| Stuff a întrebat:

Mie de putin timp a inceput sa imi placa de un baiat care ma placea pe mine acum ceva timp si sunt destul de curioasa sa aflu daca ma mai place si acum adica nu m-am mai vazut de ceva timp cu el, dar vb in continuare cu el pe mess
Deci ce ar trebui sa fac? Ce ar trebui sa ii zic?

Răspuns Câştigător
| Noooo a răspuns:

Buna!

Sunt de parere ca esti o fata fruniasa si ca la fel ca toate fetele, esti putin timida cand vine vorba de baieti. Din experienta mea iti pot spune ca te'ar aprecia foarte mult daca ai face tu primul pas. (Baietii sunt mai timizi ca fetele.) Poti sa'i spui pe mess ca ai niste sentimente fata de el si daca e curios, sa iasa sa va plimbati pentru. a lamuri lucrurile. Iti zic eu ca va accepta provocarea. Tot ce iti va ramane de facut este sa te aranjezi, sa te imbraci in niste haine care te avantajeaza si sa iti lasi timiditatea acasa. Daca si el iti spune ca te place, spune'i ''Pai...eu as vrea mai mult.'' E destul sa'i spui atat poate chiar si un mic pupic sau sarut il va convige. Eu sper sa fiti fericiti! :*

Bye! Si sper ca te'am ajutat! :*:*; x

3 răspunsuri:
| Kidutsul a răspuns:

Trebuie sa ai curaj si sa ii spui ca il placi din punctul meu de vedere va aprecia asta sper ca ti-am fost de folos mult noroc

| Dumi_8366 a răspuns:

Pai spune-i pe mess ca-ti palce de el daca nu-i poti mspune in fata, si totul se va rezolva

| Noooo a răspuns:

Frumoasa* sorry de greseala happy