Cred că cine ți-a zis se referea la comportamentu disperat, nicio fată nu vrea unu să se poarte ca un țăran cu ea, da nici unu care din prima secundă e cățelus la picioarele ei care ar sta non-stop să primească și ultimu strop de atenție.
să-ți dau un exemplu personal recent, mi-a scris un tip zilele astea foarte drăguț, abordează chestii interesante, dar mă disperă efectiv de cap, scrie întruna, uneori nu fac față să răspund pentru cât scrie, mă întreabă de nu știu câte ori pe zi ce fac, iar pentru o persoană pe care o cunosc de puțin timp mi se pare too much și copleșitor, că și să-l ignor mi se pare urât dar îmi dă senzația că nu mai am pic de spațiu. Aș prefera să-mi scrie mai puțin cât să am și momente să mă gândesc „hmm oare ce face acum? ia să-i scriu eu că aș vrea să vorbesc cu el"
Sper că ai întețeles
Simpatic în cazul ăsta nu este cuvântul potrivit. Este vorba despre un comportament supus, umil ca cel al unui sclav sau al unui virgin cu gesturi de " nobil " din anii 1800. Unul care zice mereu "da" la orice i se cere și este dispus să ajute respectiva femeie sau pe toate, cu orice oricând. " Ce face un baiat simpatic in plus fata de un tip normal? " Orice i se cere fără discuții. Genul ăsta de oameni buni de regulă ies cel mai prost pe toate planurile.
Crezi tu ca femeile alearga dupa brute? Gresit. Cine ti-a spus asta, poate vrea sa te indeparteze de o anume fata.
Poate ai tradus expresia din engleza "nice guy". Simpatic nu este tocmai traducerea potrivita, desi poate fi. Este bine sa fi simpatic, prin asta arati ca nu esti o persoana plictisitoare si reusesti sa atragi oamenii, adica, ii faci sa se simta bine in compania ta. Cu toate acestea, sa fi "nice guy" nu este tocmai bine vazut. Sa fi exagerat de dragut cu o fata nu este tocmai metoda potrivita pentru o atrage. Gandeste-te ca nici nu tie nu ti-ar placea o fata care sa zica "da" la orice si sa nu aiba o opinie a ei, sa aiba puterea sa spuna "nu" atunci cand este cazul. Poate la inceput te-ar atrage dar cu timpul devine plictisitor. Incearca sa fii natural, sa fii tu insuti, sa respecti fetele dar atunci cand ai o opinie diferita sa nu iti fie frica sa o exprimi chiar daca poate avea urmari nefaste. Fata potrivita o sa fie cea care o sa inteleaga si o sa respecte faptul ca sunteti persoane diferite si fiecare din voi aveti dreptul la propria opinie. Fa-te placut dar in acelasi timp incearca sa ai si propriile valori si principii dupa care sa te ghidezi. Succes!
Da, nice guy. Si ce altceva mai face o astfel de persoana pe langa lipsa unei opinii?
Ti s-au spus prostii pe un grup de virgini. Fii natural, respecta omul de langa tine si o sa fii ok. Baietii buni nu o duc bine in viata tocmai pentru ca urla in gura mare ca sunt buni si gesturile lor vin din intentii dubioase, nu vin de la sine.