Femeia ideala e doamna in bucatarie, curva pe strada si gospodina in pat! Am zis bine?
Mi-ai pus desene animate ca sa nu mai plang,asa-i? Normal...
Deci ca sa stii - am deschis ala,ce mi-ai dat tu acolo, am pus laptop-ul pe podea, m-am asezat in fundulet in fata lui, si de-o juma` de ora ma uit la catelusul ala si rad si bat din palme...
Scuipa-ma sa nu ma deochi, ce copil cuminte sunt!
Femei perfecte:
1.sofisis
2.foxsilver
3….
Mai asteptam.
Deci cine mai vrea sa se inscrie trebuie sa spuna clar ``sunt femeia perfecta``. Fara prea multa abureala.Sa n-avem vorbe, fetelor, clar?
Pe listă? Poate, dar pe cea cu imperfecţi.
Nu-mi place înghesuiala.
Da mi-am schimbat poza si asta doar ca sa arat ca sunt lucruri mai bune de facut decat de crosetat! sau nu sunt? sau nu stiu...
Data viitoare o sa te alint eu,acum raman datoare.
Si, fara sa citez pe nimeni, cred ca femeile sunt toate perfecte, dar fiecare numai pentru un singur barbat pe care, daca sunt norocoase, il intalnesc in viata asta.
Si uite cum stricati voi mereu tot )
Ca sa nu intervina rutina, dupa ce te saturi de spalat vase, treci la spalat rufe, apoi la spalat pe jos si tot asa.o sa ti se para mereu totul nou.
E, nu-i nimic daca nu vrei sa imi dai funda aia, pe care TU ai promis-o. O sa-mi crestez vreo 2-3 vene dar in afara de asta, nu ma supar. Sau, mereu mi-am dorit sa zbor, poate incerc de pe Intercontinental (sa am si priveliste).
Ai scris adanc, fata…
Ma bagi la idei.
Dar am inteles, ai facut o gluma.Si ai dreptate – e frumoasa iubirea si toate astea ce tin de ea si e pacat sa renuntam la a o cauta si…mai departe stii, nu mai stau eu acuma sa scriu cum e cu sentimentul sublim, ca n-am rabdare, am rupt si un stergator la masina si am draci pe mine…
Acu` ma duc sa iti cer prietenia, ca sa mai fiu si eu pe faza cand mai schimbi pozele pe-acolo…
De ce sa nu recunosc?
Ce facusi bre, liste?
Femeilor le trebuia tot timpul ceva pentru a fi perfecta!
Ce inseamna femeia perfecta pentru tine? Cum trebuie sa fie ea?
Uite o mini-poveste:
Iese maicamea cu "gagiusu" la terasa.Intra el in bar sa comande si s-a intalnit cu prieteni de a lui inauntru si a uitat sa mai iasa.Maicamea singura afara a baut vreo 2-3-5 pahare de "nu stiu" ce, a fumat un pachet de tigari si a plecat acasa.O suna nenea pe la 3 jumate dimineata (si-o fi adus aminte ca a venit si el cu cineva)sa o intrebe unde e etc.nu are rost sa mai zc continuarea...idea era ca a uitat de ea hehe si la fel ai facut si tu acum!
Ma asteptam ca dupa ce am citit ce ai scris tu mai sus sa vad si o cerere de prietenie si vreo 3 mesaje cu"de ce nu ma accepti", dar pauza...sau au adminii de la TPU ceva cu noi 2? sau sunt fortele malefice ce conspireaza impotriva noastra?
Stiu,draga.Dar eu sunt la serviciu acum si din cand in cand trebuie sa mai vorbesc cu oameni ca sa le iau banii.Si imediat ce ti-am scris m-am apucat de o treaba, asa ca te-am lasat pe tine pentru ei.Adica pentru bani, normal.Acum,daca am terminat cu scuzele, ma duc sa iti dau cliku`.
Am si eu o intrebare nevinovata. Ce inseamna "curva in pat"?
Si cum is alea care nu sint curve in pat?
Eu stiam ca, denumirea de "curva" se refera la comportamentul exterior al femeii (din societate), nu la comportamentul din pat!
Buna.O sa iti spun ce inseamna pentru mine femeia perfecta, dar nu acum - o sa dureze un pic, ca e mult de scris...
De fapt stai ca iti spun acum...
Deci femeia perfecta e aia care stie ce vrea si nu e vreo tuta de-aia cu impresii in cap...
De restul am e grija - s-o fac sa se simta bine cu mine, sa nu vrea s-o arda cu altu`...
Cam asta e.
Intrebarea nu este deloc nevinovata, din contra-chiar - poate fi trecuta intr-un top 10 ale celor mai interesante de pe TPU.Sau mai exact intr-un top 5, ca sa nu exageram…
Deci noi barbatii – si ma refer la noi astia foarte virili – vrem doar sa transmitem femeii un mesaj, si anume ca daca ea ne ofera totul in pat, precum o adevarata profesionista/prostituata/pocnitoare, atunci ea se poate simti in siguranta ca noi n-o sa ne mai ducem niciodata la astea`lalte, deci cum ar veni nu mai e nevoie sa apelam la serviciile lor pentru ca suntem satisfacuti pe deplin.Ai inteles?
Ceea ce e total fals.Pentru ca noi suntem de fapt mai curve decat alea de ne iau banii si ne ducem orice-ar fi,deoarece mai sunt si alte mari proverbe romanesti care trebuiesc puse in practica,cum ar fi ala cu ciorba si cu friptura…
Cam asta e ideea.
Si de unde eu mai inteleg, ca poate ar fi mai bine sa nu fim asa de extraordinari de virili, ca daca se intampla sa dam totusi peste femeia perfecta, riscam sa o pierdem tocmai din motivul asta…
Nu stiu, mie asa mi se pare mai logic.
Draga Cancy, cred ca inteleg ce spui dar eu am o viziune putin diferita despre femei si modul lor de a fi in pat. Conceptia conform careia "daca ea ne ofera totul in pat ca o profesionista" noi nu o inselam, mi se pare egocentrica, si la polul opus caracterului unui barbat adevarat. Eu personal ma gindesc mai putin la ce ofera femeia (pentru ca stiu ca majoritatea femeilor inteligente ofera) si ma concentrez mai mult la ce ofer eu.
Pentru ca pe mine, un comportament de curva in pat, nu ma incinta absolut de loc! In schimb exista altceva, un cadou ca o ofranda, pe care femeia il poate oferi barbatului. Orgasmul ei! Mie mi se pare ca e mult mai de bun simt si mai respectuos la adresa femeii, sa te preocupe atunci cind faci sex fericirea ei decit sa-i ceri sa fie imgurista (pe TPU, evident) sau sa o analizezi!
Atunci cind tu esti preocupat simtamitele partenerei, iar ea iti ofera orgasmul ei intens si tulburator, poti spune ca esti cu adevarat un barbat, un barbat care trateaza femeia ca femeie nu ca o curva. Restul sint detalii!
Am inteles.Dar eu tot in stilul meu am sa iti raspund si sper ca de data asta sa intelegi ideea:ai perfecta dreptate in tot ce spui, numai ca ai confundat persoana…
Eu am 41 de ani si s-ar putea sa fi inteles pana acum care e treaba cu fericirea femeii si tot ce mai spui tu acolo.De facut literatura pe site n-o sa fac niciodata, asa cum nu fac nici in afara netului, cu lumea din jurul meu, femei, barbati - ce-or fi.Raspunsul meu de mai sus a fost asa de lung pentru ca am vrut sa fie putin funny si nu ca sa dezvolt vreo teorie sau ceva de genul asta.Ideea era acolo ca noi, barbati, avem lipsuri importante si ca e greu sa le rezolvam vreodata, pentru ca daca ne-am educat prost de cand eram acasa, cam tot asa o sa fim si pana o sa trecem in nefiinta.
Cam asta e.Sincer - mi s-a parut ca vrei sa ma inveti niste lucruri si m-ai cam suparat; si asta pentru ca ce-mi spui tu aici, eu am aflat acu` 20 de ani.
Un sfat de la mine:sa fugi tare cand intalnesti vreun barbat, mai ales pe net, care iti spune exact ce-ai scris tu acolo.Cand ti-o zice unu` ca e preocupat de simtamintele tale si de fericirea ta, atunci sa stii ca iti vei lua o mare teapa.Mai bine pui botu` la vrajeala ieftina a unui taran care iti zice ca esti un inger pe pamant, decat sa asculti vrajeala proasta a unui romantic de care au fugit altele, cand au vazut ca de fapt e un jegos ordinar.
Cum spuneam, sunt cam suparat pe tine, dar cred ca o sa trecem peste – maine e 8.
Prietene sint băiat! Tocmai ii spuneam unei user-ite pe aici ca eu fac ușor confuzii pe TPU cind e vorba de sexul cuiva dar se pare ca nu sint singurul!
Mda,esti baiat.Pai e cam nasol atunci.Adica e nasol rau.Dar o lasam asa...
Nu mai stergem nimic, pentru ca ramane valabil ce-am zis...
Cade doar chestia cu 8 martie.Pentru ca daca esti baiat nu vad de ce trebuie sa te mai iert.
Si mergem pe varianta `ailalta, adica iti dau ignore.
Ooo, ignore!
Eu, ca un adevarat spectator care este, am sa votez: dislike, dislike!
El nu-mi mai poate raspunde si deci vreau sa fiu fair-play, asa ca nu mai comentez nimic legat de intamplarea asta.Dar daca tu ai sa-mi spui ceva, fa-o! Ce mai stai?
Sau asta a fost tot?
Eu sunt pro veselie, glume, voie buna si fair-play! Ca doar d-aia te citeam! Tot ce depaseste limita asta, nu ma priveste si nu vreau sa stiu!
Intrebarea mea e mai complicata un pic…Imi este greu sa iti explic care-i faza, pentru ca tu esti o fata mai educata si mai pudica, iar eu sunt mai…direct-asa.
Eu zic sa citesti ce-am scris mai sus…
Nu e nevoie doar daca vrei cu adevarat sa dai un raspuns uneori e suficient un rasp scurt si cuprinzator, nu ma omor dupa funde o dai cui vrei din partea mea, nu dau rasp sa primesc funde dau rasp sa ajut daca pot daca nu stiu sau nu pot imi tin gura si rasp la care stiu. deci bafta in continuare
fijalb întreabă: