Buna
Pai te duci la ea? ii faci colet?
Ofera-i cevace isi doreste si nu are/Dar cred ca cel mai important ar fi sa ii transmiti dragostea si iubirea ta de sora, cred ca este cel mai minunat dar.
Spune-i cat de mandra esti ca ai o sora ca ea, bucura-te de prezenta ei si ofera-i dragostea atat cat este langa tine. ulteror, nimic nu are valoare
La multi ani surorei tale
Ma gandesc ca nu ai cum sa ajungi la ea prea curand!
Fa un video cu niste urari, eventual aduni rude / prieteni, il pui pe yutube si ii trasmiti linkul pe o retea de socializare.
Cadoul (oricare ar fi el) la. intoarcere
Buna!
Prima idee care mi-a venit in minte nu a fost sa-i oferi un cadou material. Avand in vedere ca e plecata de o luna dorul ei pentru tine, pentru familie si prietenii de aici este mare. De aceea cred ca cel mai potrivit cadou ar fi sa-i faci un video in care sa ii urezi "La multi ani" si tot ce doresti tu. Il poti face singura sau alaturi de cei dragi ei si fiecare sa ii transmita cate ceva. Ar fi o supriza pentru ea . Tu o cunosti cel mai bine, sti ce ii place. Gandeste-te la ceva care poate si-a dorit de mult, ceva care crezi tu ca-i lipseste sau ceva care are legatura cu vreun hobby al ei.Succes!
ciakloverx întreabă:
KatyyLWA întreabă: