1. Faptul ca s-a pus in genunchi in discoteca nu demonstreaza ca te iubeste. Ci ca e teribilist si vrea sa faca show. Demonstra ca te iubeste daca venea sa vorbeasca cu ai tai matur, sa afle de ce se impotrivesc relatiei voastre si sa incerce sa remedieze defectele pe care ai tai i le gasesc.
2. Sa nu bei ca sa capeti curaj. E o prostie si e primul pas catre dependenta de alcool. Ca de curaj o sa ai nevoie toata viata. Nu e normal sa te oblige sa faci chestii pe care nu ti le doresti in pat. Ce e aia: e timpul sa inveti. Daca tu ai spus ca nu vrei, tot ce urmeaza se cheama viol. Nu e timpul sa faci nimic din ce nu esti pregatita. faptul ca ti-e rusine sa te daruiesti neconditionat partenerului tau de sex, arata ca nu esti pregatita pentru relatia sexuala. Eu cred ca te-ai grabit, ca nu te simti destul de relaxata in aceasta relatie pentru a face sex. Poate ar trebui sa faceti o pauza de sex de 5-6 luni si sa incercati apoi din nou, de la zero. Spune-i asta prietenului tau si, daca te iubeste, va intelege si nu te va impinge spre sex. Daca ii vei spune ca ti-e rusine sa stai deasupra si sa faci alte chestii in pat cu el, va intelege ca nu esti pregatita si suficient de dornica si iti va respecta hotararea. Daca relatia voastra nu poate rezista cateva luni fara sex, atunci cred ca nu merita efortul de a o pastra
Nu cred ca ar trebui sa bei ca sa iti faci curaj, lucrurile astea vin de la sine si nu ai nevoie de lectii scrise pe parcurs o sa va sincronizati voi, ar fi bine sa explici parintilor care este dorinta ta si ca daca il vor cunoaste mai mult isi vor da seama ce fel de baiat, mai ales ca te face fericita. Cred ca fericirea ta conteaza cel mai mult dar asta nu insemna sa ''BEI CA MAI APOI SA POTI FACE CUM VREA SI CE VREA ''. Nu asta e scopu dragostei ci sa va simtimti bine impreuna.
La problema 1: discuta cu parintii tai, asculta-i bine si incearca sa intelegi ce-ti spun ei, pune-te (daca poti) in locul lor. In functie de ceea ce-ti vor spune, vei sti ce sa faci mai departe.
La problema 2, stai relax, nimeni nu s-a nascut invatat! Un barbat adevarat nu grabeste si nici nu jigneste vreodata, in nici un fel.
Daca-ti spune in gluma anumite lucruri, este pentru ca, probabil, isi doreste sa iei si tu initiativa.
Si in cazul asta, ca in mai toate, este obligatorie comunicarea. Spune-ti punctul de vedere! Nu stii cum, ti-e rusine, asta e! Vei invata pe parcurs!
Sau. daca vrea una versata... duca-se! Sunt atatea...
Nu incerca sa te schimbi de dragul lui. Daca te schimbi, fa-o pentru tine. Ia totul incet si simplist.
fijalb întreabă: