| pisicuta13 a întrebat:

Mie imi place mult de un baiat si m-am despartit de el findca nu prea era afectos cu mine, dupa ce m-am despartit de el am incercat sa il uit intrand intr-o alta relatie. acum vorbeste si mai urat cu mine cred ca a devenit gelor. sa incerc sa-i zic adevarul si sa am inpac cu el? ce credeti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare persoana e facuta intr-un anumit fel. unii mai afectuosi altii mai putin...sau poate ii este frica sa-si arate sentimentele. daca iti place acordati-va o sansa. poate o sa se schimbe.arata-i ca poate sa aiba incredere in tine, ca nu o sa-l dezamagesti.

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Eu cred ca da, nu confunda afectiunea cu dragostea. Decat toata ziua pusi-pusi, mai bine o dragoste profunda, fara prea multe complicatii. Un lucru insa: se scrie impac si nu inpac.

| larousee a răspuns:

Faza naspa e ca tu la persoana cu care esti acum intr-o relatie nu te gandesti deloc. ca poate suferi din cauza deciziilor tale. data viitoare analizeaza situatia mai bine inainte sa te arunci inainte. daca ti la fostul poate e mai bine sa te impaci cu el, daca si sentimentele sunt reciproce. afla detalii!
si desparte-te de relatia de acum daca nu ai nici un interes pentru ca poti rani sentimentele altcuiva.

| consilierindragoste a răspuns:

E normal la o varsta ca si a voastra multi dintre noi nu stim sa respectam dragostea si, atunci la ce vreti sa ne asteptam din partea ei la iubire, ei haide-ti sa vedem daca e asa.incearca sa iti faci mai multa experienta si documenteazate putin ca sa vezi ce este bine si ce este rau.

| Madalichka a răspuns:

In niciun caz sa nu te mai impaci cu cel care vorbeste urat cu tine.
Mi se pare ca esti nedreapta cu cel cu care esti acum. De ce sa sufere el pentru ca esti tu nehotarata? Lasa-l pe ala in trecut si bucura-te de asta de acum.
Daca nu simti absolut nimic pentru cel nou, atunci desparte-te cat mai bland de el, dar NU te arunca apoi in bratele fostului. Ai face o mare greseala.