Probabil de aia a cam ieşit din uz expresia "să facem un lucru ca lumea". Dacă lumea e anormală...
Inteligent!
Al naibii de sufletistă
Normal, anormal? Cine te judecă?
Tu însuți?
După ce criteriu? Pe ce balanță te pui? Ce, sau cine este pe celălalt talger al balanței? Nu tot tu?
Nu îți faci cumva cultul personalității aici și aștepți laude de la noi, pentru minunatele tale calități?
Oricum ai fi, numai modest nu ești.
Caută 'modest' în dex. Ești mic, mic, mic de tot...
Welcome to the club. Nu, nu esti anormal. Doar ca la noi normalitatea e considerata anormalitate.
Sunt foarte multi ca tine prietene. Datorita noua specia aceasta mai are o sansa.
Doar câteva procente până acum. Noi vom conduce lumea!
Da, mai nou daca esti corect, cu bun simt si empatic si esti suficient de inteligent incat sa iti cunosti personalitatea...suferi de tine si vrei sa te dai mare. A si promovezi cultul personalitatii. Ar fi cazul sa fac cerere sa fiu trecuta in calendar, sa mai scutesc lumea de o zi de bagat la spalat?
Filozofia, tovarășe, e o știință grea.
Chiar sunt
Nu, nimeni nu e .
E nasol ca te compari asa cu altii. Eu ma compar cu altii doar din punct de vedere financiar si al statutului singuratatii, in rest clar ii depasesc pe toti.
Nu exista normalul sau anormalul
Suntem fiecare diferi și vedem lucrurile din propia perspectiva
Fii tu cel bun într-o lume de haite, nu te lasa afectat
Idem .
Spor la treabă! Se întrevede un schimb de experiență cu 'supadeceapa'
Are si Supica o data dreptate...
"Scârbit de cei din jurul meu, uneori chiar de cei dragi, mă întreb apăsat: Sunt eu anormal?"
Nu, ești perfect normal.Te crezi mai bun decât ești, mai poetic decât e cazul.Penibil,intr-un cuvânt.Nu atat ceea ce zici, cât felul in care o spui si ideea pe care vrei s-o transmiți.Iti place ideea asta de "diferit", te agăți de ea prin orice mijloace. Poate ca ai dreptate si ești diferit, poate ca nu, dar dacă ar fi o diferenta intr-un sens pozitiv nu ai face o reclama din asta.Nu ai formula întrebarea in felul asta.De fapt, nici n-ai formula-o.
Nu știam că atâția oameni pun suflet. Ești sufletist... și confuz un pic
Salut. Ramai asa, faci parte dintr-un club select de top 5-10-15- la suta, ignora prostii ca se va face curand cernerea. AI sa vezi. Mult succes iti urez, nu te da niciodata batut si nu-ti vinde niciodata sufletul mintea sau trupul. Felicitari.
Woaw. Ce întrebare. interesanta. Îmi voi spune strict părerea mea. Dacă stam sa analizam da, ești tu anormal. Pt ca în ziua de azi normalul de fapt numai e normal, suntem asa cum vrea societatea, cum ne impune ea și cei din jur.