| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Multe persoane sau cunoscuti de ai mei îmi spun ca fetele în general se despart de mine după 3 luni maxim deoarece eu le întrerup des, nu sunt atent la ele când vorbesc, nu prea ma concentrez pe subiectele pe care vor ele sa le aducă in discuție și sunt prea direct cu ele în loc sa fiu de acord cu ele și sa le dau dreptate din când în când de asemenea cu prea înțeleg ironiile și nu prea rad la glumele lor și de asta nici prietenii mei nu prea mai vorbesc cu mine! Ce as putea face sa remediez asta? Eu am fost asa de când eram mic și chiar părinții mei îmi spuneau ca sunt foarte obraznic pentru vârsta mea! Cum as putea sa fac ca să fiu mai amabil și sa reușesc sa ma înțeleg mai bine cu fetele dar și cu ceilalți cunoscuti? Oamenii spun ca devine deja enervant ca eu sa nu fiu niciodată atent la ei și este de parca ei vorbesc singuri! Voi cum faceți asta mai ales cu fetele, cum reușit sa fiți atenți și sa va arătați interesați de subiectele lor de discuție mai ales când nu vi se pare interesant ce spun?

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"sunt foarte obraznic pentru vârsta mea! Cum as putea sa fac ca să fiu mai amabil "

simplu : nu mai fii cum deja ești (și tocmai ce mai sus recunoști)
Voință ai?

| DandG2304 a răspuns:

Scrie tot ce ai scris aici lui ChatGPT, ca ala are si functie de psiholog.

Intreruperea interlocutorului, neatentia si restul lucrurilor pe care spui ca le faci fata de o persoana denota o lipsa de respect, dezinteres, egosim si multe altele.