Casa bantuita...casatorie cate chestii
Limba romana nu prea exista trebuie sa recunosc
Deci asta e cu siguranta un semn...trebuie sa'l iei pe tip si pe prietena ta si sa gasesti o casa bantuita si o sa intri in ea si cand o sa iesi nu o sa mai fie bantuita (tu esti Chuck Norris sub acoperire? Wow ai devastat toate fantomele :-o ) si o sa te casatoresti cu el .
Bla bla...
Spune'i ca'l placi si daca si el te place acum de casatorit nu va casatoriti da cine stie
Apropo:user name'ul tau imi aminteste de Sailor Moon:Moon tiarra magiccc )
Poate esti Sailor Moon si nu Chuck Norris
Vrei sa scapi de rusine... ia un gat de tarie si apoi, dupa ce prinzi curaj ataca... spune-i ce simti... i-a si saruta-l...mai cu tupeu ca daca nu ii convine oricum nu mori...RISCA si ai sa castigi!
Sa stii ca daca nu o faci, mai tarziu in viata o sa regreti. Spune-i pur si simplu si o sa-l faci mai fericit, stiind ca nu te-a asteptat degeaba si ca sentimentele sale au si ecou. Atlfel, gandeste-te ca nu numai tu suferi, ci si el: lucru pe care nu-l vrei, deoarece il placi, nu?
Appp nu mai e un secret :p. Daca va placeti, nu inteleg care'i problema? ma rog... gasitiva un subiect de discutat, ieshiti mai mult, si ai sa vezi cum rusinea dispare .
E bine ca v-ati "castorit".
Am inteles ca tie iti place de el, si lui de tine. Ce e asa greu de aici?!
Fata din visul tau probabil este frica ta de a nu-l pierde.Casa bantuita este frica ta de a recunoaste ca-l iubesti, dar asa cum ai reusit sa-ti invingi teama in vis, asa trebuie sa faci si in viata.Sa nu-ti fie teama sa-ti recunosti sentimentele iar daca sunt si impartasite cu atat mai bine.Curaj.
Chiar nu am inteles nimic...
Deci... vrei o casa bantuita si sa te casatoresti?
Trebuie sa iti depasesti frica. Sa te gandesti ce e mai important pentru tine. el sau o simpla parere? de fapt frica asta vine de la faptul` ca. intr-un fel nu vrei sa te faci de ras, nu vrei sa fii ranita si asa mai departe. dr toate fetele trec prin sa ceva... mai devreme sau mai tarziu trebuie sa accepti realitatea. eu zic sa accepti acum, pana nu va fi prea tarziu`. nu te omoara nimeni daca placi pe cineva... si asta nu e impiedica sa faci lucrurile care le faceai si inainte. Succes. :*
Pai daca te place dc faci lucrurile atat de complicate? pune mana pe el... zi`ii k si tie a cam inceput sati placa de cand ai aflat ca si lui ii place de tine... ca sa para k el a fost primul daca ti`e rusine si... o sa vezi c zice... dar daca ii place si lui mai mult k sigur o sa fiti imp