Destul de trist ce ti se intampla .
ti-am lasat un mesaj privat..verifica la grupa mesaje toate cele bune.
Poate pe viitor o sa te gandesti si tu cu cine vrei sa fii. daca nu, o sa dai in continuare de baieti ca el iar viata ta va fi numai apa chioara.cel mai bine este sa vorbesti cu cei de la jandarmerie personal iar daca a dat in tine este ceva grav.iar in cel imi rau caz va trebui sa te muti in alt oras si sa nu sufli la nimeni unde te-ai mutat deoarece asa sunt oamenii in ziua de azi, nu-si tin gura iar prietenul tau te va gasi datorita acelor oameni.in viata trebuie sa faci si compromisuri:daca politia nu te baga in seama du-te la jandarmerie daca nici ei nu te baga in seama poti sa faci plangere penala si sa acuzi politia ca nu si-a facut treaba dar mandoies ca o sa se intample, iar in ultimul rand va trebui sa te muti in alt oras lucru care este foarte greu dar daca tii la sanatatea ta, acest lucru este cel mai bine
De ce sa se mute ea? Daca ea este cea terorizata sa mai si cedeze in fata lui? Mai bine ia masuri ferme si scapa de el. El o necajeste si tot ea, saraca sa plece? De ce sa nu incerce sa-si faca dreptate, avand legea de partea ei? Nu e bine sa renunte in fata lui.
Cateodata ii mai bine s alesi de la tine cand ti pusa viata in pericol
Nu facem nimic in viata noastra daca prima oara cand ne este pusa o piedica lasam totul balta si fugim. Trebuie sa luptam pentru drepturile noastre.
Stai draga linistita:X... Iti cauti un prieten mai smecher, si te descurci dupa aia:*
Salut!
Te aflii chiar intr-o situatie dificila!
Ar trebui sa iti faci curaj si sa pui punct relatiei!
Iar daca tie teama ca iti va face ceva mergi si tu la vreo ruda de a ta!
Iar in cazul in care te gaseste ignora-l!
Succes!
Scumpo, pune capăt!
Nu se face iubire cu forţa!
Caută-ţi rudele ( nu părinţii! - o mătuşă, un unchi, verişori etc. )
Nu are rost să cari povara asta în spate.
Fă-ţi bagajele, lasă-i un bilet ( dacă doreşti ) în care să îi explici că nu poţi trăi cu el, în situaţia în care vă aflaţi!
Succes şi multă fericire în suflet!
Daca nu se poate sa scapi de el cu forta politiei, ceea ce este foarte trist. Cauta-ti un avocat si incearca sa obtii un ordin de restrictie. Nici macar politia nu poate trece peste un ordin judecatoresc. Este sfatul cel mai bun pe care pot sa ti-l dau. Daca spui ca face scandal in public si asa mai departe ai suficienti martori, deci ai un caz. Este posibil sa te coste ceva, dar asa scapi de nenorocit. Toate cele bune si sper sa rezolvi definitiv problema pentru ca dragoste cu sila nu se poate!
Ar fi bine sa stragi ceva bani fara ca el sa stie si dupa ce stragi acei bani pur si simplu pleci din tara fara sa ii spui, fara sa ii lasi nici un bilet. te duci undeva nu stiu... poate ai vreo ruda prin strainatate si te duci la ea dar fara ca el sa stie de existenta acelei rude. sau incearca sa te impaci cu ai tai, macar acum..bafta multa si succes!
E simplu.lupta.am inteles, nu ai suficiente resurse dar asta nu inseamna sa te complaci in situatia asta. uite, ti-am dat niste adrese si un link poate te poate ajuta, nu mai sta pe ganduri.pleaca, fugi, cat de repede poti si nu te uita in spate. ai nimerit prost, asta e, dar acum trebuie sa scapi. sper sa-ti fie de folos.bafta si mai tine-ne la curent cu problema ta.
Adăposturi
Titan - Tel. 983
Centrul de Criză Împotriva Violenţei Domestice Buftea - Aleea Şcolii, nr. 2-4, Tel. 021/225.52.81
Fundaţia Sensiblu, Tel. 405.60.01., 405.60.02
http://www.politiaromana.ro/violenta_in_familie.htm
Paii...te poti duce la vreo ruda dea ta si ii povestesti necazul tau dupa care daca chiar te iubeste te va primi in casa ei.
Dar insa vei avea si tu unele treburi... daca tot esti majora si nu ai bani petru a face facultate sau... iti poti cauta o meserie. sa nu aiba doar bunica/matusa/unchiul/bunicul/tatal/mama /verisoara / verisorul de suferit din cauza ca va trebui sa plateasca prea mult la chirie /fie pentru mancare... si toate cele necesare... in caz de te mai deranjeaza asazisul....sot/iubit iti poti cauta altul or cea mai buna decizie sa mergi la judecator.
Sper ca vei iesi cu bine din situatia asta!
Bafta
Heatherpazz km sa apeleze la protectia copilului daca e majora? =]] Gandesti ce spui?
Daca ai putea sa strangi ceva bani sa-i pui deoparte o perioada fara sa stie el si dupa ai putea nu neaparat sa pleci din tara pentru ca imi dau seama costurile pot fi destul de mari, dar poti incerca sa te muti in alt oras:-s, eu cred ca pentru a te desparti definitiz de el si sa rupi orie legatura trebuie sa faci multe sacrificii, inteleg ca este un om foarte influent si care iti poate face mult rauSolutii ar fi dar aceste solutii depind de multe.Incearca sa te imprumuti de la cineva cu bani si sa te interesezi de o slujba din afara si sa te duci sa lucrezi acolo si pe parcurs ce esti platita sa-i trimiti bani prin banca pentru a returna datoria.Nu stiu ce sa zic mai mult de atat
. Sper ca te-am ajutat cat ed cat si iti urez mult succes in continuare si sper sa o scoti la capat cu bine.
Eu te sfatuiesc sa te duci ori la seful tau, ori la vreun prieten si sa ii zici ce se intampla. Daca nici macar politia nu face nimic, macar oamenii apropiati in care poti avea incredere.Eu iti urez succes si daca mai ai nevioe de vreun sfat, contacteaza-ma pe mail: maraciornohuz@gmail.com sau aici. :*
Va multumesc din suflet pentru sfaturi, si ma bucur enorm ca mai sunt si oameni cu suflet...sa aveti o viata frumoasa si sa va bucurati de ea
Buna,nici nu cred ca ar trebui sa faci un asemenea gest ( sa fugi din tara), daca baiatul nu intelege k nu mai merge intre voi, fa-ti alt iubit si nu-i mai da importanta, si poate asa scapi de el.
Annekie67 întreabă: