Femeia ideala e doamna in bucatarie, curva pe strada si gospodina in pat! Am zis bine?
``Adevarul nu se confunda intotdeauna cu dreptatea``…La asta m-a dus cu gandul raspunsul tau…
Pentru ca si noi suntem afemeiati dar si sensibili, numai ca suntem afemeiati cu femeile de-acasa si sensibili cu amantele, cum e si normal…
Drept pentru care raspunsul tau este cel corect, te felicit si primesti si fundita bine-meritata…
Esti un tractorist prea intelept - ar trebui sa lasi tractorul si sa mergi la facultate sa te faci…tot tractorist…
Ca la ce poate fi buna o diploma de studii in tara asta a noastra…in tara asta a noastra.
Felicitari inca o data.
Văd că nu prea se înghesuie bărbaţii, deci tot femeia e mai expertă la "femeia perfectă".
ID n-am. De perfectă mi-am uitat parola.
Hai stai linistita, ca asa mi-ai zis si-acu` 2 ani, cand ti-am batut apropou` cu mess-u`.Mie-mi spui de tine! Trebuie sa va roage omu`-n genunchi...
Si oricum n-aveam nevoie de nici un id de la tine, am strans destule...
Mai vii sa ma si oftici!
Ofticosule!
Auzi,dar nici pe-al Mihaelei nu mi-l dai?
Iarta-ma pentru mai devreme, te rog.
Păi nu te lăudai că ai numărul ei, la ce-ţi mai trebuie ID-ul?
Eşti iertat din embrion (dar nu mă testa!).
Eram sigur ca trebuie sa zici tu ceva,ca sa ma enervez iar...
Pana nu ma vedeti voi cum ma milogesc,nu va lasati!``da` ai numarul`,de ce mai vrei id-u`, da` n-ai numarul`, da` parca aveai id-u`, da` stai ca-i asa, stai ca nu-i asa``...
Deci iar m-am enervat! Poti sa nu mai imi dai nimic ca nu mai am nevoie!
Bine, mă, ofticosule! Nu ţi l-aş da, nici dacă l-aş avea, că nu e o decizie care îmi aparţine. Cere-i-l Mihaelei, că nu muscă.
Da...
Am inteles - ``du-te si canta la alta masa!``
Ba da. Am sa-l musc;))
http://www.lowereastsidetours.org/......e-To_5.gif
Mi-ai pus desene animate ca sa nu mai plang,asa-i? Normal...
Deci ca sa stii - am deschis ala,ce mi-ai dat tu acolo, am pus laptop-ul pe podea, m-am asezat in fundulet in fata lui, si de-o juma` de ora ma uit la catelusul ala si rad si bat din palme...
Scuipa-ma sa nu ma deochi, ce copil cuminte sunt!
Timp de 33 de ani si sotul meu considera ca e un mit.
Acum, recunoaste entuziasmat ca a gresit.
Intrebarea mea era- de fapt -pentru baieti.Adica sa vina sa spuna daca au intalnit femeia perfecta,sau chestii din-astea…
Cred ca asta era ideea…
Sau sa spuna daca au avut sansa asta, sa intalneasca deci o femeie adevarata, sa aiba o relatie reusita si sa se iubeasca fericiti…
Dar daca ai vrut tu sa vii si sa raspunzi in locul sotului tau – nu ma supar, asta e. Poate dumnealui este foarte ocupat, cu serviciul.Nu?
Nu-i nimic, mi-o veni si mie randul odata si-odata…
Raspunsul meu e un citat din el.
Si tradus.
Stiu,dar m-am alintat eu cam mult si mi-a iesit o varza in ce-am zis acolo...
Dar tu ma ierti, nu-mi fac eu probleme de asta...
Si ma enerveaza ca nu stiu ce m-apuca uneori, dar am emotii cand vorbesc cu tine...
Cred ca ma intimidezi, nu stiu cum sa zic...
Si pe mine nu prea ma intimideaza femeile, ca sa ti-o zic pe aia dreapta...
Ce-oi avea?
Pe bune.
Data viitoare o sa te alint eu,acum raman datoare.
Si, fara sa citez pe nimeni, cred ca femeile sunt toate perfecte, dar fiecare numai pentru un singur barbat pe care, daca sunt norocoase, il intalnesc in viata asta.
L-am intrebat candva pe cel care mi-a furat inima, ce defect crede ca am, si mi-a spus ca singurul meu defect este faptul ca fumez.
Acum, dupa cum se pare, primele femei care au fumat, faceau parte din nobilime; iar daca printre calitatile pe care le-ai enumerat, nu se afla si faptul ca femeia perfecta nu trebuie sa fumeze… trage si tu concluzia!
Nu poti trage nici o concluzie? Lasa ca te ajut eu: SUNT PERFECTA!
Sper ca nu o sa ma ceri de nevasta, ca n-am de gand sa divortez.
Femei perfecte:
1.sofisis
2.foxsilver
3….
Mai asteptam.
Deci cine mai vrea sa se inscrie trebuie sa spuna clar ``sunt femeia perfecta``. Fara prea multa abureala.Sa n-avem vorbe, fetelor, clar?
Sunt perfectă...la a fi imperfectă.
Aha...
Vrei pe lista, asa-i?
Eh, s-a intors roata...
Pe listă? Poate, dar pe cea cu imperfecţi.
Nu-mi place înghesuiala.
Ce facusi bre, liste?
Femeilor le trebuia tot timpul ceva pentru a fi perfecta!
Ce inseamna femeia perfecta pentru tine? Cum trebuie sa fie ea?
Buna.O sa iti spun ce inseamna pentru mine femeia perfecta, dar nu acum - o sa dureze un pic, ca e mult de scris...
De fapt stai ca iti spun acum...
Deci femeia perfecta e aia care stie ce vrea si nu e vreo tuta de-aia cu impresii in cap...
De restul am e grija - s-o fac sa se simta bine cu mine, sa nu vrea s-o arda cu altu`...
Cam asta e.
Nu exista nimeni perfect nici barbat nici femeie, ca esti ideal sauideala pentru cineva da este dar nu vei fi perfect pentru ca cineva o hiba tot iti va gasi, asa ca nu merita sa cautam perfectiunea ca nu exista, ce trebuie sa cautam e sa fie o persoana langa care vrem sa ne traim viata da inainte de asta trebuie sa o descoperim sa vedem cum este, sa vedem cum putem sa ne intelegem cu acea persoana, pentru ca toti avem defecte si cel de langa noi daca poate sa le tolereze si noi la randul nostru sa toleram defectele acelei persoane atunci cadem la un comun acord si putem convietui mult timp impreuna, chiar si o viata, dar ca sa gasesti acea persoana care sa te accepte si sa o accepti asa cum e ea si sa va si iubiti da atunci ati gasit marea dragoste, dar putini o gasesc si putin stiu sa aiba grija de acea dragoste. poate vei crede ca visez sau ca aiurez dar iti vei da seama ca nu e chiar asa, candva. cat despre mitul tau da putine mai sunt si femeile alea care se conformeaza si fac ceea ce zice mitul, si daca o fac o fac pana in 35 ani apoi se cam duce pe rapa cu curva in pat ca in Romania cum e munca destul de solicitanta si cand ajungi acasa frant ca nu mai ai chef nici sa mananc ce sa mai faci mancare ce sa mai ai chef de sex ce sa mai si faci curat in casa ce sa mai si multe altele si mai ales daca mai ai si copil sau copii se duce pe rapa totul mai repede si atunci barbatul daca nu mai primeste ce ii trebuie si in stomac si in pat normal se duce la alta care ii ofera chiar daaca nu in stomac dar macar in pat sa ii ofere cineva placere. valabil si invers dar invers nu prea pentru ca femeile se duc si daca au ce le trebuie in pat se duc ca vor bani in ziua de azi dupa bani fu toti nu numai ele dar in special ele, astea care nu stiu sa aprecieze ce au langa ele bineinteles, care nu inteleg ca e mai importanta o familie si dragoste decat niste bani castigati prin alte mijloace se intelege ce zic. mai vrei detalii?
Pentru moment nu mai vreau detalii inca studiez raspunsul tau si este foarte interesant chiar ma gandesc sa iti dau funda dar cum ti-am spus mai asteptam.Multumesc si pentru ca m-ai ajutat si in problema cu elefantul rupt si ai dreptate fetele au gusturi diferite la parfumuri asa cum au si la barbati, de altfel, zic eu.
Vad ca merge.Am avut impresia ca mi s-a dus tasta cu virgula, dar vad ca nu.
Multumesc inca o data si iti raman dator cu un raspuns la fel de lung cand vei pune si tu o intrebare cu prima ocazie numai sa ma pricep sa te ajut.
Nu merge totusi.
Nu e nevoie doar daca vrei cu adevarat sa dai un raspuns uneori e suficient un rasp scurt si cuprinzator, nu ma omor dupa funde o dai cui vrei din partea mea, nu dau rasp sa primesc funde dau rasp sa ajut daca pot daca nu stiu sau nu pot imi tin gura si rasp la care stiu. deci bafta in continuare
Eu zic ca e un mit!
Femeia perfecta e cea de langa tine, care te scoli alaturi de de ea asa cifulita si nemachiata.
E cea mai arde ceapa, uitandu-te la tine!
E cea care iti reproseza ca ai uitat sa duci gunoiul, dar te lasa la o bere cu baietii!
Femeia idela e caruia ii rezisti sesinilor lungi de cumparaturi!
Si in general femeia ideala e persoana cu vei imbatrani frumos.
Bun de tot.
Bine – eu m-as multumi si cu una langa care sa nu imbatranesc prea repede, daca intelegi ce vreau sa spun, sau – mai mult decat atat – ideal ar fi sa ma faca sa ma simt mereu tanar.Si nelinistit.(Nu stiu ce dracu` am, ca nu mai imi iese din cap chestia asta…).De aceea ma gandesc sa ma intorc din nou la ce-am fost odata si sa-mi fac iarasi o iubita cu mult mai tanara decat mine, la vreo 25 de ani-asa…
Da` mi-e ca vine amicu` Radu284 si se corecteaza - ``cred ca exista, dar nu pentru tine…``
Poate nu ai cautat cum si unde trebuie! Se spune ca barbatii se maturizeaza mult mai tarziu! Afandu-te la 40 de ani ai tot timpul sa-ti gasesti pe cineva.
Ai grija ca iubitele mult mai tinere au si pretentii pe masura!
Alooo...adica nu ai priceput nimic din raspunsul meu anterior? EU sunt femeia perfecta! Chiar trebuie sa o spun asa...pe sleau?
Of...da deloc nu le aveti cu subtilitatile astea.
Si mereu ii zic iubitului ca eu sunt femeia perfecta dar nu stiu de ce, nici el nu ma crede ...
Damn!
Acu' pe bune...cat timp avem si noi in zi? Si mancare, si socializare si sex...da alte 3 dorinte nu mai aveti?
Eu sincer cred ca exista dar am observat o chestie.
Sunt multi barbati care nu ar face sex cu prietena/sotia ca si cu o curva. Cumva li se pare ca le-ar injosi. Si tind sa isi ascunda dorintele de ele si apeleaza la altele pe care le poate trata asa. Dupa care, cand sunt prinsi, vin si spun : pai da draga, ca ea ma lasa sa fac nu'sh ce perversiuni pe care cu tine nu le fac. Pai baaaiiii animal ce esti, pe mine m-ai intrebat?
Evident nu vorbesc din experienta personala, e doar ceva ce am observat.
Gospodina - mi-ar placea sa cred ca toate femeile sunt gospodine. Ca nu convietuiesc in pace cu paduchii, gandacii si sobolanii. Ca sterg si ele un praf ceva, mai spala o boarfa macar o data pe saptamana, ca mai calca (in picioare macar) o rochita, ca mai matura din cand in cand...
Doamna pe strada - aici intr-adevar nu prea se incadreaza toate femeile. Unele pentru ca se cred cool daca sunt cat mai dubios imbracate, tunse, machiate etc. Si evident si comportamentul este adecvat. Dar cred ca daca ai primit o minima de educatie acasa, poti sa nu te faci de ras oriunde te-ar duce broscuta ta transformata in print. Dar eleganta cred ca e ceva ce ai sau nu. Nu prea se poate invata.
Id de mess nu am dar ti-l pot lasa pe al iubitului meu daca vrei sa iti confirme ca eu sunt intr-adevar "de 3 ori femeie". Ca doar dáia ma iubeste. Si mereu il laud pentru gusturile deosebit de fine pe care le are in materie de femei.
Hai bine, da-mi-l pe ala a lu` iubitu` tau, daca zici tu...
Poate ii povestesc si cum imi ceri tu mie funde pe TPU!
Ingrato!
)) Ia uite ce ai retinut tu din tot raspunsul meu. Hua! Si eu care chiar mi-am stors creierii sa fac o figura buna...
Se pare ca e adevarat ca barbatii au o atentie scurta si ca dintr-un mesaj ei retin doar ultima parte
Pf, pupa-m-as, ce le am cu psihologia umana.
Daca zici ca le ai cu psihologia umana, atunci stii ca vezi funda aia prin iulie-august-asa, pentru ca trebuie sa mai uit de vreo 2 ori si tu sa ma mai bati la cap sa-mi aduci aminte,sau sa-mi scoti ochii ca nu ti-am dat si nu ti-am dres,ca asa suntem noi barbatii,ca trebuie sa va rugati de noi sa venim si noi c-o floare acasa la o zi mai speciala,si toate alea care le stii si tu...
N-am ce sa-ti fac - asta sunt,si stiu - la inceput nu eram asa,era totul frumos, eram mereu atent, faceam gesturi romantice, te ajutam sa speli vasele...
Stiu, da` ne mai schimbam si noi..intervine si rutina...
Si uite cum stricati voi mereu tot )
Ca sa nu intervina rutina, dupa ce te saturi de spalat vase, treci la spalat rufe, apoi la spalat pe jos si tot asa.o sa ti se para mereu totul nou.
E, nu-i nimic daca nu vrei sa imi dai funda aia, pe care TU ai promis-o. O sa-mi crestez vreo 2-3 vene dar in afara de asta, nu ma supar. Sau, mereu mi-am dorit sa zbor, poate incerc de pe Intercontinental (sa am si priveliste).
Am si eu o intrebare nevinovata. Ce inseamna "curva in pat"?
Si cum is alea care nu sint curve in pat?
Eu stiam ca, denumirea de "curva" se refera la comportamentul exterior al femeii (din societate), nu la comportamentul din pat!
Intrebarea nu este deloc nevinovata, din contra-chiar - poate fi trecuta intr-un top 10 ale celor mai interesante de pe TPU.Sau mai exact intr-un top 5, ca sa nu exageram…
Deci noi barbatii – si ma refer la noi astia foarte virili – vrem doar sa transmitem femeii un mesaj, si anume ca daca ea ne ofera totul in pat, precum o adevarata profesionista/prostituata/pocnitoare, atunci ea se poate simti in siguranta ca noi n-o sa ne mai ducem niciodata la astea`lalte, deci cum ar veni nu mai e nevoie sa apelam la serviciile lor pentru ca suntem satisfacuti pe deplin.Ai inteles?
Ceea ce e total fals.Pentru ca noi suntem de fapt mai curve decat alea de ne iau banii si ne ducem orice-ar fi,deoarece mai sunt si alte mari proverbe romanesti care trebuiesc puse in practica,cum ar fi ala cu ciorba si cu friptura…
Cam asta e ideea.
Si de unde eu mai inteleg, ca poate ar fi mai bine sa nu fim asa de extraordinari de virili, ca daca se intampla sa dam totusi peste femeia perfecta, riscam sa o pierdem tocmai din motivul asta…
Nu stiu, mie asa mi se pare mai logic.
Draga Cancy, cred ca inteleg ce spui dar eu am o viziune putin diferita despre femei si modul lor de a fi in pat. Conceptia conform careia "daca ea ne ofera totul in pat ca o profesionista" noi nu o inselam, mi se pare egocentrica, si la polul opus caracterului unui barbat adevarat. Eu personal ma gindesc mai putin la ce ofera femeia (pentru ca stiu ca majoritatea femeilor inteligente ofera) si ma concentrez mai mult la ce ofer eu.
Pentru ca pe mine, un comportament de curva in pat, nu ma incinta absolut de loc! In schimb exista altceva, un cadou ca o ofranda, pe care femeia il poate oferi barbatului. Orgasmul ei! Mie mi se pare ca e mult mai de bun simt si mai respectuos la adresa femeii, sa te preocupe atunci cind faci sex fericirea ei decit sa-i ceri sa fie imgurista (pe TPU, evident) sau sa o analizezi!
Atunci cind tu esti preocupat simtamitele partenerei, iar ea iti ofera orgasmul ei intens si tulburator, poti spune ca esti cu adevarat un barbat, un barbat care trateaza femeia ca femeie nu ca o curva. Restul sint detalii!
Am inteles.Dar eu tot in stilul meu am sa iti raspund si sper ca de data asta sa intelegi ideea:ai perfecta dreptate in tot ce spui, numai ca ai confundat persoana…
Eu am 41 de ani si s-ar putea sa fi inteles pana acum care e treaba cu fericirea femeii si tot ce mai spui tu acolo.De facut literatura pe site n-o sa fac niciodata, asa cum nu fac nici in afara netului, cu lumea din jurul meu, femei, barbati - ce-or fi.Raspunsul meu de mai sus a fost asa de lung pentru ca am vrut sa fie putin funny si nu ca sa dezvolt vreo teorie sau ceva de genul asta.Ideea era acolo ca noi, barbati, avem lipsuri importante si ca e greu sa le rezolvam vreodata, pentru ca daca ne-am educat prost de cand eram acasa, cam tot asa o sa fim si pana o sa trecem in nefiinta.
Cam asta e.Sincer - mi s-a parut ca vrei sa ma inveti niste lucruri si m-ai cam suparat; si asta pentru ca ce-mi spui tu aici, eu am aflat acu` 20 de ani.
Un sfat de la mine:sa fugi tare cand intalnesti vreun barbat, mai ales pe net, care iti spune exact ce-ai scris tu acolo.Cand ti-o zice unu` ca e preocupat de simtamintele tale si de fericirea ta, atunci sa stii ca iti vei lua o mare teapa.Mai bine pui botu` la vrajeala ieftina a unui taran care iti zice ca esti un inger pe pamant, decat sa asculti vrajeala proasta a unui romantic de care au fugit altele, cand au vazut ca de fapt e un jegos ordinar.
Cum spuneam, sunt cam suparat pe tine, dar cred ca o sa trecem peste – maine e 8.
"dar cred ca o sa trecem peste – maine e 8. " - Astept
Prietene sint băiat! Tocmai ii spuneam unei user-ite pe aici ca eu fac ușor confuzii pe TPU cind e vorba de sexul cuiva dar se pare ca nu sint singurul!
Mda,esti baiat.Pai e cam nasol atunci.Adica e nasol rau.Dar o lasam asa...
Nu mai stergem nimic, pentru ca ramane valabil ce-am zis...
Cade doar chestia cu 8 martie.Pentru ca daca esti baiat nu vad de ce trebuie sa te mai iert.
Si mergem pe varianta `ailalta, adica iti dau ignore.
Ooo, ignore!
Eu, ca un adevarat spectator care este, am sa votez: dislike, dislike!
El nu-mi mai poate raspunde si deci vreau sa fiu fair-play, asa ca nu mai comentez nimic legat de intamplarea asta.Dar daca tu ai sa-mi spui ceva, fa-o! Ce mai stai?
Sau asta a fost tot?
Eu sunt pro veselie, glume, voie buna si fair-play! Ca doar d-aia te citeam! Tot ce depaseste limita asta, nu ma priveste si nu vreau sa stiu!
Tot in matrimotriale o sa gasesti si femeia ''perfecta'' asa cum zici tu ''Gospodina in bucatarie, doamna pe strada si mai ALES curva in pat''
Doar alea pot fi perfecte care au gustat mai mult din viata(daca intelegi)...
Noi astea ''incepatoarele'' nu prea facem fata asteptarilor.
Gospodina in bucatarie - deci stie doar sa munceasca, doamna pe strada si... in pat" Dar si intelctul unde ramane? Sau din p.d.v. al barbatilor asta nu conteaza?
Intrebarea mea e mai complicata un pic…Imi este greu sa iti explic care-i faza, pentru ca tu esti o fata mai educata si mai pudica, iar eu sunt mai…direct-asa.
Eu zic sa citesti ce-am scris mai sus…
Iar ai schimbat poza…
Nu mai zic nimic…
Sau sa zic?
In fine, ....nu mai aveam si eu doua`j de ani acu`, sa vezi ce te-alergam pe site-ul asta…
Da mi-am schimbat poza si asta doar ca sa arat ca sunt lucruri mai bune de facut decat de crosetat! sau nu sunt? sau nu stiu...
Ai scris adanc, fata…
Ma bagi la idei.
Dar am inteles, ai facut o gluma.Si ai dreptate – e frumoasa iubirea si toate astea ce tin de ea si e pacat sa renuntam la a o cauta si…mai departe stii, nu mai stau eu acuma sa scriu cum e cu sentimentul sublim, ca n-am rabdare, am rupt si un stergator la masina si am draci pe mine…
Acu` ma duc sa iti cer prietenia, ca sa mai fiu si eu pe faza cand mai schimbi pozele pe-acolo…
De ce sa nu recunosc?
Uite o mini-poveste:
Iese maicamea cu "gagiusu" la terasa.Intra el in bar sa comande si s-a intalnit cu prieteni de a lui inauntru si a uitat sa mai iasa.Maicamea singura afara a baut vreo 2-3-5 pahare de "nu stiu" ce, a fumat un pachet de tigari si a plecat acasa.O suna nenea pe la 3 jumate dimineata (si-o fi adus aminte ca a venit si el cu cineva)sa o intrebe unde e etc.nu are rost sa mai zc continuarea...idea era ca a uitat de ea hehe si la fel ai facut si tu acum!
Ma asteptam ca dupa ce am citit ce ai scris tu mai sus sa vad si o cerere de prietenie si vreo 3 mesaje cu"de ce nu ma accepti", dar pauza...sau au adminii de la TPU ceva cu noi 2? sau sunt fortele malefice ce conspireaza impotriva noastra?
Stiu,draga.Dar eu sunt la serviciu acum si din cand in cand trebuie sa mai vorbesc cu oameni ca sa le iau banii.Si imediat ce ti-am scris m-am apucat de o treaba, asa ca te-am lasat pe tine pentru ei.Adica pentru bani, normal.Acum,daca am terminat cu scuzele, ma duc sa iti dau cliku`.