Nesimtita prietena aia a ta, nu lasa de la tine pentru ca o sa se repete iarasi intamplari de genul!
Fa-o in asa fel incat sa ii para rau ca a facut ceea ce ai spus tu cu fetele alea.
Certuri copilaresti.Pe masura ce te maturizezi vei putea face fata unor astfel de provocari minore.
Nu stiu ce sa iti zic, sincer! dar cel mai bine e sa le tratezi cu indiferenta. Ele nu isi dau seama acum ca te vor pierde mai tarziu dar tu arata-le ca te descurci si fara ele. inearca sa iti faci un alt grup de prieteni, va fi mai bine :*
Ceea ce doare cel mai tare:ignoranta....deci stii ce ai de facut:ignor-o.nu ar trebui sa te afecteze lucrurile astea.
Nici eu nu mai pot de nervi cand vad pentru ce ti macini creierul. Astea s probleme? De fapt nici nu exista probleme, exista numai situatii. Cum a spus "Oz" "si cand te gandesti ca unii oameni nu au ce manca...". In locul tau nu m as "impletii" atata si mi as pastra neuronii pentru situatii care merita efort psihic. Fii mai calculata. Ce m am distrat cand am vazut atatea iconite de nervi
Daca iti faci probleme de genul asta banuiesc ca nu ai mai mult de 14-15 ani ...stai linistita astea vor trece ...sa macar u stii cu adevarat ca fata aia nu te place si nu te vrea in preajma ei. ...sa vezi ce nasol o sa fie cand iti vei pune foarte mult baza in cineva si apoi te va trada