| anonimul0826 a întrebat:

Neata TPU ieri i-am spus unei fete ca imi place de ea m-am cam balbait sincer ea s-a uitat la mine si a zis pleaca ma copile de aici ce credeti oare crede ca am facut misto de ea ea e o fire mai vulcanica si credeam ca o sa reactioneze mai rau dar nu stiu sigur ce sa cred sunt multe variante voi ce credeti pe urma a plecat la prietena ei si ii cerea sa plece eram si cu fratele meu poate am luat-o si prin surprindere i-am zis-o direct exact cand ne-am dat jos din autobuz am strigat la ea sa se orpeasca ca am ceva de vb urgent cu ea si ea s-a oprit si i-am spus astept raspunsuri pareri dau funda+vot.

13 răspunsuri:
| CristinaElena96 a răspuns:

Mnah,depinde de caracterul fetei.Precizand,ca este o fata vulcanica probabil reactia este una fireasca.Si da, cred ca a insinuat ca ai facut misto de ea. Daca destinul va face sa va mai intalniti sau daca o ai in lista de mess, telefon sun-o si zii ca nu a fost o gluma, ci chiar iti place de ea si eu cred ca nimic nu e imposibil, fa rost de id-ul ei macar sa nu fie prea tarziu.Multa bafta!

| anonimul0826 explică (pentru CristinaElena96):

Nare internet numarul n-am de unde sa fac rost de el nu prea ii cunsc bine prieteni dor pe o fata cu care am fost si in generala dar nimeni n-are numarul ei ca sa o sun sa mi-l dea peal ftei aleia faza e ca dupa vakanta nu stiu ce parere o sa mai aiba despre mine nu stiu ce-o fi o fi nici nu stiam ca va veni la mine in kariter nici n u banuiam ca ma voi intlni acolo nu mi-a trecut niciodata prin cap ca ma voi intlni in autobuzul ala n-am vazut-o nikiodta sa urce in el poata asa a fost sa fie sa-i trimit mesajul asta sa stie cami palc ede ea oricum are toata vakanta sa se gandeaska la asta daca chiar simtea ceva fata d emine dar a crezut ca fac misto de ea

| CristinaElena96 a răspuns (pentru anonimul0826):

Nu trebuie sa te agiti asa, serios.Adica daca va fi sa fiti impreuna va veti mai intalni, daca nu, nu e sfarsitul lumii.

| neutrino a răspuns:

Probabil se da mare si nu vrea sa creasca copii.

| anonimul0826 explică (pentru neutrino):

Nu intelg ce vrei sa spui

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Daca era o fata mai timida si reactiona asa chiar ca aveai probleme laughing.
Dar daca zici ca ea e mai vulcanica din fire, se poate sa fi fost nervoasa pe ceva sau sa fi luat totul in gluma.
Ar fi trebuit sa vorbesti cu ea inainte despre ceva care sa o atraga, iar apoi sa ii spui ca o placi.
Cred ca ai fost cam direct, dar nu e o problema mare.
Data viitoare spune-i ca nu e o gluma, ca chiar simti ceva pentru ea si vrei sa afli daca si ea te place.
Bafta!

| anonimul0826 explică (pentru ϟkatεVaηϟ):

Data viitoare dupa vakanta ca acum nu pot vb cu ea n-are net si numarul de telefon nul am si n-am de unde sa-l iau

| ϟkatεVaηϟ a răspuns (pentru anonimul0826):

Daca nu ai alta varianta poti astepta, insa cred ca daca vrei cu adevarat ii poti afla ide-ul de messenger de la un prieten de-al ei, sau o poti contacta pe facebook, cred ca ii stii numele.
Faci cum crezi, eu zic ca ar fi bine sa vorbesti cu ea cat de repede poti pentru ca e posibil ca dupa o vara intreaga sa aiba deja prieten si nu prea mai ai ce sa faci.

| DimLight a răspuns (pentru anonimul0826):

O sa ai timp sa mai gasesti zeci de fete de care sa iti placa, poate chiar mai mult. a si sa vezi ca in timp unele devin nasoale rau si o sa te bucuri ca nu ai avut o sansa cu ele laughing

| iAMVi a răspuns:

Frate tu vrei sa o arzi sau chiar iti place de ea?laughing

| Alissa11 a răspuns:

Da, in primul rand nu trebuia sa ii spui asa direct! Mai intai trebuia sa faci niste gesturi in care ea sa isi fi dat seama ca iti place de ea. Sa ii fi dat o floare, o ciocolatica sau alte chestii ce le plac fetelor... Nu cred ca fata aceea crede ca ai facut misto de ea deoarece noi fetele apreciem cand un baiat ne spune asta si ne ma gandam la asta dar ne trebuie putin mai mult timp! FUNDA SI VOT?

| anonimul0826 explică (pentru Alissa11):

Faza e ca acum m-a luat vakanta era ultima zi si nu am nici numarul ei de telefon si nu am de unde sa-l iau chiar as vrea sa vb cu sa vedem ce s-a intamplat si dc a plecat si m-a lasat asa sa vb ca prst

| Navros a răspuns:

E de fapt un "nu" direct asa. happy