Si eu am avut un prieten foarte bun ( nu il placeam) si cand a inceput o relatie nu mai vorbea la fel de mult cu mine, acum chiar nu mai vorbeste. pr lui era foatre geloasa pe mine... evita sa ii faci prietena geloasa cred ca ai face mai complicata situatia. Invita-l sa vorbiti undeva si intreaba-l de ce s-a schimbat. daca chiar nu te place nu trebuie sa il innebunesti, mai bine cauti pe altcineva:*.
Buna! Acest baiat doar s-a jucat putin cu tine,dupa parerea mea, pentru ca atat si-a putut permite, nu vrea sa renunte la prietena lui.Gandeste-te putin cu ea cum a reusit sa se combine, daca era timid cum spui, crezi ca reusea? In concluzie:nu vrea sa renunte la prietena lui actuala, simplu, si e si de inteles:6 luni nu-i gluma! GAndeste-te ca asta e ...si ca mai sunt baieti in lumea asta
Hmm pai nu-i arata ca iti place de el. comporta-te la fel cum te comportai inainte. ca o amica si daca vezi ca nu functioneaza vezi cum e iubita aia a lui vezi ce are ea si tu n-ai.sau ce n-are ea si ar vrea prietenul tau.fa-l sa te vrea inapoi sau stai de vb cu el si intreaba-l ce s-a intamplat de s-a schimbat.
Cel mai bine ar fi sa il lasi in pace daca are o relatie de 6 luni inseamna ca e ceva serios intre ei.nu poti face nimic.eu iti zic sa ramaneti amici, asta e cel mai bine, si dupa ce se va despartti de acea fata incearca sa il faci sa uite de ea si poate reusesti sa fi impreuna cu el
Mai eu is baiat baietilor le plac pe fete asa ca incearca sa il inviti tu undeva si cand nu se asteapta il saruti pe obraz el asa o sa inteleaga ca il placi mult fundita?