| jm3k3ru10 a întrebat:

Mie imi place de o fata de la mine din clasa si stie si ea, dar nu mai stiu ce sa fac sa ma observe.Sunt mic am 12 ani dar pe parcurs sa fac si eu ceva sa ma observe. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| MikeAlexis a răspuns:

Nu alerga dupa o fataoh go on. Daca intr-adevar ii place de tine ar trebui sa te observe, sa iti zica macar :ce faci ma'. Daca nici ce faci' nu iti zice cauta alta oh go on

5 răspunsuri:
| deedee_3754 a răspuns:

In primul rand baietii trebuie sa faca primul paswinking daca vrea sa cucereasca o fata trebuie sa'i spuna vorbe frumoase ceva ce so atraga de tine happy

bagate cu ea in seama vorbeste cu ea, invit'o la un suc, la o plimbare. Sau poti vorbi cu ceva prietene de-a ei sa incerce sa te bage pe combinatie cu ea poate poate.batting eyelashes

| AdelinaPaula a răspuns:

1.Salutoo,intreabo ce mai face.
2. Avand in vedere ca acum e iarna... poate alti baieti(colegi de-a ei) o mai trantesc in zapada, baga-te si tu si incearca sa ii iei apararea.happy spunandu-le: Lasatioo baa in pace, chestii de'alea~stii tu, doar esti baiatwinking.
~~~~Fii indraznetz. fara rusine.happyhappy
~~~~ Good Luck!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tii neaparat, mergi la ea si spune-i; ce frumoasa esti.as vrea sa fii prietena mea.va ramane surprinsa si ori iti va zambi, ori nu va mai vorbi cu tine. dar cred ca asteapta sa faci tu primul pas.asa e corect.

| Judecator a răspuns:

Eu zic sa-ti pastrezi funda si sa-ti vezi de scoala, nu de fete. Copiii din ziua de azi nu se mai joaca cu o masinuta, cu o papusa? Toti sufera din dragoste...

| Eduard99ant a răspuns:

Man ai nr de tel suni mergeti in parc atunci ar fi momentul potrivit sa vb.\