| scumpik010 a întrebat:

Mi s-a intamplat de cateva ori sa vad ca prietenul meu in timp ce il imbratisam tinea mainile in buzunare... ce semnifica acest lucru, va rog doar raspunsuri concrete...multumesc.va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Am vazut pe aici pareri diferite. Am sa incerc sa spun si ceea ce cred eu. Da, nu poti sa te iei numai dupa un simplu gest, mai ales daca s-a intimplat doar o data sau de doua ori. Insa daca s-a intimplat de mai multe ori, poate ca ar trebui sa fii atenta, corpul isi are limbajul lui, si e ceva anormal la un baiat, care pretuieste relatia fizica mai mult ca o fata, sa stea cu miinile in buzunar cind e imbratisat de fata la care tine. Nu stiu care baiat ar rezista la asta impunindu-si acest lucru... Se pare ca imbratisarea nu era reciproca, venea doar de la tine. El, cu miinile in buzunar, nu poate demonstra decit indiferenta, pasivitate fata de ceea ce i-ai aratat. Mai grav, miinile in buzunar arata o absolut totata lipsa de implicare in vreun eveniment sau actiune. Cind vrei sa faci ceva iti sufleci minecile, nu ti le pui in buzunar... Doar daca el a vrut sa braveze, sa pare a fi cineva care se poate controla, care sa para a fi barbatul puternic, dur, rece, care ar fi idealul lui. Dar e greu de crezut asta.

11 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Poate semnifica ca ceea ce simti tu pentru el nu e reciproc sau ca ii este rusine sa isi arate sentimentele.

| ELD a răspuns:

Te trateaza cu indiferentatongue

| Vizitiul a răspuns:

Noi, baietii, mai jucam tenis de buzunar, cateodata...

| cornel a răspuns:

Cred ca nu prea ii pasa...sincerhappy

| Delia a răspuns:

In primul rand, mi se pare proasta educatie.In al doilea rand, presimt ca nu iubeste la fel de mult ca tine(nu vreau sa zic ca deloc). Ar trebui in momentele acelea sa te imbratiseze si el, nu sa stea cu mainile in buzunare.

| cornel a răspuns:

Poate e prea ''smecher'' pentru tine.nu vrea sa te i-a in brate.happy

| Hombre a răspuns:

Hai ca esti rezolvata, urmeaza despartirea in urma sfaturilor primite.Problema este ca bagi in seama toate nimicurile, poate ca ii facea placere deosebita cand il strageai numai tu in brate si ca sa iti dai seama ca nu are sentimente pentru tine timpul o va spune nu un simplu gest. Daca vrei totusi sa te lamuresti cumva evita sa te intalnesti vreo saptamana sau mai mult si atunci vei observa placerea revederii si de a te imbratisa.

| virshabhasthira a răspuns:

Sincer.nu il intereseaza persoana tahappy. vrea sa scape de tine si nu stie cum sa iti spuna.nu te supara dar uneori baietii sunt de neinteles.lasa l, gasete altu ca e mai binehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Grija mare, ai primit sfaturi periculoase.
Poate fi din cauza ca are o parere atat de buna despre el incat sa considere ca merita afectiune fara sa fie cazul sa mai si ofere.
Incearca sa te apropi de el cu bratele deschise fara sa-l imbratisezi si sa te alinti intrebandu-l dulce daca meriti o imbratisare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce asculti rautatile astora? Cred ca prietenul tau avea un buzunar spart si-si stimula naravasul care o lua razna tocmai in timpul sarutului.Mai,al naibii si lumea asta...

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Să fiu eu sănătos de câte ori am sta cu mâinile în buzunare când prietena mă îmbrăţişa, fie pentru că m-a luat prin surprindere, fie pentru că eram nervos, frustrat, sictirit, fie pur şi simplu, că-mi plăcea cât de tare mă strânge ea în braţe. Iaca, mare chestie.
Şi iaca nici n-am părăsit-o şi o iubesc şi o respect.
E un gest, nimic mai mult. Nu mai fi paranoică şi nu mai lua la puricat viaţa omului căci o relaţie se cimentează sau se destramă printr-un cumul de gesturi mici sau printr-un gest major nu printr-o mână nevinovată ţinută în buzunar.