Simplu si la obiect... incearca si vezi ce se intampla. daca esti urat ai sa fi respins 1-2-3-4-5 pana o sa dai de una care o sa zica ca esti frumos
Dacă nu te place că ești „urât", înseamnă că ea e proastă; n-ai pierdut nimic.
Next one!
Beauty is in the eye of the beholder.
Se zice ca frumusetea e trecatoare - apoi orice ai considera tu ca e urat sau ca e un defect, altii pot sa considere ca e ceva frumos si atragator, apoi frumusetea "spirituala", felul cum te porti, sunt mai puternice decat orice aspect fizic.
Nu trebuie sa te consideri mai urat sau mai inferior pentru ca nu e asa, deci trebuie sa te consideri normal si sa ai mai multa incredere.
La barbati nu e asa vital sa fii frumos. sunt alte criterii dupa care femeile isi aleg barbatii si frumusetea nu e primul. documenteaza-te!
Salut
Problema poate ca nu este in felul cum ești ci in felul in care te vezi. Multi adolescenți au probleme cu imaginea de sine nu prea buna. Îți sugerez sa citești acest articol care te-ar putea ajuta:http://www.jw.org/......sarea-mea/
Cele bune!
Buna, Raul,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Asculta, frumusetea nu e totul. Inteleg, e importanta de la o anumita varsta si tu deja ai ajuns la aceea varsta. Dar crede-ma, sunt persoane care se descurca si cu o fata si un corp nu tocmai atragatoare. Si pana la urma, ce intelegi tu prin frumusete? Nu exista un tip de frumusete care trebuie respectat de fiecare. Fiecare e frumos in felul lui. Of, sa nu crezi ca incerc sa-ti bag in cap chestii de genul ''Ba da, esti'' fiindca nu stiu cum arati. Incearca sa nu-ti mai fie frica sa vorbesti cu fetele. Si eu sunt una si nu mancam pe nimeni. Am 13 ani, dar stiu bine ca asta nu e cel mai important pentru fete. Incearca sa fi dragut cu ele, niciuneia nu ne place cand dam de un badaran. Daca nu o sa mearga cu unele fete, asta e, inseamna ca nu sunteti facuti unul pentru altul. Si astfel castigi experienta.
Eh, te las. Succes!