Pune si tu singuratatea de ce? Pt ca nu mai e normalitate in societate traim in minciuna constanta, si copii care nasc se nasc din minciuni si alte magarii.
Asta s-a intamplat dintotdeauna, nu numai in prezent. Ba in trecut era si mai nasol ca nu se putea verifica nici paternitatea si nu erau nici metode contraceptive. Ca sa nu mai zic de vechea perioada in care femeia statea acasa si isi lasa barbatul sa o insele, iar daca ii reprosa ceva primea o mama de bataie. Macar acum cu chiu cu vai mai exista organe pentru protejarea femeilor.
Nu e treaba ca nu e in stare dar e acea senzatie de scarba cand stai sa te gandesti cate acte sexuale a avut inainte de tine si tu probabil ai fost cu vreo 2 sau 3 baieti. Multi trec cu vederea dar conteaza si aia asa am eu fixu asta dar nu ma prejudica deloc nu stau eu sa dau bani pentru papusi acum cu banii aia imi iau o bicicleta electrica
Cand spui acelasi nivel, te referi la ambii parteneri care sa fie amandoi cinstiti si amandoi cu acelasi numar de fosti?
De regula, barbatii care se lauda ca sunt misogini nu prea sunt misogini. Nici la tine nu vad misoginism. Insa vad o persoana cu experiente proaste, nu stie unde sa caute experiente mai bune cu asteptari un pic exagerate, care vede viata in alb si negru si care incearca sa para mai dur decat este. Dar poate ma insel eu.
Eh aşa e în adolescenţă suferim foarte mult, prieteni falşi vei avea mereu pe lângă tine să fii sigur de asta.
Nu ar trebui să ne schimbe o dezamăgire niciodată, mă enervez când cineva spune că toate -toţi sunt la fel, de parcă i-ar fi încercat pe toţi.
Nu cred că poţi compara pierderea unei persoane dragi din viaţa ta cu o dezamăgire în dragoste, crede-mă.
E ceea mai mare durere care o porţi cu tine însuţi.
O zi bună.
Frumos Cert e sa stim sa invat din asemenea intamplari. Sa nu ne dam batuti si sa mergem inainte. Toate trec iar timpul nu asteapta. In viata trebuie sa stii sa te bucuri dar si sa plangi in acelasi timp. Toate au un rol in formarea noastra ca oameni.