| geoconda a întrebat:

Nu am mai conversat cu el de 3 saptamani. Ultima oara cand am vorbit, am vorbit frumos, dar el nu a mai zis nimic si nici eu... ce o aștepta?! Sau poate s-a întors la fosta?!,, putea să îmi spuna"

Răspuns Câştigător
| BloodyLips a răspuns:

Nvm, tocmai ce am citit ca ai 15 ani. Nu fi fraiera, astia de 20-25 sunt vicleni rau. Crede-ma ca nu te vedea ca pe o posibila partenera, stiu cum gandesc prietenii mei baieti de 22 de ani. De la o fata de 15 e mai usor sa obtii ce vrei, se indragostesc mai repede, exact cazul tauwinking Faptul ca el are 22 si interactiona in felul asta cu o fata de 15 arata ce fel de baiat este. In cercurile lui de prieteni s-ar face de ras cu o gagica de 15 ani pentru ca toti ar cunoaste motivul pentru care este cu tine, fetele de 14-15 ani sunt subiect de gluma. Stiu ca tu crezi ca esti destul de buna pentru el, ca esti destul de matura, dar nu e asa. E invers, el nu e destul de bun pentru tine. Tu esti inca un copil iar el e un adult care se uita la minore pentru beneficii. Gandeste-te ca exista atatea fete frumoase si inteligente de varsta lui cu care ar putea vorbi. De ce n-o face? De ce nu poate face una de 20 sa se indragosteasca de el cum te-a facut pe tine?winking Cu ele e mai greu, nu mai merge vrajeala pe care o folosesc la astea de 14-15. Motivul pentru care nu te mai baga in seama este ca nu ai vrut sa-i oferi ce voia de fapt. Poate si-a dat si el seama ca la 15 ani nu vrei sa-ti incepi viata sexuala, asa ca s-a reorientat. E un om foarte toxic, nu are de ce sa-ti para rau, o sa vezi cand o sa mai cresti, cand o sa ai si tu varsta lui, ca ceea ce face el acum e de-a dreptul scarbos. Am avut si eu varsta ta si mi se parea fain cand ma bagau baieti mai mari in seama, credeam ca sunt speciala, dar acum cand am varsta baietilor care ma bagau in seama vad si eu ce discutii sunt intre ei, si crede-ma ca sunt de-a dreptul josnice, majoritatea nu vor relatii serioase cu fete la varsta asta, MAI ALES CU FETE SUB 17-18, vor doar sa se distreze si sa treaca cat mai multe prin cearsafuri. Cand o sa ai peste 18 o sa-ti dai seama cat de gresit este ceea ce a facut el, iar faptul ca ai suferit pentru asa ceva o sa ti se para o prostie. Cand aveam 15 imi doream sa cresc mai repede, sa am si eu o relatie ca in filme, sa ma considere si pe mine baietii mari o optiune. Acum ca am crescut si am vazut cat de idioti sunt imi doresc sa am iar 15. Nu te lasa pacalita de genul asta de oameni, fii fericita si traieste ca un copil cat mai ai timp, arata-i ca nu esti tu fraiera de care o sa profite pentru dorintele lui bolnave. A vrut sa-ti rapeasca inocenta la 15 ani, nu i-a mers iar acum incearca la altelelaughing Tu ar trebui sa razi, nu sa-ti para rau, ai fost fata desteapta. Vrajeala pe care ti-a zis-o tie a mai spus-o la inca 10. El nu se mai gandeste la tine, pot sa-ti promit. E posibil sa-si aminteasca de tine cand il mai refuza una de 15 si a ramas fara alte optiuni, in rest nu. Daca te mai baga in seama ignora-l sau spune-i sa agate tipe de varsta lui, ca e penibil pentru un tip de 22 sa caute atentie de la o fata de 15.

35 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună, mai incearca sa i dai un mesaj sa vezi ce face, tu banuiesti ca el sa reintors la fosta? Asa mult te a iubit?

| geoconda explică (pentru CristiDinBucuresti):

Păi nu, ca nu a fost nimic intre noi, doar am vorbit 3 luni pe mesenger, si dintr o dată tăcerea asta brusca, bine, caci el renunța de mai de mult la mine Dacă nu îi mai dădeam eu un mesaj mai de mult. Eu obișnuia să ii dau reacție la vreo postare pe Facebook, iar el atunci obisnuia sa imi scrie, dar am facùt chestia asta de mai mult de 5 ori, si, în zadar. Nu stiu, oare, ce am făcut!? Poate nu il mai atrag?! Oricum eu sufăr foarte mult.
Nu incerc eu sa ii dau mesaj, ca as părea slabă. I am tot reacționat, ca să îmi scrie, și nu a făcut o. Probabil se distrează și îi e bine fără să mai vorbeasca cu mine

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru geoconda):

Dar v ati vazut față in față? Sau doar ai conversat cu el pe Faceboock si messenger? Ce varsta ai? Dar el?

Nu, Nu ne-am vazut fata in fa. Decât o dată, si ma gandesc ca de acolo i s-a luat lui de mine, el are 22 ani, eu 15. Eu sunt mai dezvoltată într-adevăr

Cel mai bine uită l nu te combina cu asa un om, momentan esti un copil nu ai nevoie acum de o sarcina si eventual de un bebe, tu trebuie sa il uiti, nu îi mai scrie nu te mai gîndii la el, parintii tai stiu prin ce treci tu acum? Ai vorbit cu mama ta? I ai spous ce te framântă? Vorbeste cu ea spune i ca esti la o varsta foarte delicata, adolescenta vine cu mari schimbari inclusiv de natura sexuală si hormonală si este tare greu sa rezisti, dar nu te nenorocii, nu accepta sa i ti alimentezi mintea cu fantezii referitoare la acest barbat pe care l ai cunoscut doar pe internet, este foarte periculos sa crezi ca esti la varsta la care i ti pooti da întîlniri amoroase, tu mentionezi aici de fete care la 9 ani au prieten, alea nu sunt exemple demne de urmat, nu te lua după ceea ce fac altii, fetele acelea poate nu au parinti care sa le supravegheze, oricum nu aveti nici tu nici alte fete varsta la care sa va gînditi la baieti la atingeri si pipăieli cu tentă sexuală, vezi ti de scoala termina liceul ia bacalaureatul, si după 18 ani poti vauta la scoala baieti, te vor cauta ei pe tine dar nu el sa aiba 22 de ani si tu 15.

Mulțumesc! Am marcat aici un raspuns câștigător. Descrie mai bine situația. Mulțumesc mult si dvs! Asta spun, că am tot vorbit de vreo 3 luni, și acum ca a vazut ca nu pic in plasa lui, s-a dat batut

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mă vei uita, că și uitarea,
E-nscrisă-n legile omeneești.
(romanță).

| SilentRain a răspuns:

Nu îți scrie, nu-i mai pasa
Nu îți bate capul, caută altul probabil nu are sentimente pentru tine

| geoconda explică (pentru SilentRain):

Asa e, dar macar putea să îmi spuna nu sa ma lase cu ochii in soare!

| geoconda explică (pentru SilentRain):

Hm

| SilentRain a răspuns (pentru geoconda):

Mulți evită să facă asta și preferă doar sa ignore

| wildthing a răspuns:

Eu cred ca e timpul sa mergi mai departe. Nu ti-e clar "mesajul" lui?

| Saiko10 a răspuns:

Da tu ce astepti?

| geoconda explică (pentru Saiko10):

Ce să aștept? El daca nu mi-a mai scris, eu sunt nesigură pe ce mai simte el, nu pot să îi scriu, as părea slabă și poate as avea regret. Dar el de ce nu zice?

| Saiko10 a răspuns (pentru geoconda):

Poate gandeste exact acelasi lucru ca si tine.

| geoconda explică (pentru Saiko10):

Ba nu. El.e mare, are.22.de.ani, eu am 16 ani, si e o gândire diferita, el e mai.matur. dar... dupa cum se vede...

| SmaraldAlbastru a răspuns:

Poate a sărit gardul la băieți.

| geoconda explică (pentru SmaraldAlbastru):

Adică? laughing

Smaraldul crede ca e homosexual acest amic al tau.

Uu. Cine e ala?

| BloodyLips a răspuns:

Incearca sa nu pari needy. Nu-i mai trimite mesaje, nu mai cauta atentia lui. Treci peste, e clar ca el a facut-o deja. Atunci cand un barbat place cu adevarat pe cineva o sa-i dea mesaje, o sa caute atentia si afectiunea persoanei respective. El trebuie sa te urmareasca pe tine, nu tu pe el. O sa gasesti in cele din urma pe cineva mai potrivit pentru tine, nu sta blocata intr-o relatie in care el nu te pretuieste, gandeste-te la altceva.

| geoconda explică (pentru BloodyLips):

Mulțumesc mult! Cu siguranță asta o să îi spun in caz ca mă mai contacteaza! Mulțumesc mult de tot!

Nu cred oricum ca o să îmi mai scrie. Nu are cum sa ramana el fără variante. Mi s-a parut ca el nu este ca alții, că iubește cu adevărat, că este mai bun ca alții, dar...
Poate simte si el ce simt si eu sau poate asteapta el să îi scriu eu?! Dar nu o să fac asta!
Din experienta dvs. Ce ati mai observat? Cati ani aveti?
Și ce zodie sunteti?
M-a ajutat foarte mult raspunsul acesta de la dvs. Este chiar foarte bun. Multumesc

| BloodyLips a răspuns (pentru geoconda):

Nu asteapta sa-i scrii tu pentru ca ti-am spus, nu are ce face cu tine deci nu mai are un interes in tine. Nu imi mai spune dvs pentru ca si eu sunt tarana, am 20 de ani, de asta stiu cum gandesc baietii la varsta asta. Cand aveam eu 14, 15, 16 ani eram abordata de fel si fel de baieti din cartierul unde stau de 20 si ceva de ani, deci stiu cum e. Eram putin mai dezvoltata pentru varsta pe care o aveam iar asta atragea fel si fel de indivizi, cei care erau mai ok imi spuneau aa esti mica lasa ca mai vorbim cand cresti iar aia care nu erau ok bagau vrajeala.Nu m-am cuplat cu nici unul iar acum imi pare extraordinar de bine, toti au ajuns niste ratati, genul de oameni care acum au 30 de ani si nu au nimic de munca, stau in casa parintilor si la colt toata ziua cu berea in brate. Oamenii de genul asta asa sunt, se maturizeaza greu si au cateva probleme, de asta se uita la minore si incearca sa le convinga sa faca fel si fel de prostii. O sa mai dai de baieti cu multa abureala in ei, dar daca esti fata desteapta o sa-i tii la distanta pentru ca ei stiu foarte bine ce fac si de ce vorbesc cu fete atat de mici. Uite un exemplu concret: vara-mea era draguta foc inca de cand era mica si pe la 14 si-a facut un gagic de aici din cartier. A stat cu el cam 3 luni impreuna, vorbeau prin mesaje s-au si vazut, ea indragostita lulea imi povestea ca i-a luat trandafiri o plimba cu masina etc iar dupa alea 3 luni in care mi-a facut capul calendar primeste mesaj de la o fata care era impreuna cu tipul asta de un an jumate:)) Si atunci iti dai seama mare cearta intre ele si baiatul asta, i-a zis el lui vara-mea ca se desparte de gagica lui de un an jumate pentru ea ca el e de fapt indragostit de ea. Dupa toate astea a mai stat cu el inca putin ca sa se desparta de aia dar el tot amana, iar in cele din urma l-a intrebat vara-mea direct daca se desparte sau nu, moment in care ala i-a spus cum ai putut fi atat de proasta incat sa crezi ca o sa ma despart de gagica-mea de un an jumate pentru tine? De atunci cand se mai intalneau intamplator pe strada radea efectiv cu prietenii lui de ea si facea glume de genul "Ti-o pasez si tie ca eu nu mai am nevoie de ea" Si atunci si-a dat si ea seama de lucrurile pe care i le spunea efectiv toata lumea din jurul ei, ca nu e ok sa te combini cu tipi atat de mari pentru ca pentru ei esti doar o distractie. Ideea e ca tot ce simti acum e trecator, pe moment te simti rau dar in viitor o sa-ti multumesti ca ai evitat astfel de baieti. Cel care va fi impreuna cu tine trebuie sa te puna pe primul loc, sa aiba grija ca tu o sa te simti neglijata in niciun moment si cel mai important sa ai incredere in el. Daca si el simtea la fel nu te ignora, asta-i cel mai mare si evident indiciu. Daca un baiat e innebunit dupa o fata o sa dea totul sa o impresioneze, sa-i demonstreze ca e bun pentru ea. Nu te mai gandi la ce iti spunea si cum iti vorbea, ei stiu foarte bine ca fetele mai mici sunt usor impresionanbile si nu trebuie sa depuna prea mult efort, actiunile lui au vorbit mai mult decat vrajeala de la inceput. Intr-o realtie de genul asta o sa ai parte doar de drame fara rost si presiuni din partea lui sa faci mai multe decat iti doresti sa faci la varsta asta. Sunt n cazuri de fete care au cedat presiunilor iubitului pentru ca au crezut ca e dragoste intre ei si au ramas dintr-un accident singure cu un copil in brate. Nu stiu daca i-ai spus mamei tale de baiatul asta, dar ia imagineaza-ti cum ar fi sa-i spui ca ai o sarcina nedorita. Ai putea? Stii ce panica este atunci cand esti minora, ai intretinut relatii intime cu iubitul si iti intarzie ciclul? Zilele alea de asteptare sunt groaznice.Barbatii au nevoi, nu pot astepta 1 an 2 o fata ca sa faca prostii cu ea, trebuie sa te gandesti si la aspectul asta.
https://www.youtube.com/watch?v=BAznZ4QEbHE
Asculta si povestea tipei asteia, e tot cam asa, dar la ea e chiar o dif mai mica de varsta. Sunt leu :D

Nuuu, eu sunt fata cuminte, cum să fac as ceva? Nu, evident ca n-am întreținut nimic cu nimeni. Da, i-am spus mamei dar nu chiar asa detaliat, si mi-a spus sa-l las in pace!
Și eu sunt dezvoltată pentru varsta mea, am aproape 16, în octombrie îi fac.
Am citit povestea verisoarei tale: era oarecum de așteptat, dar ma mir, totusi, ca exista animale, ca altfel nu îi pot numi, ca ăștia! Jegos! Foarte jegos! A cam vorbit cu mine vreo 3 luni, îmi spunea că are nevoie de mine, că să rămân cu el, că nu știu ce, evident, că eu îi dădeam cu flit, la toți le dau! Știu si eu că nu e vârsta! Dar, asta nu mai merită băgat în seamă. Îmi spune că are nevoie de mine, si dupa vreo 2-3 saptamani, 1 luna, ne întâlnim pe strada si el nici nu se uita la mine, păi mai merită? Unde îi e obrazul ăla? Si poate ar zice după aia ca nu ii mai raspund. Josnic caracter se vede ca are, am crezut că e mai altfel, dar e doar Vrajeala de 2 lei! Așa e ca bărbatului căruia îi place de tine face gesturi frumoase si nu se oprește din a te cauta, ( chiar dacă îi dau cu flit?) Dar acesta s-a oprit, 3 luni doară am vorbit, după liniște totală! Nici like nu-mi dă măcar. Stiam si eu că nimic nu poate fi intre noi, ca nu vreau eu. Iar chestia cu ce o sa ajunga el la 30 de ani, păi tot asa, un depravat, ca a muncit până acum pe tir în străinătate, eu am de gand sa dau la poliție, o duc bine cu școala, am media pe anul asta peste 9.
Așa e ca au nevoi aceste creaturi, dar eu nu îi puteam oferi asa ceva.
Mai am momente de astea de nostalgie când mă gândesc că ba o fi asa, ba invers, nu stiu de unde sa mai cred.
Umeri sunt foarte melancolica,
Poate m-a uitat, înnecându-și amarul și amintirile, bând whisky, ca numai așa începi să uiți... Poate dacă eu nu îi dau vreun semn, nici el nu dă și nu va mai da vreodată" Nu înțelegeam nimic și nici nu înțeleg. De ce să dau eu semn? Să fie, oare, viața toată o asemenea farsă?  Poate că el o gândi :,, La ce bun s-o iau de la capăt  când toate se vor încheia tot acolo, în lacrimi, în nebunie?" Sau oare eu gândesc așa? Sunt foarte turbure acum, foarte turbure. Și vreau totuși să scriu aici tot, tot.
... Și dacă n-ar fi decât o păcăleală a dragostei mele? De ce să cred? De unde să știu? "
Dar acum am înțeles!
Eu sunt balanta
Si el era leu

E normal la varsta ta sa fii confuza, toti am fost. Cand suntem adolescenti tindem sa credem ca problemele prin care trecem sunt foarte grave, cand de fapt o sa vezi ca erau minore, dar acum e mai greu sa privesti lucid. Fa o comparatie : tu fata desteapta, politista iar el tiristhappy Bine, nu zic ca nu e o meserie onorabila si asta, dar ai putea muult mai bine, ca nu inveti degeaba. Poate un medic, tot un politist, un avocat, etc. El ce-o sa faca, o sa ramana toata viata tirist sau ce are de gand? Cand o sa-ti alegi un iubit pe viitor trebuie sa gandesti prima oara cu creierul si apoi cu inima, sa vezi daca e baiat serios, sa nu-ti fie rusine sa-l prezinti parintilor, sa aiba si el de gand sa dea la o facultate, sa fie de nivelul tau sau chiar mai bine. Sa vezi ce baieti frumosi sunt la academia de politiewinking Nu te mai gandi la baiatul asta ca toate dam de unul de genul pe la 14 15 ani, e doar primul pedofil care te-a abordat, o sa mai urmeze multilaughing Fii fata cuminte si invata ca sa ai o viata buna si o sa vina si dragostea cand nu te astepti, de la un baiat care chiar o sa-ti demonstreze ca te iubeste, nu doar prin vorbe big grin

Ha ha. asta zicea ca i s-a urat cu străinătatea, si că ar vrea să dea bacul, să intre la armata laughing

Wow nici bacul nu-l are. uite care-i faza, oamenii de genul sunt dealasatori, ce bac mai da el daca nu a fost in stare sa-l dea cand trebuie? Mai tine el minte ceva din matematica de liceu? Din toate operele de la romana? Fizica, chimie, biologie?laughing La oamenii astia trebuie sa te uiti la ce nivel sunt ei ACUM, nu ce promit, ca la promisiuni toti sunt bunilaughing Faptul ca-l vezi on pe mess sau unde vorbeati voi nu te ajuta, mai bine da-i block si uita-l ca cine stie cum apare tentatialaughing

O să îl las acolo, ca dupa spune că am fost eu geloasa sau nu stiu. Deși aveam un cont fals și îl aveam la prieteni, dar am văzut ieri ca m-a șters de acolo. Și o fi dat seama ca sunt eu... in fine. Eu tot ma uit pe profilul lui, dar stiu, STIU STIU ca nu va avea nimic loc între noi, cu siguranță!

| BloodyLips a răspuns (pentru BloodyLips):

Nvm, tocmai ce am citit ca ai 15 ani. Nu fi fraiera, astia de 20-25 sunt vicleni rau. Crede-ma ca nu te vedea ca pe o posibila partenera, stiu cum gandesc prietenii mei baieti de 22 de ani. De la o fata de 15 e mai usor sa obtii ce vrei, se indragostesc mai repede, exact cazul tauwinking Faptul ca el are 22 si interactiona in felul asta cu o fata de 15 arata ce fel de baiat este. In cercurile lui de prieteni s-ar face de ras cu o gagica de 15 ani pentru ca toti ar cunoaste motivul pentru care este cu tine, fetele de 14-15 ani sunt subiect de gluma. Stiu ca tu crezi ca esti destul de buna pentru el, ca esti destul de matura, dar nu e asa. E invers, el nu e destul de bun pentru tine. Tu esti inca un copil iar el e un adult care se uita la minore pentru beneficii. Gandeste-te ca exista atatea fete frumoase si inteligente de varsta lui cu care ar putea vorbi. De ce n-o face? De ce nu poate face una de 20 sa se indragosteasca de el cum te-a facut pe tine?winking Cu ele e mai greu, nu mai merge vrajeala pe care o folosesc la astea de 14-15. Motivul pentru care nu te mai baga in seama este ca nu ai vrut sa-i oferi ce voia de fapt. Poate si-a dat si el seama ca la 15 ani nu vrei sa-ti incepi viata sexuala, asa ca s-a reorientat. E un om foarte toxic, nu are de ce sa-ti para rau, o sa vezi cand o sa mai cresti, cand o sa ai si tu varsta lui, ca ceea ce face el acum e de-a dreptul scarbos. Am avut si eu varsta ta si mi se parea fain cand ma bagau baieti mai mari in seama, credeam ca sunt speciala, dar acum cand am varsta baietilor care ma bagau in seama vad si eu ce discutii sunt intre ei, si crede-ma ca sunt de-a dreptul josnice, majoritatea nu vor relatii serioase cu fete la varsta asta, MAI ALES CU FETE SUB 17-18, vor doar sa se distreze si sa treaca cat mai multe prin cearsafuri. Cand o sa ai peste 18 o sa-ti dai seama cat de gresit este ceea ce a facut el, iar faptul ca ai suferit pentru asa ceva o sa ti se para o prostie. Cand aveam 15 imi doream sa cresc mai repede, sa am si eu o relatie ca in filme, sa ma considere si pe mine baietii mari o optiune. Acum ca am crescut si am vazut cat de idioti sunt imi doresc sa am iar 15. Nu te lasa pacalita de genul asta de oameni, fii fericita si traieste ca un copil cat mai ai timp, arata-i ca nu esti tu fraiera de care o sa profite pentru dorintele lui bolnave. A vrut sa-ti rapeasca inocenta la 15 ani, nu i-a mers iar acum incearca la altelelaughing Tu ar trebui sa razi, nu sa-ti para rau, ai fost fata desteapta. Vrajeala pe care ti-a zis-o tie a mai spus-o la inca 10. El nu se mai gandeste la tine, pot sa-ti promit. E posibil sa-si aminteasca de tine cand il mai refuza una de 15 si a ramas fara alte optiuni, in rest nu. Daca te mai baga in seama ignora-l sau spune-i sa agate tipe de varsta lui, ca e penibil pentru un tip de 22 sa caute atentie de la o fata de 15.