Daca relatia voastra nu a mers de la inceput sunt sanse slabe sa mearga acum daca o reiei.
Ar trebui sa te gandesti ca e mai bine asa si ca trebuie sa mergi inainte.Incearca sa il eviti pe cat posibil si sa iti gasesti pe altcineva care sa te faca fericita.
Dacă relația voastră s-a terminat şi ați pus punct din nu ştiu ce motiv, oricare ar fi acela eu zic să treci peste. Dacă pe el nu-l interesează, ar trebui să nu te mai intereseze nici pe tine. Ai nevoie de timp, acordă-ți o importanță mai mare şi dă-i pace. Pământul e plin de băieți. alții poate ar da orice să aibă o relație cu tine, iar tu îi ignori. Viața e prea frumoasă să stai să suferi. A şi încă ceva, nu-ți mai face speranțe! Punctul e punct şi atât! Daca ar vrea sa-ti zica ceva ar face-o, el te evita in schimb, trateaza-l si tu cum merita
Nu ne-am despartit oficial. El a trebuit sa rezolve niste probleme si a ramas ca o sa vorbim. Si sa-i dau putin timp. Poate chiar ai dreptate, ar trebui sa merg mai departe. A fost un las. Nu a avut craj sa-mi zica in fata ca vrea sa ne despartim si ca nu se simte bine langa mine. Ma doare ca a fost nehotarat langa mine in ultimele luni, poate atunci s-a produs ruptura lui fata de mine si nu mi-am dat seama. Am fost si eu foarte posesiva pentru ca am simtit ca il pierd si am parut foarte disperata prin insistenta mea de a-l aduce inapoi, l-am presat foarte mult si cred ca a cedat. Eu am initiat despartirea pentru ca nu m-am mai simtit iubita el nu a vrut initial sa ne despartim, mi-a spus ca ii aduc bucurii in suflet dar dupa toate aceste scene agresive verbale din partea mea ( reproșuri )a zis ca poate este mai bine pentru amandoi.E greu sa-l uit, dar o sa incerc sa fiu puternica. Multumesc pentru sfaturi.
Mai bine treci peste, părerea mea. Dacă vaza s-a spart degeaba o lipeşti, că ruptura tot rămâne şi nu se ştie cât va ține. mult succes, fii puternică!