Hei.
Nu poti sa uiti. Iti spun din propria experienta. Doar ca la mine e o dragoste imposibila, care nu are voia sa existe.
La tine nu e asa. La tine totul e posibil.
Vorbeste cu el, cere-i numarul de telefon cand il vezi, invita-l la o cafea sau un ceai, cere-i idul de mess, sau fa ceva.
Daca stai pur si simplu nu o sa rezolvi nimic. Nu ai ce sa pierzi. Baga-te cu el in seama, si vezi ce iese.
Incearca pentru ca incercarea moarte n-are!
Daca spui ca se uita la tine, ca te-a invitat atunci la nunta la dans pe o melodie de dragoste, poate si el e in aceeasi situatie ca tine. Poate si el s-a indragostit de tine si nu stie cum sa-ti spuna, dar nu faceti amandoi o greseala.
Poate e asa cum zic eu. Si chiar daca nu ar fi, tu trebuie sa te convingi ca nu este.
Nu merita sa traiesti cu ideea asta in suflet toata viata, incerci sa-l uiti, sau nu o sa te mai intalnesti cu el, poate pleaca intr-o tara si nu il mai vezi niciodata. Ce o sa faci? O sa te gandesti toata viata ca, daca ma bagam cu el in seama, poate iesea ceva.
Sper ca te-am ajutat! Iti doresc mult succes, si sa-mi dai un mesaj cu ce iese, daca imi urmezi sfatul!
Numai bine si mult succes in dragoste!
Nu-mi vine să cred când văd atâtea răspunsuri penibilo-fanteziste. Draga mea, ți-o zic clar și sper să nu te supere pragmatismul meu. Consultă un psiholog! Nu zic în glumă sau ca să jignesc.
".el se uita intr-una la mine.dar doar atat.nu stiu ce sa mai fac sunt disperata, cand il vad, plang cateva zile, apoi uit si apoi iar il vad si tot asa." Dacă tu plângi cu zilele când vezi pe cineva pe care nici nu cunoști înseamnă că ai niște probleme destul de serioase. Asta nu e iubire, e mai mult și decât obsesie. Ai o problemă gravă! Sunt absolut convins că nu se uită la tine cum spui deloc ci așa vezi tu din prea multă "iubire".
Te-ai gandit ca poate el te urmarerste?
esti prea atenta la detalii.il observi mereu. daca ai fi mai nepasatoare cred eu ca ti-ar fi mai usor.nu l-ai mai observa mereu.incearca sa cunosti mai multi baieti. leaga prietenii cu mai multe pers.iesi si distreaza-te.asta e singurul mod sa uiti si sa te simti bine cunoscand poate persoana potrivita pentru tine
Nu se stie niciodata de unde sare norocul.Cred ca ar trebui sa incerci tu sa vorbesti cu el(ceva mai mult decat un salut) poate el e timid si nu are de ajuns curaj sa te abordeze.Ar fi pacat sa incerci sa il uiti daca la vederea lui te simti asa de euforica-sentimentele astea se simt destul de rar.Gandeste-te ce bine ar fi sa il vezi in fiecare dimineata .Asa ca ai de ales-ori iti faci curaj si ii vorbesti, il inviti la o cafea eventual ori nu mai iesi din casa in data de 30.Iti urez mult succes. Sper sa te mai intalnesti cu el si sa iei decizia corecta caci daca tu inca mai esti indragostita de el atunci te vei gandi mereu cum ar fi fost ''daca''.
Dcă vrei să îl uiţi nu te mai gândi la el. Nu îl mai căuta cu privirea pe stradă şi evită locurile în care ştii că s-ar putea să apară.
Dar dacă nu vrei să îl uiţi data viitoare când vă întâlniţi abordează-l. Spune-i că nu s-a schimbat deloc de când v-aţi cunoscut sau dacă da, atunci din contră. Şi de aici presupun că veţi purta un dialog şi în funcţie de asta îţi vei da seama dacă şi el te vede în acelaşi fel.
Mai degraba ai incerca sa te imprietenesti cu el. apoi sa vorbiti si poate incepe si el sa tina la tine
De 3 ani woow... daca va placeti reciproc trebuie sa faca unul dintre voi primul pas, iar daca el nu indrazneste fa-o uh nu are rost sa suferi atat din cauza curajului