Las-o o vreme. Daca te va vrea ca prietena, te va cauta. Daca nu, uita-te si spre alte fete, c care poate ai ceva in comun, dar nu ti-ai dat tu seama.
Asculta,se pare ca in prietenia asta nu ai ce cauta, nu te merita. Uneori trebuie sa realizezi ca nu ai nevoie de ea si sa o lasi in trecut.
Cauta prieteni cu acelasi interes si nu incerca sa ii faci la toti pe plac.
Cauta prieteni care sa te aprecieze si sa iti fie la nevoie, cand iti trebuie.
Si nu uita viata trece an dupa an, prietenii se schimba.Viata e scurta, suntem prea mici pe aceasta planeta ca sa incercam sa ii facem pe toti sa ne placa.
Viata nu merita irosita pe asemenea gunoaie.
Și eu am fost cândva în adolescență în situația ta, m-am chinuit până când mi-am dat seama că sunt o proastă că încerc tot timpul să fac pe pechineza numai de dragul unei persoane așa că am început să trăiesc fără să îmi pese de ce spun alții și prin originalitatea mea eram văzută ca o fire liberă, glumeață si am început să atrag în jurul meu persoane care erau ca si mine și pe care nu îi deranja nimic din comportamentul meu. Eu zic sa nu-i tot faci pe plac, e o bestie căreia îi place să profite de slăbiciunea ta. Crede-ma vei găsi prietene adevărate căci asta sigur nu e dacă îți vorbește astfel si te supăra pentru nimic. Relațiile umane se bazează pe toleranta.
Cred ca ar trebui sa iti vezi de patratica ta si sa nu o mai bagi in seama o perioada sa vezi cum reactioneaza. Daca nu reactioneaza in nici un fel inseamna ca nu ai pierdut nimic si iti poti vedea de viata ta in continuare mult mai bine ca pana acum.it poti face alti prieteni care apreciaza ceea ce faci pentru ei si te vor pretui la adevarata ta valoare
HONEY, crede-ma ca asa sunt si eu cu comportamentul. Vreau sa am grija de o relatie de prietenie. Las-o o sa vina la tine cu siguranta.
Răzvan1230L întreabă: