| MorganaM a întrebat:

Nici nu stiu unde sa postez intrebarea... E legata de intentiile celor ce organizeaza o petrecere de Craciun, si as vrea opinia voastra, caci eu nu sunt cu prea multa experienta de viata si ma gandeam ca ma puteti voi ajuta.
M-a sunat o prietena sa ma intrebe daca vreau si eu sa vin cu ea si inca doua amice la o petrecere din ceva oras din apropiere. Ziceau ca acolo multi se iau la intrecere cu petrecerile, altii invita oamenii si inainte cu 3 luni si ca cel care face petrecerea invita pe de gratis din tot judetul daca poate si transporta el gratis cu masina, doar sa vina cat mai multe fete. Mi s-a parut ciudat ca prietena mea a zis ca fetele vin gratis. Si am intrebat ca baietii trebuie sa plateasca? Si ea a zis ca nu, ca pot veni si baieti, amici ai nostri.
Dar cred ca ei, cand a primit invitatia, i-a fost spus de multe ori ca fetele pot veni gratis, altfel n ucred ca spunea si ea la fel de des de chestia asta. Si am intrebat-o si a tot zis ca e ok, ca pot veni si baieti, dar ca cel sau cei care organizeaza ar fi vrut sa duca si ceva fete din nu stiu ce oras, doar ca nu cunosc pe nimeni de acolo. Si ea imi spunea ca va fi ok, ca doar nu au aia droguri acolo si alte prostii. Dar eu ma cam tem. Mi-a zis ca au de fapt doua case alipite.
Ma gandesc ca acolo sunt nu stiu cate camere, si odata ma poate trage careva intr-o camera! Si cum e muzica data la tare, ma mai aude soarele daca strig sau nu.
Chiar nu stiu ce sa cred, sunt eu prea paranoica? Am luat-o cumva razna de la cate cazuri am vazut si auzit? Sau e normal sa am un semnal de alarma in creier cand aud asemenea lucruri si feluri de invitatii?
Daca m-ati putea lamuri,,, ar fi super sad Va rog.

Răspuns Câştigător
| Ihvnnm a răspuns:

Hmmm... Eu sincer nu m-as duce. Este bine sa te duci doar in locuri pe care le cunosti si unde stii cine va veni si ce se va intampla. Nu esti deloc paranoica, esti foarte normala. Este normal sa fii precauta, binainteles fara sa exagerezi, însă teama asta nu este exagerata ci este chiar normala. Părerea mea este ca ar fi mai bine sa nu te duci. Pana la urma, daca prietenele tale vor merge iar tu nu vei merge si iti vor povesti apoi ca a fost foarte frumos, poate iti va părea putin rau la început dar iti va trece. Ai toata viata înainte sa mergi la petreceri. Oricum este mai bine asa decat sa mergi, sa se întâmple ceva rau si pe urma sa regreti toata viata ca ai facut asta. Nu cred ca acea petrecere merita sa iti pui in pericol viata. Chiar daca mergi si nu se intampla nimic rau, nu te vei simti foarte bine pentru ca iti va fi teama. Mai bine invita cativa prieteni apropiati la tine pentru câteva ore, va simtiti bine, va uitati la un film, discutati. Asa te vei simti bine si vei fi in siguranta. Mie chiar nu îmi miroase a bine nu doar ca nu cunosti locul si cine vine ci si treaba cu fetele care vin pe gratis. Sper ca te-am ajutat si ai mare grija ce faci. Este bine sa vorbesti si cu părintii tai sa vezi ce spun si ei. Succes sa iei cea mai buna deciziewinking

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te poti duce intr-un loc unde nu stii ce te asteapta, nu cunosti gazda, nu nimic.
Nu ai nici o garantie.
Vorbeste cu parintii tai si vezi cum te sfatuiesc, dar eu sigur nu as pleca intr-un loc unde nu imi este siguranta garantata.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si mi imi suna cam suspect, dar na poate vor doar sa cunoasca fete si cam atat.

Daca in filme asta pare petrecere de adolescent popular la noi in realitate pare petrecere de interlop