Faci tot posibilul sa treci peste... vorbesti de parca ti-ar fi dat reteta medicul si altceva nu vezi ca ai putea face.
Lasa-l sa vorbeasca, oamenii gresesc.Ce vei decide, vei decide apoi.Nu mai fi asa fixista, ca gandul tot acolo iti va sta daca nu...rezolvi.
A dat in mine, ma jignit rau, ma ameninta. Intr-adevar il iubesc si ma gandesc zi de zi la el dar nu mai pot!
Off desul de lunga relatia pe care ai avut-o si de aceea nu ai reusit inca sa treci peste asta.Incearca sa fi tare,puternica ca sa faci fata acestei dureri si sa reusesti sa o iei usor usor de la capat.
Daca spui ca nu vrei sa te mai impaci cu el si nici sa mai vorbesti atunci incearca sa il uiti, sterge tot ce tine legat de el, orice lucru care te poate face sa iti aminteasca de el si sa te faca din nou sa suferi.Gaseste o activitate care iti place,iesi pe afara cu prietenii, deseneaza, canta orice alta activitate.
Ai sa vezi ca timpul o sa vindece orice rana si intr-un final vei fi mai bine.
Asa ca fi tare si mergi inainte oricat ti-ar fi acum de greu si oricat de mult te doare.Fi puternica, sunt sigura ca vei reusi sa treci peste, vei vedea
Bafta si ai grija de tine
Mah, nu stiu daca stii dar e o vorba romaneasca: unde scuip nu mai calc. Daca s-a terminat, e *** over si punct. Ar avea vreun sens pentru tine sa rascolesti trecutul aiurea? Iti spun eu ca nu, eventual, in cel mai bun caz, iti vei face mai mult rau. Viata continua: viata ta n-0a inceput cu el si nici nu se termina in el. Plangi, te descarci dar treci peste multe fete fac asta! Cel mai important este sa-l scoti definitiv din viata ta, nu-i mai da nici o sansa de impacare(faza e cu 2 taisuri: ori chiar te vrea ori vrea doar sa se distreze/razbune) pentru ca tu vei suferi. Sunt sigura ca timpul vindecat tot!
Pentru ce ai mai pus intrebarea daca tu,deja in mintea ta ai fixata ideea de"nu,nu vom mai fi niciodata"? Suferi,dar cu toate astea refuzi sa-i vorbesti,de ce? Ah,esti asemeni mie,malefic de orgolioasa.
Crede-ma,daca`i vorbesti nu inseamna prea mult,practic nu`i arati ca esti dispusa sa incepi iar o relatie,sau ceva de genul,doar vorbiti..
Nu dramatizez si nici nu o sa`mi dau cu parerea intr-un mod vast, pentru ca, asta ar insemna sa aberez, nestiind motivul pentru care drumul vostru de 3 luni este al tau si respectiv al lui.
Ai grija!>
Nu are rost sa te mai intorci la el, pentru ca nu va mai fi niciodata ce a fost la inceput.
Eu unul urasc astfel de persoane care se despart, incearca alt ceva si pe urma se intorc inapoi la persoana "iubita".
"Am o amica care s-a despartit de gagicasu 1 an, si acum sa reintors la el ca il iubeste. acum nu mai e ce a fost, sunt numai certuri, scandaluri..."
Daca esti decisa ca, cale de impacare nu va mai fi niciodata! Atunci nu te mai gandii deloc la el, spune-i verde in fata sa nu te mai caute! Si iesi distreaza-te, nu te mai gandii la trecut, trecutul e trecut! Uneori doare sa ne rupem de persoanele din viata noastra, dar cand ele ne dezamagesc si ne ranesc. numai e nimic de facut. si daca ai luat o decizie. cel mai bine este sa ti-o asumi pana la capat! Exista un motiv pentru care lucrurile s-au intamplat asa! Priveste inainte, viata mai are multe lucruri sa-ti ofere!