| EuAncAanca a întrebat:

Nici nu știu cum să încep, că aș avea așa de multe de spus. Am 35 de ani, o mamă narcisistă și un tată care nu îi iese din cuvânt și voință că "se supără mă-ta". Din păcate, circumstanțele așa au făcut că încă locuiesc cu ei ( mai mult cu ea, că tata e acasă 3-4 zile din 2 săptămâni). Lucrez și în același loc de muncă, dar mai mult pe ture diferite. Am fost măritată cu cineva cu care m-am măritat pentru că îl iubeau ei și mi-au zis că unul mai bun nu am să găsesc. Da, el a fost un om bun, dar eu nu l-am iubit și am divorțat. Atunci m-am întors la ei. Ea mi-a spus din prima " nu o să mai accept pe niciunul de acum înainte", și așa și e. Acu am o relație, oricum nu îl mai prezint, pentru că oricum nu îl place ea și chiar nu vreau, că ea comentează despre el negativ și fără să îl cunoască. ideea e că ea vrea sa se întâmple totul doar cum vrea ea. Am voie sa dorm la el doar o data pe săptămână, și atunci îmi zice că dorm la el că are el chef de. oricum, dormitul e cu scandal, și am voie sa plec de la ora 20 până la ora 8.30, că trebuie să scot câinele afara, chiar dacă e ea acasă! Acum..am dormit aseară la el, și i-am zis că vreau sa dorm și azi. scandal cat casa, că mai bine să îmi iau bagajele și să mă mut la el, că oricum seara de seara dorm la el, că degeaba am 35 de ani că nu îs buna de nimic și vin acasă doar sa fac baie, etc etc. De cate ori vreau sa merg undeva, la cineva, atât spune, să îmi iau bagajele și să plec de tot. Când o întreb de ce reacționează așa, îmi zice că nu îmi e datoare cu nicio explicație, că așa vrea ea și așa sa fac. întrebarea mea e, ce sa fac?! Știu că trebuie să mă mut, aștept anl. locuințe de închiriat în oraș la mine nu sunt momentan. sau mai pot să mă mut la bunicul meu. ce sa fac?! O iau razna și oricum știu că ea nu ma iubește deloc.

17 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Și ce alt sfat vrei în afară de "fă-ți bagajele și pleacă"?

Chiar ți se pare normal ca la 35 de ani să ai nevoie de permisiunea părinților ca să te vezi cu cineva sau ca să ieși din casă?

Nu cumva tot tu ești și asta, dar ai mai adăugat 5 ani la vârstă?
https://www.tpu.ro/utilizator/acsrte/intrebari/

| gabicoo a răspuns (pentru johnnny123):

Ea este. Ar trebui raportată.

| Beatrice011 a răspuns (pentru gabicoo):

De unde știi ca e ea? Are alt nume

| johnnny123 a răspuns (pentru Beatrice011):

Ai dreptate, nimeni nu și-a făcut vreodată două conturi sub două nume diferite pe TPU.

| EuAncAanca explică (pentru johnnny123):

Nu sunt eu?

| gabicoo a răspuns (pentru Beatrice011):

Lasă că nici tu nu ești mai brează. Parcă erai studentă la medicină și ne întrebai dacă poți să rămâi însărcinată cu vibratorul! Nu? laughing

| gabicoo a răspuns (pentru EuAncAanca):

Ai pus semnul întrebării! Nici tu nu știi cine ești! laughing

| EuAncAanca explică (pentru gabicoo):

Am pus un emoji, din lista de emoji. Un Smile. Și am văzut că s-au pus semne de întrebare. în fine. probabil se poate verifica ip'ul, nu mă pricep.

| gabicoo a răspuns (pentru EuAncAanca):

Bine. Bine. Dar cu vibratorul cum rămâne?

| EuAncAanca explică (pentru gabicoo):

Pe mine mă întrebi?

| Beatrice011 a răspuns (pentru johnnny123):

Pana si eu am 3 conturi

| johnnny123 a răspuns (pentru Beatrice011):

Pe celelalte conturi la ce facultate ești studentă?

| Beatrice011 a răspuns (pentru johnnny123):

Pai, pe un cont sunt casiera si pe celălalt tot la medicina dar, mă cheamă Ioana

| Cipi1212 a răspuns:

Du-te la bunicul tău.

| alfons2390 a răspuns:

Nu e normal ca la varsta care o ai, sanatoasa fiind sa fii in situatia sa mai locuiesti cu parintii. Imi pare rau de situatia ta, dar ai o singura solutie, sa te muti si sa iti iei viata in propriile maini.

| EuAncAanca explică (pentru alfons2390):

Știu că nu e. Sunt în situația asta pentru că am divorțat, și m-am întors din străinătate după divorț, nu aveam nimic cu fostul soț, și normal că am venit la ei. apoi, câtă vreme am fost singură, a fost ok, când am pe cineva nu mai e ok. Momentan nu se găsește nimic de închiriat în orașul meu. Iar lista aia de ANL numai nu mai ajunge la mine ( de 3ani sunt pe lista de priorități, dar încă nu mi-a venit rândul.).

| alfons2390 a răspuns (pentru EuAncAanca):

Inteleg. Ai rabdare ca o sa se rezolve.