Buna
eu te sfatuiesc sa fii tu insati, poate si fata te place si ii este rusine sa iti spuna, nu-ti mai fii rusine, doar nu am 10 ani, baiatul face primul pas nu fata, intreab-o anumite lucruri tineti legatura, fiiti apropiati., eu iti urez bafta:* Funda
Hmm mai intai date si u bine pe langa ea cerei nr de el suno chesti ce naiba u nu sti esti baiat
Pai
Date mai bine pe langa ia invit-o si tu in oras la un suc
Vorbiti mai mult stai si tu in pauze pe langa ea
Funda?
Suuceesss
.pai incearca sa te apropii mai mult de ea...sa vb...si cine stie poate te place si ea si nu stii u.bafta!
Scoala se termina in 2 saptamani.Ai destul timp si cel mai bine e sa ii spui adevarul ( ca o placi ).Si eu am fost in clasa a 8 si imi placea de un coleg, iar la sfarsitul anului scolar mi-a zis ca ma place si ma si sarutat(pe holul scolii) nu prea imi venea sa cred. Ideea este ca baiatul face mereu primul pas. Indrazneste
Man unu. daca ai nr de tel vb cu ia sa iesiti undeva daca nul nai al ceri 2 asigurate ca ai bani la tine si cumparai bomboane suc nu stiu ce vrea ea. 3 va retrageti undeva in parc si ai spui ce simti si pe parcurs o sa-si dea seama ca o place. Sper sati fi fost de ajutor