anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu am pus o categorie corecta dar intrebarile mele sunt:
Cum pot face spiritism? Oricine poate face asta? Cum sa procedez? Auzi persoana cu care vrei sa vorbesti? Te gandesti la persoana respectiva si asa iei legatura cu ea?

Am inteles ca prin spiritism poti lua legatura cu persoane de dincolo, cum pot face asta?
Stiu ca e o intrebare cam prosteasca dar mi-e foarte dor de o persoana draga, care s-a stins recent si vreau sa iau legatura cumva cu ea. Daca am inteles eu gresit cum e cu spiritismul, va rog sa imi zice-ti voi, cineva mi-a zis ca daca faci odata spiritism incepi sa auzi voci, pasi, etc.

Răspuns Câştigător
| Coquineagra a răspuns:

Nu te baga in rahaturi din astea, nu poti sa stii peste ce entitate dai.
spiritismul deschide o poarta doar pentru entitatile rele, cele bune isi vad de locul unde se afla.

e o pacaleala, asta cu sa vorbesti cu oameni dragi decedati, de fapt, iti raspund spiritele puse pe rau, care abia asteapta sa le fie deschisa o usa catre lumea reala.

si maicamea a facut asa ceva, cu un grup, un procedeu cu cheia, cartea si o ata...ca sa vorbeasca cu spiritul lui elvis.
se misca cheia de fiecare data cand intrebau ceva, si in noaptea aia se miscau obiecte prin casa, cadeau tablouri, se sparsese o vitrina dintr-o data, si unul din ei simtise cum i se trage patura de pe el.

sunt cazuri si mai grave, cand ajunge lumea sa fie bantuita toata viata, si urmarita de demoni, spirite rele.
citeste pe forumuri sa vezi ce zice lumea, absolut toti au patit ceva ciudat, si nu vad de ce ar minti, suna destul de serios.

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Te bagi in probleme singura. Nu stii peste cine sau mai bine zis peste ce o sa dai. Nu te juca cu focul, e periculos.

| pufulescu a răspuns:

Daca tot vreti ocultism, eu nu inteleg de ce nu va agitati sa invatati vraji de dragoste, sau de bani, sau pentru succes la examene? Ce va trebuie voua spiritism? Esti a 3 a persoana in ultima saptamana care pune intrebarea asta. Explica-mi si mie te rog.

| anonim_4396 explică (pentru pufulescu):

Eu nu am pus intrebarea asta ca sa pot trece un examen, o teza, etc. Am specificat ca mi-e dor de o persoana foarte draga si vreau sa iau legatura cu ea, nu ca fac asta sa am succes, bani si altele.

| Pool77 a răspuns:

Nu e bine facand asta singura. Am auzit zvonuri cumca au incercat 5 copii (intre 16-18)ani si dupa practic au innebunit caci au facut ceva total prostesc in timpul acela. Sunt tiscuri mai mari decat castiguri. Poate asa nu-ti va aparea persoana dorita ci un asa zis demon/entitate, care te poate bantuii o vreme indelungata. Incearca sa uiti persoana aceea, si nu apela la chestii de acest fel. Bafta.

| RebecaTheNinjaGirl a răspuns:

Si eu zi la fel ca Alecssandraaaa...
Eream odata la ziua unei colege (la ea acasa) si unii au vrut sa faca spiritism. M-am bagat si eu ca sa vad ce prosti fac acolo. Can au inceput sa se prosteasca, s-a observat ca telefonul meu era aprins si altundeva si o bufnita de plus era pe birou in loc de podea. Cel mai bizar lucru a fost ca patul in care ne prosteam avea 5 zgarieturi slabe ca de unghii. Toti am vrut sa credem ca era deja dinainte dar nu era. Stiu ca veti zice ca inventez, dar n-aveti decat.

Pe de alta parte ma gandesc ca ai putea sa faci spiritism pentru a te lega de persoana respectiva. Daca tu chiar vrei, poate chiar s-ar intampla.
ex. Sufletul acelei persoane va avea o conexiune cu tine dar nu stiu

p.s. condoleantele mele

| anonim_4396 explică (pentru RebecaTheNinjaGirl):

Multumesc, si nu cred ca inventezi.

| Justy7 a răspuns:

Nu fa asta... Nici nu cred ca se poate asa ceva dar sa nu o faci.Incearca sa o uiti.