Ce varsta ai?
Pai fi optimist, vesel si gandeste-te ca nu e o crima daca vorbesti.Socializeaza cat mai mult cu persoane diferite, integreaza-te.dezbate subiecte, priveste persoana in ochi cand iti vorbeste, nu-ti feri privirea! Stiu ce spun. Experienta proprie Curaj >:d
Of...Pai daca cineva iti place, incearca sa-i faci complimente, insa nu prea multe ca i se urca la cap ...fi relaxat,zambeste viata e frumoasa! In anumite cazuri fereste-te sa te scuzi prea mult; nu fii excesiv de gentil, fi cat mai natural in convorbirile cu oamenii pe care ii intalnesti; si aminteste-ti ca nu te poti astepta ca toata lumea sa te placa; suntem diferiti, deci gusturile nu se discuta.
Timid = ramai singur doar tu si cu timiditatea ta - este fff simplu - dar cand te superi mai esti timid - stii ce se spune despre " mutul..."
Totul depinde de tine, daca stii autosugestie e foarte bine. ti spui ca trebuie sa treci peste problema cu timiditatea, iti spui asta cand esti relaxat si o spui incontinuu 10-15 minute, macar, in fiecare zi. Daca nu reusesti asa, adreseaza-te unui psiholog, nu e ceva rau sa vezi un psiholog, poate te ajuta cu autosugestia. Bafta si sper ca ti-am fost de ajutor.
Ca sa scapi de timiditate cu fetele in primul rand trebui sa devi foarte sociabil cu cei din jurul tau, prieteni, amici. Daca ai spus ca esti timid cu fetele cred ca si in anturajul pe care il ai esti timid nu? Daca e asa, incearca sa nu mai fii asa. Incearca sa vb cu cat mai multe fete colege amice. Fii mai sociabil mai vorbaret cu ele si ai sa vezi cu timpul o sa prinzi curaj si poate lucrurile se schimba. Sau poti intra in discutii cu fata respectiva pe subiecte comune, teme, proiecte, etc. Nu ai precizat ce varsta ai, e foarte important.
Bafta si numai bine!
anonim_4396 întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă: