Bună.
Strictețe maximă.
Internetul este folositor dar în același timp și distrugător.
Pa, pa.
Este o greseala de educatie.Ar tebui sa stie ca exista posibilitati de parolare a calculatorului.
Ai dreptate, acei parinti care isi lasa copiii sa navigheze pe internet in nestire, sunt chiar nepasatori si inconstienti.
Unii sunt destul de inconstienti alegand sa devina parintii de care are nevoie copilul mult prea tarziu. De exemplu tatal meu cat timp am fost mica nici nu stia ca exist, mai nou credea ca abia implinesc 15 ani, cea ce m-a ranit destul de tare. Dar acum o face pe tatal bun si sever si crede ca ma mai poate indrepta sa renunt la lucrurile care mie imi fac rau[de ex tigarile, netul, etc]. Si daca inainte nici nu stia ca exist acum se poarta urat cu mine, asa ca fac si eu la fel.
Concluzia este ca pana la urma unii parinti nu sunt pregatiti sa aiba copii, dar nici nu vor, si unii dintre cei care vor sa aiba copii uita in perioada cea mai importanta a vietii copilului sa ii educe, si ii lasa sa faca tot ce vor desi nu muncesc cu pretextul :" munceam cand sa am grija si de tine?".
Te referi strict la internet? Ok. Dar acei parinti care au acum copii ce au acces la internet, sunt la fel de ''pregatiti'' ca si copiii lor? Pregatiti in sensul de a le putea restrictiona accesul la unele site-uri(banuiesc referirea...). Personal, daca spun ca ''cei 7 ani de acasa'' au disparut si e mare greseala, par penibil(am 31ani si copil de 3). Pamantul se roteste, generatiile sunt din ce in ce mai dificil de inteles, dar, trebuie tinut pasul cu ''tot ce este nou''...
Multi copii se plang parintilor ca ei nu isi pot efectua temele pentru la scoala (referate sau mai stiu eu ce) parintii nu zic nimic, le da copiilor ce vor si poate si din cauza asta sunt fete care o fac de la 11 12 ani cum am vazut eu pe cool girl... da sunt unii parinti care habar nu au ce inseamna ala internet sau ce poate invata un copil(din pacate)si uite asa in unele cazuri mai e si greseala parintelui...
Eu de la varsta de 11 ani am acces la internet, aproape nelimitat [ adica, cat vreau eu ]. Nu inteleg, care este problema? Nu a avut niciun impact asupra psihicului meu. Am aflat extrem de multe lucru interesante. Depinde EXTREM de mult si de copil.
P. S. : ' multi parintii '?