Sant multe care umbla dupa interes financiar cand vede unu ca sta intr-un apartament de nota 10 si dita mai bmw incepe sa-i linga masina ca sa fie iubita lui, nu toate sant asa cum zici tu. Doar mama ta e cea mai importanta femeie de apreciat in viata restul nu merita
Traim in secolul grabei si a prostiei, copii asta e problema cea mai mare, ne grabim sa ne xxx si apoi sa ne casatorim si apoi divortul, va dati seama ca uni divorțeaza in 6 luni, daca ai sta cu o fata un timp si ati comunica deschis iar ea nu ar avea la activ tot orasul poate nu ar fi asa, curvarim pana la 30 de ani apoi cautam ceva serios,devenim tot mai grabiti,lacomi,prosti,narcisti, depresivi, mie mi se rupe sufletul cand vad copii care mor de foame nu tampiti care nu iti folosesc creierul, nu suntem doar animale avem auto control, ratiune
Sunt foarte multe fete in situatii de genul cum de altfel sunt si băiati.
Si eu am fost intr-o situatie de genul timp de câțiva ani, si eu am tinut la relația mea pentru ca ne-am luat din iubire iar cu trecerea timpului sa răcit fata de mine până în punctul în care ma vedea doar ca si pe o femeie în casa.Am trecut peste, si eu am gasit pe cineva care ma sfătuia si susținea si cu care am început o relație după ce mi sa încheiat fosta.Baiatul asta cu care sunt acum a simțit că eu sunt nemulțumită, ca simt nevoia de afectiune si atenție ca nu primesc pe cat ofer si a incercat cat de bine a putut să suplinească acele lipsuri pe care le aveam si asa am inceput sa il iubesc.Iar acum avem o relație de 3 ani, urmează să ne casatorim, ne-am mutat impreuna si chiar daca trecem prin greutăți financiare ne avem unul pe altul găsim oportunități.
Tu crezi că fetele sunt îngeri?!?
Multe dintre ele sunt mai rele decât băieții. Că dragostea lor este disprețuită este și vina lor. Pentru că multe dintre ele știu că băiatul în brațele căruia se aruncă este ușuratic; și se aruncă și cate 2-3 în brațele unuia ca acesta, și nici el nu-și dă seama că devine și mai ușuratic, și mai disprețuitor decât înainte.
Este lipsă de educație atunci când:
- există relații cu persoane de sex opus fără scopul căsătoriei;
- se despart relații;
- se fură prietenul/a;
- adolescenții își fac prieteni persoane de sex opus.
Cineva spunea că dragostea adolescentină este ca dragostea unui cățeluș; mai târziu amândoi vor avea o viață de câine.
Îi numeri pe degete pe acei adolescenți care au rămas împreună și s-au și căsătorit.
Dar este o tâmpenie când vezi doi adolescenți că sunt împreună, și relația lor nu are un scop, o țintă. Este ca doi adolescenți care s-au urcat într-o barcă și se lasă duși de curenții oceanului, fără să aibă o țintă. Ăsta este naufragiu curat. Vor pieri amândoi, și se vor despărți cu o mai mare ură decât s-au iubit la început. Toată investiția lor, cele mai bune sentimente se vor pierde. Își vor vorbi urât cum nici ei nu-și vor imagina.
Dacă mă duc să le spun unor adolescenți lucrul acesta nu mă vor crede, și îmi vor zice: "Păi ce, suntem câini să facem astfel de lucruri?" Dar ei nu văd că spre astfel de lucruri se îndreaptă.
Și măcar de ar fi doar atât. Dar fiecare tânăr, fiecare om, trebuie să fie conștient că orice despărțire va afecta capacitatea inimii de a iubi iarăși. Poți să te întorci la el/ea iarăși, sau chiar la altă relație; dar dragostea va scădea din intensitate. Și fiecare despărțire va afecta și mai mult inima, puterea de a iubi.
Astfel se ajunge că într-un final când se ajunge la căsătorie, când partenerului de viață și tatăl/mama copiilor noștri ar trebui să îi oferim tot ce este mai bun, ne vom trezi că nu mai avem ce să îi oferim decât o inimă zdrobită, o inimă făcută bucățele... Cu mintea vom dori să iubim, dar nu vom mai putea.
Și când mă gândesc că școlile sunt înțesate de adolescenți care se iubesc și se urăsc... Și unii și alții sunt lipsiți de educație.
Îți recomand o carte foarte bună:
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Daca au salivat dupa badboy ca panaramele, problema lor, merita tot ce li se intampla.
Salut,ei bine vad ca ti-ai format un principiu gresit pre cum ca in orice despartire fetele sunt cele care sufera, iar baietii sunt mereu cauza destramarii relatiei.In realitate atat fetele cat si baietii pot comite greseli in urma carora sa distruga o relatie intreaga. Faptul ca au alaturi de ele pe cineva care nu le stimeaza si isi bate joc de ele e si vina lor ca continua o relatie toxica in loc sa-i puna punct.Sunt si baieti care se intilnesc cu fete care nu-i apreciaza si doar profita de ei, si totusi continua relatia data.Totul depinde de personalitatea fiecarui om. Unii cred ca daca se vor desparti de partenerul lor care nu li se potriveste, nu vor gasi altul mai bun, desi in realitate nu e asa.Aceste persoane isi fac griji nemotivate in legatura cu viitorul si traiesc mereu in trecut.Le este frica ca s-ar putea sa regrete ca au renuntat la o relatie toxica, dar de fapt nu inteleg ca acest tip de relatie nu le permite sa evolueze si doar le tine pe loc.Cel mai greu e sa renunti la o relatie toxica, insa odata ce o faci intelegi ca a fost cea mai buna decizie, dar si cea mai grea uneori.Iti vei face odata si odata o iubita care sa tina la tine si tu la ea, toate la momentul potrivit.