca uneori sa iti petreci anumite evenimente cu prietena ta si nu cu ei. Se vor obisnui incet, incet cu ideea. Acum depinde si de cat de deschisi sunt parintii tai. Conteaza foarte mult asta. Mult succes!

| SorinSelaru a răspuns:

Nu sunt în măsură să îți dau sfaturi căci nu am idee cum e familia ta, dar cel mai bine e să faci cum simți tu.
Eu le aș fi zis că e viața mea și aleg să îmi fac revelionul cu ea.
Îmi respect maxim părinții dar mă respect și pe mine și îmi știu nevoile.
Trebuie să înțeleagă și ei.

| SorinSelaru a răspuns:

Cu tot respectul.
Dacă are o vărstă ar trebui să aleagă singur ce să facă.
Alții de revelion beau și se droghează în cluburi, el stă cu prietena lui și mi se pare ceva foarte firesc și frumos.
Îmi respect maxim familia și aș face și crimă pentru ei, dar și eu sunt om și am nevoile mele firești.
Dacă tatăl tău stătea numai cu părinții lui probabil tu nu te nășteai.
E ok să mai părăsești cuibul.