| RazzMTB a întrebat:

Mi se intampla doar mie sau si voua? cand intru in conversatii cu o persoana tanara de genul feminim simt o bucurie in interiorul meu, cred ca este din cauza hormonilor si atractiei sexuale. Decat sa ma imprietenesc cu baieti, mai bine cu fete, m-as intelege mult mai bine.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce folos daca te țin alea in fz

| Hyperion7 a răspuns:

Nu cred că ține de gen, cat tine de rezonanța dintre voi.
Pentru că, daca ai avea de-a face cu băieți cu care ai chestii in comun, lucrurile ar sta altfel.
Însă există posibilitatea sa ai și anumite comportamente feminine care rezonează mai mult cu fetele, decât cu băieții.

| RazzMTB explică (pentru Hyperion7):

Comportamente feminine… cum ar fi?

| Hyperion7 a răspuns (pentru RazzMTB):

Dramatizarea lucrurilor, bârfa, narcisismul etc

| ioana748 a răspuns:

Daca esti tanar si in perioada de imperechere normal ca esti atras de genul feminin in orice context.

| TimberWolf a răspuns:

Cand o sa ai o varsta mai inaintata si experienta o sa vezi ca nu o sa mai ai senzatia asta ci o sa te intrebi oare asta cat de proasta sau ciudata o fi?

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Si eu oarecum, dar nu din cauza atractiei, mie doar mi se pare ca femeile sunt mai deschise la discutii diverse si au mai multe hobby-uri. Am prieteni cu care nu pot vorbi altceva in afara de fotbal si masini, nu-i intereseaza absolut nimic altceva, sunt foarte ficsisti. In schimb prietenele citesc, calatoresc, au tot felul de pasiuni creative, asa ca avem subiecte infinite de discutie.