| Dlkee a întrebat:

Motive să nu-ţi înşeli partenerul? big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unul singur: cand iubesti pe cineva nu faci lucruri care sa-l raneasca.

19 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu exista o lista de motive, iubesti si esti iubit, respecti si esti respectat. Daca cauti motive, cauti razbunare si sincer nu merita!

| William a răspuns:

Pentru ca s-ar putea sa te omoare si pe tine si pe persoana cu care l-ai inselat.

| Dlkee explică (pentru William):

Haha, buna asta rau laughing)), dar nu il insel, voiam doar sa stiu din experienta voastra motive pentru a nu insela :p atata tot, pentru ca am ijntalnit foarte multe cazuri unde se insala.

| William a răspuns (pentru Dlkee):

Eu am vorbit serios, nu stiu de ce razi.

| Dlkee explică (pentru William):

Iar eu am vorbit si mai serios ca tine.

| lo a răspuns:

Fidelitatea este una din bazele unei relatii sabile.de durata si care da dovada de echilibru.de responsabilitate.Este greu in ziua de azi sa ramai fidel.ispitele sunt multe dar daca pici in plasa lor nu iti vei face decat rau atat tie cat si partenerului.Cand iubesti nu e loc de greseli.te dedici cu totul partenerului.ramai recunoscator pentru tot ce acesta iti poate oferi.

| anonimg a răspuns:

"Dumnezeu va aduce orice faptă la judecată, şi judecata aceasta se va face cu privire la tot ce este ascuns, fie bine, fie rău."(Eclesiast 12:14)

| Dariusuu a răspuns:

Cel mai bun motiv ar fi iubitul tău.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Iubirea adevărată.

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Cel mai bun este acesta? Ti-ar placea sa fii tu cea inselata? Ce tie nu iti place altuia nu-i face. Daca iti place de alta persoana atunci pune capat relatiei care o ai fi sincera cu el si cu tine si apoi mergi inainte.

| Dlkee explică (pentru MeConstantine):

Eu voiam motive, atata tot, nu imi place de nimeni in afara de iubitul meu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Respectul pe care il ai fata de el, onoarea si demnitatea etc.

| BANN3R a răspuns:

Motive sa il inseli?

Răspuns utilizator avertizat
| robe_5426 a răspuns:

De ce ti.ai insela prietenul?:Othinking

| Dlkee explică (pentru robe_5426):

Nuuu nu, nu sa il insel eu,, sau el pe mine, doar voiam sa stiu motive din propria voastra experienta de ce nu v-ati insela partenerul/partenera

| VranceanuTania a răspuns:

:puke! *** ce intrebare! thumbs down

| XxxOANAxxX a răspuns:

Nu esti o c**** pe profit

| AlexandruDan1996 a răspuns:

Pentru ca il iubesti si nu esti o curva...

Întrebări similare