anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu cred ca am fost vreodată de sărbători fericita cu familia mea. Eu sunt mai "liniștită" iar părinții mei si fratele meu sunt la fel, adică se distrează si sunt de treaba si amuzanți. Eu nu semăn pe ei. Mereu încerc sa ii accept așa cum sunt, dar se găsește un moment din ala in care toți sunt tăcuți si e fiecare in treaba lui. Nu vreau să ii văd așa. Cred ca greșeala este la mine... Cred ca ar trebui sa plec..sau..nu stiu ce sa fac sa ii vad fericiți. Mereu de anul nou sunt triști din cauza mea pentru ca eu nu prea zâmbesc iar ei cred ca sunt supărată. Nu prea stiu ce sa fac. Ma urasc. Mai bine nu existam.

13 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Aha, sunt unii care ar vrea sa nu existe pentru ca au boli incurabile, nu au ce manca in ziua de Craciun sau dorm prin parcuri iar tu esti suparata ca familia ta zambeste si e fericita...

| anonimg a răspuns:

Asa sunt si eu -ca tine. Dar nu toti oamenii sunt la fel. Eu gasesc placere si bucurie in liniste si pace; in tacere, si nu in galagie sau distractii.
Si acestia care se distreaza -cand se termina distractia devin oameni noi? Nicidecum, Ei ajung din nou in starea in care erau mai inainte. Nu-i invidia, nu-ti dori sa fii ca ei si nici sa nu te urasti. Suntem diferiti.
Tu poti sa le spui sau sa le dai de inteles: "Voi distrati-va si fara mine; eu nu sunt trist/a daca nu ma distrez ca voi. Eu imi gasesc placerea de viata in alt fel." Le poti spune direct sau sa-i faci sa inteleaga asta.
Iar tu o sa devii sociabil/a atunci cand o sa lucrezi cu cineva; si atunci cand o a fii preocupat/a cu ceva.

| danay72 a răspuns:

Cu siguranța, familia ta este fericita și te iubesc foarte mult. Nu sunt supărați din cauza ta.Nu toți oamenii au o fire vesela, sunt și persoane serioase, dar acesta nu este un lucru rău. Fiecare am fost creați în mod unic și prețioși, asa cum suntem. Gândește pozitiv și privește cu atenție fiecare membru al familiei, fii recunoscătoare pentru ei și apoi observa cat de bine ii echilibrezi prin firea ta. De asemenea sa ai o atitudine pozitiva despre tine, calitățile tale.Dar nu uita ca o inimă vesela este sănătatea trupului. Chiar dacă nu ești o fie vesela, sa ai inima bucuroasă.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

E si linistea o forma de fericire si multumire in familie. Nu trebuie buie sa se manifeste toata lumea ca in tribuna, poate firea poate obolseala. Ce mai pot zice aia care au scris pe aici - Tata a prins-o pe mama ca are amant?

| BlackRose03 a răspuns:

Mda,ai o familie, un camin si o viata, dar te judeci asa aspru.Asculta aici, nu imi place sa vad niste rasfatati care au de toate dar pur si simplu poarta pica vietii.Gandeste-te ca in lumea asta sunt copii fara familie, copii care au parte de certuri in familie si batai, dar isi iubesc viata.Esti intr-o situatie mult mai buna ca mine, tie ce naiba iti lipseste?! Eu zambesc si daca sunt trista, doar sa nu ii fac pe cei din jurul meu sa sufere.Nici eu nu sunt zambitoare, deloc, dar inca am sperante.De ce nu zambesti? Ce te deranjeaza? Nu ai motiv sa te plangi si pur si simplu m-am saturat sa vad utilizatori care sa-si blesteme viata din NIMIC.Si plus de asta vor atentie si compatimire din partea persoanelor din mediul virtual daca in viata reala situatia lor e atat de oribila si de ingrozitoare incat nu pot vorbi cu nimeni despre nimic.Ce cruzime,cat dur, imi vine sa plang! crying Da, ce sa zic, rad in hohote laughing
Ce intrebare ridicola, exagerezi. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca vrei sa zambesti zambesti pentru ca simti nevoia sa o faci,nu pentru familia ta
Daca simti nevoia sa fii tacuta, taci
Daca vrei sa ii faci fericiti, fa-i.dar nu printr-o schimbare de comportament, deoarece nu este nimic in neregula la tine.
Daca familia ta tine la tine ar trebui sa inteleaga ca, comportamentul tau este diferit fata de al celorlalti si ca tu iti exprimi bucuria in interior ..nu in exterior

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Te urastiii?

Te rog sa retii faptul ca restul familiei TE IUBESTE! incearca sa fi tu printre ei, crezi ca ei nu se simt deranjati de faptul ca tu ai respingi?

Frumos anonimg, nu ar trebui sa o faci mai fericita pe fata asta? pacea si fericirea o gasesti doar in tine, eu si TPU iti dam o sansa sa nu te mai urasti, eu cred fetito ca poti mai mult, de aceea TPU te ia ca si colaboratoare, noi ne bucuram ca existi!

| LuluOneMillion a răspuns:

Unii oameni se distreaza fara sa zambeasca. Desi e mai bine sa zambesti, chiar si fals.

| lolyanna a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu ei si sa ii faci sa inteleaga ca asa este firea ta, lor le este greu sa perceapa cum poate un om sa se simta bine fara sa fie vioi si energic, pentru ca ei nu functioneaza asa.Stiu ca pentru multi(chiar si pentru cei din comentarii) este un lucru ridicol problema ta*cum? ce este asa de greu sa zambesti,toti oamenii fac asta,este asa de usor* da, este usor sa te prefaci pentru o zi, doua zile dar deja cand asta devine viata ta pur si simplu ramai fara energie si te simti epuizata(parerea mea)si sincera sa fiu, ar trebui sa vina de la sin, nu sa incerci sa te fortezi sa zambesti/pari energica...si aici este problema,ca nu se intampla asta. Daca asta este intr-adevar firea ta, nu trebuie sa te simti vinovata pentru absolut nimic, vorbeste deschis cu ei, insa am impresia ca starea ta provine de la o nemultimire/complex, prea mult te-ai comparat cu ei si ai inceput incetul cu incetul sa te simti diferita si asta te-a facut sa te simti straina...tu ti-ai indus in mare masura lucrurile astea si ti le-ai exagerat.Ei te iubesc si ar fi cea mai mare greseala sa pleci, uite cum gandurile tale care tie ti se par corecte sunt total eronate, la fel si cele in care iti spui ca mai bine nu existai.Lucreaza la psihicul tau!happy dar nu uita, nu este ABSOLUT NIMIC GRESIT CU TINE!

| dulcikata17 a răspuns:

Si dc nu zambesti?-.- macar pentru ei

| Andrei_Marian_1997 a răspuns:

Lasa prostiile deoparte, daca ai pleca ar fi si mai suparati, ramai acasa si incearca sa te distrezi cu ei si sa zambesti macar pentru o noapte. Totul o sa fie bine, si eu sunt distant de parintii mei dar macar o zi pe an ii suport