Prea mult stres, incearca sa te linistesti, sa te odihnesti o perioada de timp. De ce de la stres?, deoarece cand esti prea stresata te simti ciudat. Succes!
Am auzit de cazuri din astea intre gemeni, cand le gatura este foarte puternica, pot stii unul de celalalt chiar si peste mari si tari.
posibil si intre prieteni f buni sa existe daca se au ca fratii si intr`adevar legatura de prietenie este curata si stransa. se poate sa simti daca el se gandeste la tine in momentul in care o emotie puternica sau un gand il doboara.
nu sunt profesionist si tot ce`ti pot spune "posibil"
salut
Pai daca sunteti super apropiati se poate realiza o conexiune cu puterea gandului, a telepatiei. nu vorbesc prostii, cauta si tu un articol despre asta si ai sa ramai impresionat/a
Am simtit ca i s-a intamplat ceva si ziua urmatoare mi-a zis ce patise nu-s dusa dorel409
Dorel409 intr-o seara am simtit ca i se intampla ceva, ziua urmatoare m-a sunat si mi-a zis ce patise nu-s nebuna si nu aiurez
Il suni si il intrebi ce face cea mai bestiala metoda sa vezi daca se simte bine
Daca esti agitat, simti multe lucruri ciudate cum ar fi sa pateasca ceva prietenul tau cel mai bun sau prietenii, sau uneori chiar tu! Dar sa stii ca nu se intample toate lucrurile pe care le simti. Mai bine ii spui prietenului tau ca ai simtit ca pesteste ceva rau si intreaba-l daca e bine