| Betty18 a întrebat:

Noaptea este un sfetnic bun, ce credeti? Poate da, poate nu. Ziua nu vreau anumite chestii insa atunci cand meditez noaptea mi le doresc, sunt mai optimista, entuziasmata, deschisa la diverse posibilitati, insa cand soarele rasare, dimineata refuz toate acestea, vine de la sine sa nu mi le mai doresc. Asa a fost de cand ma stiu...ciudat! In general este vorba de chestiile(NU materiale) pe care le pot avea, mi se ofera si nu stiu daca sa le accept sau nu, sa incerc sau nu...thinking

P.S Nu va ganditi la prostii... straight face

Răspuns Câştigător
| Valenttina a răspuns:

Buna! Asa este cum spui tu cred ca orice persoana.Se spune ca seara este timpul sufletului si ziua timpul trupului.Nu te gandii ca esti diferita de ceilalti pentru ca asa e toata lumea! Noaptea creierul isi aminteste toate lucrurile pe care ti-ar placea sa le faci si care devin inutile ziua.Asta este corpul uman, plin de surprizee!

| Betty18 explică (pentru Valenttina):

Deci nu-mi doresc cu adevarat la ce ma gandesc seara inainte de culcare laughing

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noaptea pare mai degraba irealitatea, pe cand ziua e realitatea care ne loveste pe toti. Noaptea se pot intampla multe si sa nu para adevarate. Oricum, daca iti doresti ceva cu adevarat, daca ai "chemare" spre ceva, vei face acel lucru indiferent ca iti vine si te macina ideea noaptea sau ziua.

| Auslesse a răspuns:

Si eu spre exemplu, acum gandesc intr-un fel si vad lucrurile intr-un fel..pana adorm imi vin in minte tot felul de idei si ganduri.iar maine dimineata, ma trezesc cu alte ganduri. poate ce vroiam ieri, nu mai vreau azi sau invers!

| lolium a răspuns:

Exact asa sunt si eu.Prefer noaptea, linistea, meditatia, si asta pentru ca atunci pot fi singura cu gandurile mele, pot analiza mai bine problemele pe care le am.Noaptea e acel moment de cugetare de care cu totii avem nevoie dupa o zi incarcata in care uneori se petrec prea multe lucruri asupra carora nu avem timp sa reflectam

| 21ndstillachild a răspuns:

Si eu seara ma gandesc la niste carnati si niste piept la cuptor cu sos, iar ziua nici nu vreau sa aud de ele