Pasul unu :
strânge tot felul de informații despre ea gen mâncarea preferata, filmul preferat, culoarea, stilul, etc.
Pasul doi :
Folosește aceste informații ca sa devii băiatul viselor ei, adică de duci mai aproape de ea in așa fel ca sa te audă si de exemplu vorbești cu un prieten despre filmul ei preferat. Ea oficial va dori sa te cunoasca.
Pasul trei :
Îmbrăcată ca cei cool. Gen sepci colorate si blugi colorati tricouri monster, etc.
Pasul patru :
Date la multe fete. Asta o sa o facă geloasa si o sa se grabeasca sa te aibă.
Pasul cinci :
Când ea o sa vorbească cu tine sa nu te aștepta ca ea sa îți spună ca te place. Fetelor nu le prea place asta. Spunea la sfârșitul unei conversatii ceva de gen: " știi ceva, cred ca imi placi." Si mai tragi si un rănjet la sfârșit.
După asta o sa îți cada la picioare. Dar nu exagera! Sper ca te-am ajutat.
Chiar sunt bune sfaturile, mai ai cateva?
Pai ai putea sa te uiti la niste filme de fete(opinia mea) si te uiti la comentarii sa vezi ce sacriu ele despre cel mai dragut baiat iar tu sa te iei dupa el. Uite niste filme: jurnalele vampirilor ( iate dupa Damon), gossip girl ( chuck) si pretty little liars ( ezra). Astea sunt cele mai cunoscute iar ea pun pariu ca se uita la cel putin unul din cele mentionate. Chiar iti plac sfaturile mele? Mersi mult! Ai putea sa mi-o descrii ca sa imi fac si eu o imagine asupra ei. Si fizic si psihic.
Pai uite, iti trimit id meu in mesaj privat si ti-o descriu si poate ma ajuti
Id : black.people19@yahoo.com
Pai incearca sa faci o conversatie cu ea, sa vezi cu cine se intelege, sa vezi ce ii place si ce nu, si asa incetu cu incetu vei putea sta mai mult cu ea ( parerea mea) Sper ca te-am ajutat, succes!
Pai ma indoiesc pentru ca cam asta ar trebui sa faci prima data dar mai intai trebuie sa o examinezi sa vezi cu cine se intelege mai bine cu cine nu pe cine nu nu il ei la bataie nu mai ca nu il bagi in seama iar pe porieteni sa te dai pe lngaei...e simplu si ea isi va da seama ca nu are incotro si v-a trebui sa o bagi si pe ea in seama... sper ca te-am juutat
Vezi ce hoobyuri are, vezi ce aveti in comun, si incearca sa intri in vorba cu ea. S-au poti sa te imprietenesti cu unul dintre baietii din gasca ei sau abordeaz-o pe ea direct.