| Gabry a întrebat:

Ne meritam titlul de "Toti pentru unu"?
Daca nu, haideti sa incercam sa-l redobandim! Aveti ceva PASNIC de spus?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

''Cand nu mai am putere inchid ochii si realizez ca prietenii mei imi sunt energia mea''. Pacat ca unii nu inchid ochii destul de des pentru a realiza ce au alaturi.

11 răspunsuri:
| broscutsaaa a răspuns:

Happy Easter. laughing

| zerozero a răspuns:

Nu mai puneti intrebari tampite si fara sens!

| cucu a răspuns:

Chiar si criticile sunt bune sa stii. eu unu mai multe invat din ele decat dinsfature date numai de dragu de a vb cineva frumos cu mine. bineinteles atunci cand sunt venite pe buna dreptate

| dudu_4306 a răspuns:

Rest In Peace

Răspuns utilizator avertizat
| NoName0011 a răspuns:

Mie imi place TPU, ramane asa chiar daca nu ii, are intentia de a fi

| MihaLoveYou a răspuns:

Pai trebuie sa tacem daca nu stim, de exemplu la o intrebare gen: A sau M?, noi trebuie sa dam un raspuns gen: A sau M, nu: ce intrebare e asta? sau ne irosesti timpul. Fiti si voi mai intelegatori!
Eu una nu spun ca dau doar rapunsuri bune, da imi tin gura si mai bine tac.

| MihaLoveYou a răspuns:

Aaa si: DA, ne meritam numele de Toti Pentru Unu, fiindaca ne ajutam foarte mult, iar cei care au facut acest blog au stiut ce fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! Ne meritam numele! dar nu am sa raspund cu nici un cliseu eu cand raspund la intrebari raspund exact cum gandesc! Ceva pasnic? Sa de-a Bunul Dumnezeu ca in anul care vine sa fim cu totii fericiti, sanatosi si iubiti! Sa ne aflam linistea intr-un zambet de copil, intr-o floare, o raza de soare si sa fie pace pe pamant!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heal the world laughing

| FunnyCreations a răspuns:

Gabry, habar-nu-am ce vrei sa spui dar se vede ca mori de plictiseala laughing baga idulmeu mesesanp sa scapam de ea big grin