Și ce alt sfat vrei în afară de "fă-ți bagajele și pleacă"?
Chiar ți se pare normal ca la 35 de ani să ai nevoie de permisiunea părinților ca să te vezi cu cineva sau ca să ieși din casă?
Nu cumva tot tu ești și asta, dar ai mai adăugat 5 ani la vârstă?
https://www.tpu.ro/utilizator/acsrte/intrebari/
Ea este. Ar trebui raportată.
De unde știi ca e ea? Are alt nume
Ai dreptate, nimeni nu și-a făcut vreodată două conturi sub două nume diferite pe TPU.
Nu sunt eu?
Lasă că nici tu nu ești mai brează. Parcă erai studentă la medicină și ne întrebai dacă poți să rămâi însărcinată cu vibratorul! Nu?
Ai pus semnul întrebării! Nici tu nu știi cine ești!
Am pus un emoji, din lista de emoji. Un Smile. Și am văzut că s-au pus semne de întrebare. în fine. probabil se poate verifica ip'ul, nu mă pricep.
Bine. Bine. Dar cu vibratorul cum rămâne?
Pe mine mă întrebi?
Pana si eu am 3 conturi
Pe celelalte conturi la ce facultate ești studentă?
Pai, pe un cont sunt casiera si pe celălalt tot la medicina dar, mă cheamă Ioana
Nu e normal ca la varsta care o ai, sanatoasa fiind sa fii in situatia sa mai locuiesti cu parintii. Imi pare rau de situatia ta, dar ai o singura solutie, sa te muti si sa iti iei viata in propriile maini.
Știu că nu e. Sunt în situația asta pentru că am divorțat, și m-am întors din străinătate după divorț, nu aveam nimic cu fostul soț, și normal că am venit la ei. apoi, câtă vreme am fost singură, a fost ok, când am pe cineva nu mai e ok. Momentan nu se găsește nimic de închiriat în orașul meu. Iar lista aia de ANL numai nu mai ajunge la mine ( de 3ani sunt pe lista de priorități, dar încă nu mi-a venit rândul.).
Inteleg. Ai rabdare ca o sa se rezolve.