Si un tort comandat cu poza familiei pe el ar fi binevenit. Buchetul de flori e o idee foarte buna.La multi ani si sa iti traiasca mami!
Iti dai seama ca necunoscand-o pe mama ta, nu pot sa-mi dau cu parerea, dar pot sa-ti spun ca pe 25.03 este ziua mamaei mele si vand in vedere ca ei ii place foarte mult astroloaga aia, Cristina Demetrscu, i-am facut o programare la ea.
Poate exista si pentru mama ta un lucru pe care si-l doreste de mai multa vreme si asta ar fi o ocazie minunata, imposibil sa nu fi zis in ultima vreme o propozitie care sa inceapa cu "ce bine ar fi sa..." sau "cat mi-ar placea sa...".
Eu cred ca un ceas de mana frumos ar fi perfect (de preferat de argint, unul finut sau nu stiu, cum poarta mama ta)
Alt ceva.nu stiu: poate o bijuterie draguta sau o poza personalizata cu voi 3 adica: tu mama ta si tati tau. Sper ca te am ajutat! Pwp!
-Ii puteti lua o agenda personalizata...
-O carte
-Un inel sau bijuteri ceva...
-O rama de poza mare cu o poza cu voi 3
-Ceva de imbracat
Cam atat stiu... funda?
Ai putea sa ii faci o rezervare la restaurant cu tatal tau si tu si cu el sa platiti. Sau daca ii place teatrul sa ii luati bilete la teatru sau la film. Sau cumparati cedeti voi ca are nevoie.
Este extrem de porivita categoria...Si legat de cadou cred ca buchetul ar fi minunat! Dar mai adauga un plus ca pare prea simplu faceti o felicitare cu o fraza de genul:Mama,cand ti-am vazut privirea,eu si tati pur si simplu ne-am indragostit de tine, zambetul cristalin al tau ne incanta ziua! Te iubesc! Dar luatii si un tort frumos! Si cand ajunge aksa sa aruncati cu confetty in ea! Crede-ma va fi foarte fericita, dar jumatate din fericire este ca cadoul este primit de la voi! Sper ca ti'am fost da ajutor:-)te pupacesc :*:*:*Fundita?
Buna! ideea cu buchetul este foarte buna iar pa langa aceasta tu poti sa-i faci o felicitare spunandu-i ca o iubesti foarte mult.iar tata poate sa-i ia ceva special cum ar fi niste cercei, un colier, un inel un parfum.de astea. si puteti pregati o masa frumoasa. sper ca te-am ajutat.succes.pa
Marti pe 22 e ziua tatalui meu si i-am cumparat impreuna cu mami un telefon Nokia 2730 classic. dar pentru o mamica ar fi mai frumos sa ii iei un buchet de flori...dar pentru ca se usuca mai bine i-ai lua o flaore in vaza(doar daca are loc unde sa o puna si ii plac). i-ai mai putea lua ceva pentru bucatarie daca e pasionata (un set de farfuri, castroane, pahare, un robot de bucatarie)
Pai cred ca cel mai frumos ar fi sai cum peri o bratara sau ceva de genul o bijuterie mai draguta nu stiu ce sa zic