Ce zici sa inveti limba engleza mai intai?
In cea ce priveste "cadoul". tu stii ce iti place, ce te intereseaza nu noi .
Bafta la invatat!
Pai. ca a treia varianata poti alege un caine, un bmx, bani, un psp sau skateboard . Depinde ce iti place tie >
Am bicicleta.si oricum nu ma plimb mai deloc cu ea...playstation 2 am.catzel? m-am gandit dar mama cu tata nu ar accepta...si am si psp.
Bicicleta sau un skatebord bunicel, aparat foto, un animal de companie, sistem audio sau iti plateste o excursie undeva.
Mai intai trebuie sa inveti primele 2 variante sunt super, eu una dacas fi in locul tau mias lua ceva care sa-mi foloseasca adica nici chiar asa de util ca un laptop sau ca un telefon ceva ce nu am, de care n-am mare nevoie dar totusi ceva ce imi doresc eu una nu stiu ceti doresti tu sau ce-ti place tie numai ca tiar fi de mare folos sa te gandesti singura la a3 a varianta si sati doresti acel lucru nu asa de mult dar sa til doresti sper cam fost de ajutor macar putin
Xbox360 mult mai tare are net pe el iti faci avatar descarci jocuri ....si multe altele
Pai iti poti lua un psp go white la 6 milioana de la mine daca te intereseaza imi scrii pe messenger uite id :alex95lr o zi placuta
Playstation 3 ori Kicnet Pentru xbox (Kicnet este cu senzor de miscare MERGE DOAR LA XBOX!)