Pai la fete este important sa incerci sa le intelegi.Fiecare fata e diferita si necesita o atentie speciala. Oricum, iti sugerez sa fii atent la tot ce zice ea si sa-ti amintesti detaliile de exemplu ce-i place, date importante, chestii de genul.De asemenea,arata-i ca-ti pasa. Daca joci jocuri video,mai renunta la ele din cand in cand pentru ea,raspunde-i repede,iesi cu ea, daca vrei sa-i cumperi cadouri incerca sa ii cumperi ceva deloc basic dar semnificativ si special. Poate o sa para superficial, dar iti recomand sa iti gasesti un parfum bun cu care sa te dai bine cand iesi cu ea, fetele adora ca baietii/barbatii sa miroasa bine. Dupa cum spuneam si la inceput, trebuie sa incerci sa o intelegi.Incetul cu incetul o sa intelegi cum gandesste ea, ce o deranjeaza si ce adora si atunci trebuie sa te mulezi pe aceste mici lucruri ca sa o faci sa se simta bine.
Cel mai bine e sa stai relax fara sa le dai importanta, cautatul femeilor duce la depresie si dezamagire cand vezi ca nu iti iese cu nici una, sant o parte din ele care iti zic ca accepta o tavaleala altfel avand rabdare sa vrei o relatie cu una trebuie sa tragi mult timp dupa ea
Salut,
Sa faci opusul la ce ai zis tu mai sus.
Ciudate nu sunt, sunt prea multi fara experienta sau care au avut o relatie doua si cred ca toate sunt la fel...
Da nu numa la fete e asta, e în natura oamenilor să lupte pentru lucrurile și persoanele din viața lor, dacă obțin ceva prea repede se plictisesc, de aia miliardarii de multe ori se plictisesc de viață, au obținut cam tot și nu-i mai stârnește nimic.
Asta se intampla la fetele tinere, imature sau nesigure.
Dacă e o fata cu capul pe umeri va sti pe cine place, pe cine vrea si cum sa se comporte.Dar in situatia spusă de tine se regăsesc cele mai sus mentionate ce si-ar dori sau nu si-ar dori o relație, ce ar vrea sa aiba pe cineva dar nu sunt sigure ca pe cel cu care vorbesc atunci si etc.
Deci nu toate sunt la fel.
Poate vrei sa zici cat de ciudati sunt oamenii in general. Un om normal la cap va fi sincer si va exprima sentimentele urmat apoi de fapte. Chestia cu sa fi rece sau indiferent, merge la oameni superficiali si falsi, am vazut zeci de influenceri barbati care promoveaza comportamentul asta, dar este complet gresit. Problema la oamenii din ziua de azi este ca nu prea stiu ce vor, se lasa manipulati de ceilalti, fac ce este la moda, traiesc o iluzie frumoasa.
Eu ma comport cum vreau, daca la aia nu-i convine si face figuri, out! Insa la cum sunt, ar fi ca un fel de carusel. Adica as fi afectuos, dar daca vad ca nu apreciaza asta, m-as raci, iar daca ar fi sa ne luam dupa teoria ta, asta ar fi mai atragatoar pentru ea, ceea ar,, incalzio" apoi si eu m-as incalzi si dupa ea iar s-ar raci. si tot asa.
1. Baietii rai sunt increzatori si autoritari
Ei stiu ce sunt i nu le pasa ce cred ceilalti despre ei. Sunt barbati adevarati si independenti care nu au nevoie ca altii sa-i sprijine si sa le stimuleze ego-ul. Femeile gasesc increderea foarte sexy.
Baietii rai nu trebuie sa fie intr-o forma grozava sau sa arate deosebit de bine. Unii pot arata chiar ciudat si femeile tot ii gasesc atragatori.
2. Pentru femei, un baiat rau e o provocare
Tuturor ne plac provocarile si femeile sunt poate chiar mai atrase de o provocare decat barbatii. Daca un lucru e o provocare, atunci rezultatul final trebuie sa merite tot efortul, nu?
Femeile vor depasi orice obstacole si vor face mari eforturi pentru a rezolva misterul pe care il reprezinta un barbat pentru ele. Si gandul ca iubitul le poate parasi oricand li se pare interesant. Cu cat mai mari sunt sansele ca el sa o paraseasca, cu atat mai mari eforturi va depune ea ca sa-l pastreze.
Daca comportamentul nu este reciproc, ceva este putred la mijloc si nu ai de ce sa continui
Vreau sa intelegi in primul rand ca nu trebuie sa te comporti intr-un anumit fel.Trebuie sa te comporti ca tine, sa fii tu insuti. Daca te place asa, foarte bine, daca nu atunci nu te merita deci nu merita sa te schimbi sau sa incerci sa-i faci pe plac.
In al doilea rand, nici eu nu stiu sa explic faza cu indiferenta si asa desi sunt fata.Este pur si simplu o chestie psihologica, insa ideea este nici sa nu fii rece si indiferent pentru ca se va indeparta incetul cu incetul, dar nici sa nu fii simp pentru ca ne da impresia ca sunteti usor de obtinut, ieftini, iar noua nu ne plac genul asta de oamenii pe care ii poate avea oricine.Bine,probabil nu va poate avea oricine, dar asa ne dati impresia.
Pai la fete este important sa incerci sa le intelegi.Fiecare fata e diferita si necesita o atentie speciala. Oricum, iti sugerez sa fii atent la tot ce zice ea si sa-ti amintesti detaliile de exemplu ce-i place, date importante, chestii de genul.De asemenea,arata-i ca-ti pasa. Daca joci jocuri video,mai renunta la ele din cand in cand pentru ea,raspunde-i repede,iesi cu ea, daca vrei sa-i cumperi cadouri incerca sa ii cumperi ceva deloc basic dar semnificativ si special. Poate o sa para superficial, dar iti recomand sa iti gasesti un parfum bun cu care sa te dai bine cand iesi cu ea, fetele adora ca baietii/barbatii sa miroasa bine. Dupa cum spuneam si la inceput, trebuie sa incerci sa o intelegi.Incetul cu incetul o sa intelegi cum gandesste ea, ce o deranjeaza si ce adora si atunci trebuie sa te mulezi pe aceste mici lucruri ca sa o faci sa se simta bine.
Baiatul si fata e bine sa comunice intre ei, ca sa isi inteleaga comportamentul unul altuia... cum e bine sa te porti ca sa ii placa, de ce se indeparteaza daca faci lucrul x, samd.
Nu e ca si cum ar scrie undeva intr-o carte - daca iubesti o fata si ii arati, atunci ea face opusul. Cauza este asta blabla; solutia este asta blablabla. Sau poate scrie, habar n-am, in vreo carte de psihologie ieftina.
La inceput fii ok,fii tu,pentru ca o fata cand e indragostita,nu vede defecte
Dar dupa ai grija,cum ai spus,nu multa atentie, nici putina, nu multa iubire, dar nici putina
Femeile sunt complicate, nici ele nu se inteleg.
Incercam sa nu i scriu non stop ziua, mai eram si la munca, dar la un moment dat mi-a spus ca i-ar placea sa vb putin mai mult, nu e putin in momentul asta dar nici mult. Ce ai fi facut in situatia respectiva? Investeai mai mult pe chat sau tot la fel stateai ca sa o faci pe ea sa investeasca?