Si mie-mi place de multe fete, dar aleg pe cele accesibile mie.
Te sfatuiesc sa faci la fel.
Si inca un sfat: nu te combina cu prietenul prietenei, ca le vei pierde pe amandoi!
Tu incerci toate chestiile astea doar pentru a ajunge sa-l cunosti? Doamne, ce naiba esti! Alege un baiat de nota 5, 6. Unul ca el te va face sa te simti ca-n Rai, protejata, iubita. Nu-ti cere multe. Doar respect, iubire si incredere. Nu incerca sa iei unul de ''teapa'' lui. O sa ajungi sa regreti si vei suferi.
Am scris ''NAIVVA''. Sistemul de autocorect este de tot rasul. Ca sa nu interpretezi altceva.
Buna. Incearca sa ii dai mesaj si sa te imprietenesti cu el. Dupa o vreme incearca sa ii spui mai pe ocolite ca il placi si intreaba-l daca vrea sa iesiti prin parc prin oras. Majoritatea baietilor sunt sensibili arata-i ca ti la el si iti zic sigur daca reusesti sa ii ajungi la inima o sa tina foarte mult la tine si nu va tine cont de licee si oricum dai mesaj macar sa stii ca ai incercat sa nu regreti mai tarziu daca stii cum sa abordezi un baiat il cuceresti usor. Sper ca te-am ajutat.
Eu spun sa-ti cauti prieten in liceul in care esti! In felul asta esti la acelasi nivel cu el si nu poate rade nimeni, sau face vreo diferenta!
Daca el este genul de om care iti bate joc pentru ca esti la liceul cutare, atunci nu inteleg ce poate sa iti placa la un asemenea om...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: