Nici eu nu am fost Intr o relație reală,am inceput cu doua fete viața sexuală, dar am avut destule virtuale și pot admite că am iubit cu adevărat, iubirea e frumoasa, doar sa nu fii gelos, dacă ești gen gelos mai bine singur, eu unu nu am încredere în oameni
Ce surpriză. Și eu care credeam că admiratorii lui Andrew Tate sunt cei mai masculi alfa din lume.
Esti un tip normal, nu esti nici inalt nici scund, ai loc de munca.
Altele sunt problemele tale si trebuie sa lucrezi la ele.
Nu mai astepta sa-ti pice vreo femeie in brate, ca nu merge asa. Initiaza tu demersurile. Invita o fata in oras, vezi cum decurg lucrurile. Daca nu merge, o poti intreba la final ce anume crede ea ca trebuie sa imbunatatesti la tine.
Lucrez dar nu am studiile făcute, la 24 de ani sunt la seral în clasa 13 a și lucrul asta ma complexează la maxim, plus ca sunt extrem de timid.
Asta trebuie sa fie motivul tau de mândrie. Ți-a venit mintea la cap, ești pe cale să îți iei BAC -ul. Complexele tale sunt pe cale să dispară cu fiecare notă bună pe care o iei.
Liceul nu a fost ușor pentru nimeni, BAC-ul e un stres pentru toți cei care își doresc un viitor.
Ești pe drumul bun, concentreaza-te pe studiu acum, lasă fetele.
De unde stii ca nu iti place niciuna? Eu cred ca nu prea iesi din casa si esti mai timid de felul tau! Iti sugerez sa stai mai mult afara si sa cunosti mai multe fete
Daca nu iti place de nicio fata, orice explicatie e de prisos. Probabil esti pe invers, asta tu stii cel mai bine.
Poate că atunci când cunosti o fata te recomanzi că fiind fan Tate? Și eu as fugi