anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-e foarte dor de fostul meu iubit, ma gandesc mereu la el. Imi lipseste enorm de mult, cat mi-as dori sa-i spun, sa-l strang in brate. Dar nu se poate! Au trecut aproape doua luni de cand nu am mai vorbit dar il vad zilnic la locul de munca. Saptamana trecuta cand am dat cu privirea de el s-a uitat jos, imi evita privirea, nu se mai uita la mine doar cand nu sunt eu atenta, atunci ma privește. De ce? Am avut o relatie de un an de zile. Credeti ca este mai bine sa il uit? Sa-l ignor si eu, este o solitie buna? Merita sa astepti pe cineva care probabil nu mai are sentimente pentru tine? Cred ca sentimentele lui nu au fost sincere daca a uitat de mine atat de repede. Desi el mi-a spus ca ma "iubeste enorm de mult si ca sunt sufletul si inima lui " in fine ...Trăiesc cu speranța ca se va întoarce dar nu cred asta, cel putin comportamentul lui imi arata altceva. Ce sa fac intr-o astfel de situatie? Sunt atat de confuza si nu stiu el ce mai simte, credeti ca mai are sentimente pentru mine? Daca da, de ce imi evita provides? De ce nu se mai uita la mine si trece asa pasiv? Exista posibilitstea sa aiba deja o alta prietena sau are nevoie de liniste? Un sfat? Multumesc.

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Daca relatia voastra nu a mers de la inceput sunt sanse slabe sa mearga acum daca o reiei.
Ar trebui sa te gandesti ca e mai bine asa si ca trebuie sa mergi inainte.Incearca sa il eviti pe cat posibil si sa iti gasesti pe altcineva care sa te faca fericita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă relația voastră s-a terminat şi ați pus punct din nu ştiu ce motiv, oricare ar fi acela eu zic să treci peste. Dacă pe el nu-l interesează, ar trebui să nu te mai intereseze nici pe tine. Ai nevoie de timp, acordă-ți o importanță mai mare şi dă-i pace. Pământul e plin de băieți. alții poate ar da orice să aibă o relație cu tine, iar tu îi ignori. Viața e prea frumoasă să stai să suferi. A şi încă ceva, nu-ți mai face speranțe! Punctul e punct şi atât! Daca ar vrea sa-ti zica ceva ar face-o, el te evita in schimb, trateaza-l si tu cum merita

| AndreeaMonica25 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ne-am despartit oficial. El a trebuit sa rezolve niste probleme si a ramas ca o sa vorbim. Si sa-i dau putin timp. Poate chiar ai dreptate, ar trebui sa merg mai departe. A fost un las. Nu a avut craj sa-mi zica in fata ca vrea sa ne despartim si ca nu se simte bine langa mine. Ma doare ca a fost nehotarat langa mine in ultimele luni, poate atunci s-a produs ruptura lui fata de mine si nu mi-am dat seama. Am fost si eu foarte posesiva pentru ca am simtit ca il pierd si am parut foarte disperata prin insistenta mea de a-l aduce inapoi, l-am presat foarte mult si cred ca a cedat. Eu am initiat despartirea pentru ca nu m-am mai simtit iubita el nu a vrut initial sa ne despartim, mi-a spus ca ii aduc bucurii in suflet dar dupa toate aceste scene agresive verbale din partea mea ( reproșuri )a zis ca poate este mai bine pentru amandoi.E greu sa-l uit, dar o sa incerc sa fiu puternica. Multumesc pentru sfaturi.

| anonim_4396 explică (pentru AndreeaMonica25):

Mai bine treci peste, părerea mea. Dacă vaza s-a spart degeaba o lipeşti, că ruptura tot rămâne şi nu se ştie cât va ține. mult succes, fii puternică!