Incearca sa te gandesti ca trebuie sa fii puternica pentru el. Gandeste-te la felul in care ai putea sa il primesti cand se intoarce. Concentreaza-te pe cat de mult il iubesti. Cand vorbiti spune-i cat de mult iti lipseste dar fa-o pe un ton optimist. Va va fi mai usor la amandoi daca va ganditi cat de bine va va fi impreuna
Stiu cum e am trecut si eu prin asta. Logodnicul meu a stat 9 luni in strainatate si am vorbit cu el doar pe mess si pe facebook, si stiu ca e foarte greu.Trebuie sa ai doar rabdare.Stiu ca e greu dar nu ai incotro. E bine sa ai si persoane care sa te sustina pe langa tine si sa te inteleaga.Imi dau seama ca si timpul trece mult mai greu de aceea te sfatuiesc sa iti gasesti activitati prin casa sau sa iesi cu prietenele, sa asculti muzica, sa citesti in fine sa faci ceva care sa iti ocupe timpul.Crede-ma inteleg prin ce treci pentru ca si eu am stat fara "sotul" meu 9 luni de zile cat a fost plecat la mii de kilometrii.Tot ce iti doresc e sa stai linistita si sa fiti fericiti, cand se va intoarce o sa fie cel mai frumos.