Dicolo de replica "razbunarea este arma." mai exista un aspect:
DE CE ai ramas agatata de ea? Pot sa sugerez ceva? Cred ca este vorba de o judecata extrem de dura. Si nu este apropos de EA ci de tine!
Ca un fel de complex de inferioritate. Da, cred ca ai un complex de inferioritate fata de ea si "instinctul" ( in realitate este un soi de reflex, dresaj) spune ca trebuie sa dovedesti ceva. Aparent lumii, in realitate tie. Cum ca nu esti intr-un anumit fel.
Ceva in comportamentul ei te deranjeaza. Ideea este ca NU te-ar putea deranja daca acel comportament nu este SI LA TINE activ dar te straduiesti din greu sa-l controlezi. Cu diverse judecati morale, etice. Cu vesnicele standarde si idealuri exprimate de genul "lumea AR TREBUI sa fie asa", "oamenii AR TREBUI sa fie nu stiu cum", "EA AR TREBUI sa se comporte si sa fie in felul X" etc etc. Acel "ar trebui" este doar o poza care TI SE PARE valida. Stiu ca pare dur ce spun dar este DOAR o iluzie.
La fel si fusta mini era ceva ce ar fi trebuit sa fieALTFEL (mai lunga) atunci cand a fost inventata. Standardele si idealurile nu au nimic de a face cu valorile si principiile.
Care sunt valorile si principiile dupa care traiesti?
In mod sigur valorile si principiile NU au nimic de a face cu razbunarea si ranchiuna continua. Dar au de a face cu complexele de inferioritate.
Stiu ca nu-ti place ce am scris.
Vrei sa sc
Buna,
In primul rand razbunarea nu aduce nimic bun. De ce sa te razbuni pe cineva care chiar daca a tentat nu a reusit in demersul ei, asta dovedeste ca iubitul tau intr-adevar te iubeste si nu concepe sub nici un fel sa te insele.
Tu ar trebui sa fii fericita ca ai langa tine un asemenea barbat.
Pana la urma decizia iti apartine tie, eu nu pot sa iti recomand ceea ce faci, constiinta ta va face exact ceea ce crede de cuviinta.
Mult succes si iubitiva mult in continuare.
Hmmm... nu e bine sa te razbuni dar cred ca o stii si tu iar intrebarea ta nu a fost daca e bine sau nu ceea ce vrei sa faci ci ca vrei sa o faci dar nu stii cum. Pai nu stiu ce sa-ti spun, daca as cunoaste persoana respectiva poate te-as putea ajuta. Dar daca stii ce-i place si ce nu-i place atunci incearca sa te folosesti de asta daca intelegi ce vreau sa spun. Pupik
Daca te iubeste se va intoarce la tine.Insa parerea mea este ca daca vrei sa o indepartezi catus de putin ori i-ai spune sa se puna in locul tau ori i-ai spune lucruri urate despre iubitul tau(dar care nu sunt adevarate)ca sa se indeparteze de el.
Se pare ca nu m-am inselat apeland si la alte opinii.
Cred ca mai bine e sa stau in banca mea si sa uit de acest moft (razbunare)...
Va multumesc si v-asi da la toti cate o fundita daca s-ar putea...
Se pare ca nu am dat gres cerand un sfat.
Am deschis ochii mai bine si ar trebui sa raman in banca mea.
Va multumesc si daca asi putea ati primi cu totii cate o fundita.