Ultima fraza pe care ai zis-o iti spune de la sine ce sa faci. Il placi foarte tare? Cauta-l. Nu sta singura pe un scaun si astepta sa vina. Daca stii ce vrei, nu sta sa-ti pui intrebari singura, oare ce face, oare ce vrea. Cauta-l si intreba-l ce are de gand ca sa nu ramai in pom si pomul in aer. Bafta!
Nu-mi vine sa cred cat de naive pot fi fetele astea! Eu iti sugerez sa il cauti si sa lamuresti situatia. Intreaba-l ce vrea de la tine si ce a insemnat pentru el faptul ca ati facut-o? Daca e indiferent si insensibil, intoarce-te, pleaca si uita-l. Atunci ar trebui sa realizezi cat de naiva ai fost! Ar putea fi o lectie care sa te ajute in viitor. Nesimtiti de genul asta sunt multi. In cazul in care baiatul iti dovedeste ca te place si ca tine la tine, atunci apropie-te de el. In ambele cazuri, ca sa ii testezi implicarea in relatie, te sfatuiesc sa nu te mai culci cu el pentru o perioada de cel putin 2 luni. Astfel vei sti, daca va ramane langa tine inseamna ca tine la tine, daca te va rani, inseamna ca ai fost doar o partenera de sex! E dur, dar adevarat! Nu stiu de ce cred ca e a doua varianta! Sper sa ma insel! Omul din greseli invata! Data viitoare, cu viitorul prieten, sa te gandesti de 100 de ori inainte sa te culci cu el, si atunci cand esti sigura, mai gandeste-te de inca 100 de ori. Colcaie hormonii in generatia asta, nu mai tine cont de principii, iubire, moralitate. Ai grija de tine, si nu uita ca tu esti fata, si tu ai puterea. Nu te mai lasa pacalita de zambete si cuvinte frumoase, caci in fiecare om zace un actor desavarsit! Pace!
Cauta-l daca il placi cu adevarat, poate el nu mai are credit sau nu are cum sa te caute, cauta-l tu pe el ca nu e rusinos sa caute o fata un baiat. pup succes
Cu cat iti place un baiat mai tare, cu atat nu te culci cu el.
Lasa-l pe el sa te caute.
Daca nu te cauta, roaga-te sa vina altul in contextul in care esti, si ultimul lucru sa fie relatia sexuala.
Altfel va incepe un lung sir de dezamagiri pentru tine.