Si eu sunt indignata de credulitatea unor semeni de-ai mei. Din pacate, TV si presa, din ratiuni comerciale, incurajeaza aparitia unor sarlatani, unii dintre ei avand si o spoiala de cultura.De cateva zile esecurile acestor pretinsi paranormali se tin lant la tv si nimeni nu se vindeca de iluzii. Dar sa raspund la intrebarea ta.Cine practica magia alba pretinde ca invoca fortele benefice, divine.Magia neagra presupune colaborarea cu fortele malefice, satanice.Recuzita difera de la o magie la alta.Nu te lasa pacalita. Mira
Treaba asta cu magia alba sau neagra cred ca e o mare escrocherie.Am auzit de oameni care au dat averi intregi la "binefacatoare" fara nici un folos. Dar nu "binefacatoarele" reprezinta problema, ci oamenii care merg la ele.Sunt multi oameni care au nevoie sa creada in ceva, oameni disperati care vor sa gaseasca un vinovat pentru esecurile din viata lor si o rezolvare in acelasi timp.Si in felul acesta "mama Omida" face portofelu' gros, profitand de naivitatea oamenilor.
Persoanele care apeleaza la asa ceva sunt persoane slabe care nu reusesc sa-si rezolve singure problemele crezand ca o tiganca care le stoarce de bani o sa le implineasca visele. e in natura omului sa se agate de ultima speranta. bineinteles ca aceste trucuri ieftine nu au niciun efect, dar oamenii( mai ales femeile) inghit de multe ori galusca. cel mai periculos e atunci cand dintr-o COINCIDENTA se intampla lucrul asteptat de persoana care a apelat la asa ceva si pune totul pe seama "vrajitoarei". respectiva persoana va deveni efectiv dependenta de aceste practici ignorand toate "previziunile" care nu se produc.
Multa lume e naiva in tara asta a nimanui dar stii cum e daca n-ar fi astia naivi cei inteligenti pe cine ar mai conduce? din ce i-am auzit pe naivi spuneau ca magi alba e ceva sa-i faci ciuva prin magie bine iar neagra ii faci rau. ce minciuni!
Magia indiferent de culoare (alba, neagra, portocalie, albastra...) e o mare excrocherie. Cineva care practica magia a spus odata cind a fost intrebat: Crezi in magia ta? A raspuns ca nu, ca numai prostii cred. Si la a doua intrebare, daca sta bine cu "clientii" a raspuns: Ohohooooo, de prosti nu ducem lipsa si afacerea merge.
magia neagra de regula este rea... magia neagra se ocupa cu blesteme, voodoo si alte chestii de genu. cel care face tipul asta de magie... prin meditatie... si repetarea unor incantatii iti pot implanta niste mesaje in subconstient, care iesite la suprafata te pot distruge... Cam asta e magia neagra si asa functioneaza... Eu nu cred in asa ceva... dar probabil mai sunt oameni care cred. De regula oamenii care nu cred in astfel de practici nu pot fi atinsi de ele... sau daca e sa l-i se intample ceva dau vine pe ce ai facut, sau n-au facut... depinde de tine...
Denisaaa08 întreabă: