anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

crying(((( Nici 2 saptamani nu au trecut si, din cate am aflat, fostul si-a petrecut revelionul cu alta...si de la rev e la ea acasa, deci a dormit cu ea.Probabil parintii ei nu sunt acasa si de-aia isi permit amandoi. Aseara si-au pus amandoi poza pe facebook in care el o tinea in brate si si-au pus la status ca sunt intr-o relatie. Sunt foarte deprimata si ma doare. Dupa 4 ani jumate de relatie sa faca asa? Am facut foarte multe lucruri pentru el si cel mai dureros e ca l-am iubit sincer, mereu cand ne certam, eu il cautam. Acum stau si ma gandesc ca oare cum se simte cand stau la masa? cand se uita la un film? cum e cand doarme cu ea? nici nu imi vine sa cred...

6 răspunsuri:
| cristianu2001 a răspuns:

Arata-i ca nu iti pasa. punete si tu intro relatie pe facebook. fa -ti poze cu baieti. lasa-l sa isi ia fata aia. daca nu vrea nu vrea. asta e. da tu trebuie sa fii tare. funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fara suparare dar esti o fraiera tu esti genu' ala de fata care pune prea mult suflet intr-o relatia si uneori mai mult decat baiatu'.Tu find obisnuita sa il cauti pe el el desigur ca te va ignora.Tu l-ai iubit mult prea mult pe el eu acum te sfatuiesc sa nu iti mai obosesti inima cu baieti ca el pentru ca nu te merita..Incearca sa fii puternica si nu uita niciodata sa nu mai pui atat de mult suflet intr-o relatie chiar daca ati fost impreuna 4 ani jumate..Imi pare rau ca iti zic fraiera dar asa esti!(Nu ti-o zic cu rautate doar ca pui mult prea suflet si il iubesti mult prea mult si il cauti tu pe el nu el pe tine din spusele de mai sus)

| Alexandr a răspuns:

Daca deja si-a gasit o prietena... eu cred ca nu te mai vrea deci uita de el si gaseste-ti alt iubit! Nu stas sa plangi si sa suferi!

| Retw1983 a răspuns:

Aproximativ este si in cazul meu...in tot ce facem trebuie sa cautam sa nu ne amagim pe noi insine.
Timpul le vindeca pe toate dar lasa urme, dar sa stii ca exista o lege a compensatiei

| frostxtq a răspuns:

Depinde din ce cauza v-ati despartit, cine a gresit mai mult si cine a pus punct.
Chiar daca ati fost 4 ani jumate impreuna, poate ca el nu te mai iubea cu mult inainte si atunci e normal sa fie cu altcineva acum deoarece nu a avut nevoie de timp sa ii "treaca".
O sa te doara ce iti voi spune, dar probabil ca se simte bine, pentru ca la inceputul unei relatii totul e roz si frumos si ambele persoane sunt foarte entuziasmate. Au fost si sarbatorile, daca a dormit cu ea probabil ca s-au si culcat impreuna.

| jrockfreak a răspuns:

E un fraier, categoric nu mai merită energia ta. Trebuie să realizezi că tu ți-ai făcut mult prea multe iluzii în legătură cu el și ai ajuns să te îndrăgostești de iluziile tale, nu de el. Cel mai bine este să încerci să treci peste, mai stai cu prietenele, fă lucruri care te fac să te simți bine. este trist ce s-a întâmplat, dar încă ești tânără, ai viitorul în față și șasna să îți schimbi situația. Și cine știe, se va întoarce la tine laughing dar tare mă tem că tu l-ai reprimi oricum.