| Music4adeline a întrebat:

Neata TPU
Sora mea e plecata de o luna in Statele Unite si peste 1 o zi e ziua ei de nastere.
Ce cadou sa ii fac?
Niste pareri va rog

5 răspunsuri:
| Tanase_Claudiu_2000 a răspuns:

Ceva sentimental care il are de mica sau ceva nu stiu

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai te duci la ea? ii faci colet?
Ofera-i cevace isi doreste si nu are/Dar cred ca cel mai important ar fi sa ii transmiti dragostea si iubirea ta de sora, cred ca este cel mai minunat dar.
Spune-i cat de mandra esti ca ai o sora ca ea, bucura-te de prezenta ei si ofera-i dragostea atat cat este langa tine. ulteror, nimic nu are valoarestraight face
La multi ani surorei talehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
poti sa ii cumperi un set de cosmetice si sa ii trimiti o felicitare scrisa din toata inima ta, adica sa ii spui cat de mult o apreciazi si o iubesti pe sora ta.
O zi buna.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ma gandesc ca nu ai cum sa ajungi la ea prea curand!
Fa un video cu niste urari, eventual aduni rude / prieteni, il pui pe yutube si ii trasmiti linkul pe o retea de socializare.
Cadoul (oricare ar fi el) la. intoarcere

| Kannaaaaa a răspuns:

Buna!
Prima idee care mi-a venit in minte nu a fost sa-i oferi un cadou material. Avand in vedere ca e plecata de o luna dorul ei pentru tine, pentru familie si prietenii de aici este mare. De aceea cred ca cel mai potrivit cadou ar fi sa-i faci un video in care sa ii urezi "La multi ani" si tot ce doresti tu. Il poti face singura sau alaturi de cei dragi ei si fiecare sa ii transmita cate ceva. Ar fi o supriza pentru ea happy. Tu o cunosti cel mai bine, sti ce ii place. Gandeste-te la ceva care poate si-a dorit de mult, ceva care crezi tu ca-i lipseste sau ceva care are legatura cu vreun hobby al ei.Succes! happy