''Cand nu mai am putere inchid ochii si realizez ca prietenii mei imi sunt energia mea''. Pacat ca unii nu inchid ochii destul de des pentru a realiza ce au alaturi.
Chiar si criticile sunt bune sa stii. eu unu mai multe invat din ele decat dinsfature date numai de dragu de a vb cineva frumos cu mine. bineinteles atunci cand sunt venite pe buna dreptate
Pai trebuie sa tacem daca nu stim, de exemplu la o intrebare gen: A sau M?, noi trebuie sa dam un raspuns gen: A sau M, nu: ce intrebare e asta? sau ne irosesti timpul. Fiti si voi mai intelegatori!
Eu una nu spun ca dau doar rapunsuri bune, da imi tin gura si mai bine tac.
Aaa si: DA, ne meritam numele de Toti Pentru Unu, fiindaca ne ajutam foarte mult, iar cei care au facut acest blog au stiut ce fac.
Da! Ne meritam numele! dar nu am sa raspund cu nici un cliseu eu cand raspund la intrebari raspund exact cum gandesc! Ceva pasnic? Sa de-a Bunul Dumnezeu ca in anul care vine sa fim cu totii fericiti, sanatosi si iubiti! Sa ne aflam linistea intr-un zambet de copil, intr-o floare, o raza de soare si sa fie pace pe pamant!
Gabry, habar-nu-am ce vrei sa spui dar se vede ca mori de plictiseala baga idulmeu mesesanp sa scapam de ea
anonim_4396 întreabă:
deutzik34 întreabă: