Adevarul trist e ca tatal tau e un om fara Dumnezeu daca se comporta in halul acesta prin toate lucrurile pe care le-ai descris: sclav al poftelor (bautura, tigari, amor), agresiv si pus tot timpul pe cearta.
Nu pot decat sa te incurajez sa treci peste aceste greutati si sa rezisti, sa faci tot posibilul sa eviti conflictele pana o sa pleci la facultate, singura ta sansa e sa inveti cat mai bine pentru a prinde un loc bun la o universitate.
De cand sunt activ pe TPU vad periodic tineri care se plang de astfel de familii, nu esti singura dinn pacate dar greutatile o sa te faca mai puternica.
Bună! Părerea mea este ca ar trebui sa vorbești cu mama ta despre asta, nimeni nu te înțelege mai bine decât mama ta. Sunt sigura ca observa toate chestiile astea, doar ca este posibil sa ii fie frica de "tatăl tău", din moment ce ai spus ca a vrut și sa divorțeze. Ar trebui sa faceți un front comun și sa va ajutați reciproc. Cat despre ceea ce îți face tatăl tău, nu cred ca ar trebui sa vorbești cu el, nu pare sa fie un "om" (fără supărare). Cel mai bine este sa te duci la un psiholog și sa treci peste trauma asta, și împreună cu mama ta vei găsi o soluție. Doar tine minte ca nu ești singura. Sper din suflet ca te-am ajutat!
Am citit tot.Iti doresc sa treci cu bine peste situatie.Fii puternica si nu te descuraja.Mult noroc si multa sanatate!
Hei... Să știi că avem o situație cât de cât asemănătoare, în privința tatălui. Dacă dorești să vorbim sunt disponibilă
Nu prea poti face nimic! si apropo cand vezi ca fac sex parintii tai! lasa-i in pace! nu te amesteca! nu de alta dar daca ii spionezi! risti mai ales daca esti si fata! o sa te puna tatal tau sa ii faci oral! etc! de preferat daca nu se intampla asta! sa stai cu usa inchisa la camera ta! sa nu auzi tu ce fac! e ceva intim totusi! nu vor sa faca neaparat un copil! dar vor sa se satisfaca! mie imi pare rau de mama ta ca nu a putut gasi puterea de a se desparti de tatal tau! daca il vezi ca este asa!