| Optimus7 a întrebat:

Multi ma oameni ma lauda cum sunt si ma intreaba daca am prietena si aud raspunsul "nu" se mira de ce si nu stiu ce sa le raspund. Aceasta este intrebarea mea pentru voi TPU: De ce nu am iubita?
Sunt frumusel, destept, am imaginatie, curajos. Multi ar spune ca nu sunt rautacios sau tupeist. Da sunt cuminte, sunt si tupeist dar cand trebuie.
Nu inteleg de ce unii baieti prosti urati care multi nu vad nimic bun la ei au o relatie cu o fata draguta desteapta cu calitati bune. De ce?

10 răspunsuri:
| warriorgirl a răspuns:

Stiu tu cum se spune opusele se atrag laughing
dar ca sa-ti gasesti o fata trebuie sa o cautihappy ca ea nu vine din cerbatting eyelashes
sunt multe fete care te-ar vrea dupa cum esti

| Ovidiu200 a răspuns:

Si eu îmi pun aceasta întrebare http://www.tpu.ro/......pe-umar_1/

| warriorgirl a răspuns:

Mai intai ca sa ai o prietena trebuie sa o cauti ca ea nu vine din cer. dupa calitatile tale o sa-ti gasesti repede in primul rand ca sa farmeci o fata trebuie sa fii un baiat exemplu si sa ii arati ca iti pasa de ea...a si tine minte nu incerca sa impresonezi prin glume le uram adica majoritatea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ai facut tu pentru a avea o relatie? In viata nu trebuie sa astepti sa iti cada lucrurile din cer. Daca ar fi asa ti-ai irosi viata degeaba. In viata trebuie sa te lupti pentru ceea ce vrei cu adevarat si chiar si atunci cand cazi sa te ridici cu aceeasi stare de spirit ca si cand ai fi castigat lucrul respectiv. Succes!

| SunshineGirl a răspuns:

Mai,pune ochii pe o fata draguta si incearca sa o cuceresti,poarta`te frumos,aranjeaza`te, fa`o sa se simta bine, etc si lucrurile vor veni de la sine. Dupa parerea mea e mult mai usor ca baiat sa-ti gasesti o prietena decat ca fata.

| Carmen a răspuns:

Pff omule.acum 2 zile zici ca erai cu prietena ta la mall si acum zici ca n-ai iubita? hotaraste-te!

| lulalica a răspuns:

Marsh maa!laughing
Suferi prea mult de tinee.De asta nu se uita nimeni la tine!
Ca esti frumusel si destept si bla bla bla chatterbox, astea sunt in mintea ta!
Trezestete la realitate! aici nu esti in desene animate omule!
Nu mai insinua si nu mai mintii pe aici ca ocupi loc!
Ce intrebari fratelaughing
Uitativa si voi prin intrebarile lui si vedeti ce om retard e laughingwinking

| lulalica a răspuns:

Oau!laughing))
Ce intrebari pe tine laughing de om tembel nu altceva!
Intr`o intrebare zici ca nu ai pe nimeni, in alta ca te`ai frecat cu o fata mai mica si bla bla.
Iar intr-un raspuns zici ca ai fost intr-o padure cu o prietena mai mare ca tine si erai virgin ...si te-a lipit de perete [ in padure pereti? oolaughing].si va`ti f**ut vai vai laughing
Ce fantezii pe tine omulee laughing)
ti-am mai zis...fa un bine omenirii si impuscate!

| F13Meteor a răspuns:

Esti mai prost ca noapteawinking

| Ady93 a răspuns:

Bai nu stiu sa iti raspun. cam asta ma intreb si eu de 2 ani laughing